KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Janakkala – Hyväkuntoinen katto kestää talvet ja myrskyt

Huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto kestää talvet ja myrskyt, kunhan sen kunnosta huolehditaan. Valitse kaikkiin omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattotöihin (myös kattoremontteihin) meidät, niin kattosi on aina hyväkuntoinen ja vedenpitävä. Huollettu ja kuntotarkastettu katto ei vuoda tai painu katolla, eikä kovakaan tuuli temmo irti kattopeltejä, peltilistoja tai lumiesteitä.

Teemme kattohuollot, erilaiset kattokorjaukset ja kattojen asennukset niin Janakkalassa, Hausjärvellä, Lopella, Riihimäellä kuin Hämeenlinnassakin. Luvassa on asiantuntevaa ja nopeaa palvelua, ja tulet huomaamaan, että hinta-laatusuhteemme on suoraan sanoen erinomainen. Yksityisasiakkaana voit käyttää mahdollisuutta hakea kattotöistä kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppaniimme kannattaa olla yhteydessä rahoituksen tiimoilta.

Teemme myös kaiken tasakaton, pulpettikaton, harjakaton tai vaikka aumakaton varusteluun liittyvän. Tilaa meiltä vaikka kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen, tai muiden katon läpivientien uusiminen, huoltaminen ja asentaminen. Lopuksi voimme tehdä läpiviennin, kuten kattoikkunan tai piipun, pellityksen, asentaa piipunhatun ja tehdä kosolti muita peltisepäntöitä Janakkalassa. Meihin kannattaa olla yhteydessä myös kattoturvatuotteiden asentamisen ja korjaamisen tiimoilta. Asennamme niin kattosillat, kattotikkaat ja lumiesteet kuin harvinaisemmatkin turvatuotteet (esimerkiksi savunpoistoluukut). Katolle asennettaviin tarvikkeisiin voivat lukeutua myös pieneläinesteet, joiden asentaminen vähentää lintujen halukkuutta istua katon reunalla ja/tai estää lintujen reitin katon alle.

Kattoremonttiin liitettävät kattotyöt Janakkalassa

Kattohuollot ja katonkorjaukset lisäävät omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun piharakennuksen katon käyttöikää, mutta jossain vaiheessa tulee stoppi. Esimerkiksi huopakattoja ei ole tarkoitettukaan kestämään yli 40 vuotta. Kun katon 40-vuotispäivä lähenee, alkavat kattohuollot ja kattopaikkaukset menettää tehoaan, eikä katosta ole enää mahdollista saada uudenveroista. Taitavinkaan kattoammattilainen ei voi toteuttaa sellaisia kattotöitä, joilla katon elastisuus, charmikkuus, vedenpitävyys ja rasitustenkestävyys saataisiin palautettua. Vanha katto on paras uusia, ennen kuin se menettää lopunkin tiiviyden ja alkaa vuotaa.

Katon uusimiseen voidaan liittää monia erilaisia kattotöitä Janakkalassa. Pakollisia työvaiheita on oikeastaan vain yksi, eli vesikatteen purku ja vaihto. Yleensä kuitenkin aluskatekin tulee vaihdettua siinä samalla. On tärkeää saada vesikatteen alle vedenpitävä ja kestävä aluskate, voihan se pelastaa monilta kosteusvaurioilta.

Kattosaneerauksen yhteydessä tehdään usein myös kattorakenteiden kunnostustöitä. Kattorakenteita voi joutua uusimaan, vahvistamaan tai jatkamaan. Jos jatkamme kattorakenteita, on kyseessä katon korotus – siihen päädytään usein joko siksi, että kylmä ullakko voitaisiin ottaa asuinkäyttöön tai siksi, että katon alle saataisiin mahdutettua uusia eristeitä. Uudet eristeet parantavat katon kosteusteknistä toimintaa sekä koko rakennuksen energiatehokkuutta.

Kattoremonttiin voidaan yhdistää myös peltisepäntöitä, uusien läpivientien asentaminen ja sadevesijärjestelmän uusiminen.

Huopakatto pysyy kunnossa suhteellisen vähällä vaivalla

On monta syytä sille, miksi huopakatot ja palahuopakatot ovat niin suosittuja kattoja. Talonomistajat ja taloyhtiöt arvostavat bitumikattojen pitkäikäisyyttä, kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja moneen eri makuun sopivaa ulkonäköä. Me huopakattoammattilaiset lisäämme tähän luetteloon vielä huopakattojen työstettävyyden. Huopakatto on todella monikäyttöinen, voidaanhan siitä saada vedenpitävä katto niin tasakatolle, kaltevalle katolle, tornikatolle kuin monimuotoisellekin katolle.

Huopakaton maksimikäyttöikä on 40 vuotta. Autamme sinun omakotitalosi, autotallisi tai vaikka kesämökkisi huopakattoa kestämään Janakkalassa toteuttamalla kaikki katon huollot ja paikkaukset mitä asiantuntevimmalla ja huolellisimmalla tavalla. Useimmin tarvittu huopakattohuolto on katon (ja sadevesijärjestelmän) puhdistus, sillä se on tarpeen tehdä kahdesti vuodessa. Kun roskia ei jätetä katolle makaamaan, pysyy katto paremmin sammaleettomana. Tämä ei ole mikään pikku juttu, sillä sammalet nopeuttavat bitumikaton kulumista merkittävästi – tilaa siis sammaleenpoistomme aina sitä tarvitessasi. Kattohuoltomme sisältävät aina myös ilmaisen kattotarkastuksen.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.