KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Järvenpää – Vinkkejä aluskatteen toiminnan varmistamiseen

Parhaimmillaan omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon taikka kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen aluskatteista on iso ja pitkäaikainen hyöty. Jotta aluskate toimisi optimaalisesti yhtä pitkään kuin vesikate, ei ole samantekevää, kuka aluskatteen on asentanut – tai missä kunnossa vuosikymmeniä sitten asennettu aluskate tänä päivänä on. Älä sinäkään jätä mitään sattuman varaan, kun on kyse niin tärkeästä asiasta kuin huopakaton, peltikaton tai tiilikaton aluskate, vaan jätä kaikki aluskatteeseen liittyvät asiat meidät harteillemme. Teemme luotettavalla asiantuntemuksella niin aluskatteen uusimisen, aluskatteen asentamisen kuin aluskatteen paikkauksen ja korjaamisenkin. Aluskate tulee asennettua sopivalla kireydelle, eikä kenenkään tarvitse tulla korjaamaan aluskatteen läpivientejä – ne on nimittäin toteutettu kaikkien sääntöjen mukaisesti ylösnostoineen päivineen.

Toimimme paitsi Järvenpäässä, myös Mäntsälässä, Sipoossa ja Tuusulassa. Lisäksi töistämme saa kotitalousvähennystä, eikä rahoituskaan aiheuta pulmia – tarjotaanhan sitä kotisivuillamme yhteistyökumppanimme toimesta. Muista myös mahtava kaupanpäällinen, eli koko katon kunnon tarkastus, minkä jälkeen kuulet kaikista mahdollisista korjaus- ja huoltotarpeista aina läpivientien ja saumausten tiivistyksestä otsalautojen maalaukseen asti. Saat tällaisen kattotarkastuksen ilmaiseksi kaikkien kattotöiden yhteydessä Järvenpäässä, ja sen aikana tutkitaan mahdollisuuksien mukaan myös aluskatteen, kattorakenteiden ja yläpohjan eristeiden kunto.

Aluskatteen asennus ja uusiminen Järvenpää – Kattotyö, mitä et kadu

Uusi aluskate ja sen asentaminen tai huonokuntoisen aluskatteen korjaaminen jiirin (eli sisätaitteen) tai jonkin kattoläpiviennin (kuten kattoikkunan tai savupiipun) kohdalta – näitä kattotöitä et tule katumaan Järvenpäässä. Aluskate ei ole mikään turhake, minkä hankkiminen voi tuntua jälkeenpäin turhalta rahanmenolta, vaan se on tuiki tarpeellinen vuotosuoja omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi kerrostalon kattorakenteille. Muistathan tarkastaa tai tarkastuttaa aluskatteen kunnon säännöllisesti, jotta se voitaisiin tarvittaessa korjata. Usein aluskatteen korjaus tehdään uusimalla se osittain, mutta kuten aina, paras tapa aluskatteen korjaamiseen tai uusimiseen selvitetään paikan päällä.

Ehjä ja joka kohdasta oikein asennettu aluskate estää katon alla olevia rakenteita kastumasta kattovuodon aikana. Kaikki katot voivat vuotaa jossain elinkaarensa vaiheessa, ja silloin tarvitaan aluskatetta. Jos aluskate ei ole tehtäviensä tasalla, voi kattovuoto johtaa kosteusvaurioihin katon alla. Katon ei tarvitse vuotaa kauaakaan, kun katon alle päätynyt kosteus jo voi johtaa laho- ja jopa homevaurioihin. Kosteusvaurioiden kunnostaminen, kuten puurakenteiden ja eristeiden vaihtaminen, nostavat katon korjauskustannuksia Järvenpäässä. Tässä vaiheessa voit onnitella itseäsi hyvästä hankinnasta – siis, jos asennuttamasi aluskate on estänyt laho- ynnä muiden kosteusvaurioiden synnyn katon alle. Jos taas aluskate on jäänyt aikoinaan asentamatta, voi tilanne harmittaa.

Varsinkin peltikaton ja tiilikaton aluskatteilla on myös toinen tehtävä, eli kattorakenteiden suojaaminen kondenssikosteudelta. Kondenssikosteutta voi syntyä rakennuksesta karkaavasta lämmöstä, jos olosuhteet ovat otolliset. Otollisimmillaan olosuhteet ovat talvella, kun ulko- ja sisälämpötilojen erot ovat suuret, aluskate on rikki tai puuttuu kokonaan eikä yläpohja tuuletu kunnolla.

Voinko varmistaa sen, etten tarvitse aluskatteen paikkausta Järvenpäässä?

Oikein asennettu aluskate – sillä on kaikki mahdollisuudet pysyä ehjänä aina katon uusimiseen asti. Et voi suojata aluskatetta vaurioitumiselta sataprosenttisesti, mutta oikea asennustapa, katon puolivuosittainen tarkastaminen ja katon tuuletusaukkojen tiivistäminen vievät jo pitkälle. Katto kannattaa tarkastaa usein, jotta aluskatteelle ei päätyisi pitkiä aikoja kosteutta mistään huonokuntoisesta kohdata. Tuuletusaukkojen tiivistämisestä on se hyöty, ettei aluskatteelle päätyisi luntakaan, eikä myöskään roskia, mitkä hidastaisivat aluskatteen kuivumista altistaen sen haurastumiselle. Räystäiden tuuletusaukot kaipaavat lintuverkkoja, jotta linnut eivät pääsisi nokkimaan tiilikaton tai vaikka tiilikuvioisen peltikaton aluskatetta Järvenpäässä.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi! Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.