KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Järvenpää – Teemme joka rakennuksen kouruhuollot

Vesikourujen puhdistaminen Järvenpäässä on kattotyö, mikä tulisi tehdä kaksi kertaa vuodessa, ja mikä edellyttää katolle kiipeämistä. Sadevesijärjestelmien puhdistus ei ole mikään erityisen mukava puuha, eikä korkean talon vesikourujen puhdistus houkuttele senkään vertaa. Älä jää harmittelemaan asiaa sen enempää, vaan tilaa taloyhtiön (eli kerrostalon, rivitalon tai paritalon), omakotitalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus meiltä. Me teemme työn tottuneesti, taidokkaasti ja turvallisesti – unohtamatta joka kattotyön yhteydessä ilmaiseksi tarjoamaamme kattotarkastusta, kattotöidemme kotitalousvähennyskelpoisuutta ja yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta. On siis monta syytä jättää tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus meille Järvenpäässä, Mäntsälässä, Sipoossa ja Tuusulassa.

Rännien puhdistus Järvenpäässä täydentää katon kevät- ja syyshuollot

Taloyhtiöt ja yksityisasiakkaat voivat tilata meiltä joko pelkän rännien puhdistuksen tai katon kevät- tai syyshuollon. Jos päädymme tekemään kokonaisen puolivuotishuollon Järvenpäässä, tarkoittaa se sitä, että emme poista roskia ainoastaan vesikouruista, vaan myös katolta. Järjestyksellä on väliä: ensin roskat pitää poistaa tiili-, pelti- tai huopakatteelta, ja sitten vasta räystäskouruista. Katon harjaaminen tai sen puhdistaminen ilmapuhaltimella ohjaa ison osan roskista ränneihin, joten ne pitäisi puhdistaa jo toisen kerran heti vesikatteen puhdistamisen jälkeen. Olipa kyse pelkästä rännihuollosta tai puolivuotishuollosta, tarjoamme kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Kattotarkastuksen aikana tarkastamme sadevesikourut, niiden kaadot ja kiinnikkeet, muut kattotarvikkeet kiinnikkeineen, kaikki läpiviennit tiivisteineen ja suojapellityksineen, katteen pinnoitteen ja sen saumat sekä mahdollisuuksien mukaan myös katon alapuoliset osat voidaksemme tarjota tarvittavia lisähuoltoja tai -korjauksia.

Vesikourujen puhdistus Järvenpäässä on tarpeen monesta eri syystä

Sille, että omakotitalon, rivitalon, mökin ja muiden kiinteistöjen vesikourut on puhdistettava kahdesti vuodessa, on monta eri syytä. Kaikki perustuvat kuitenkin siihen faktaan, että mitä enemmän ränneissä on roskia, sitä heikommin ne vetävät.

Se, etteivät muoviset, teräksiset tai alumiiniset rännit vedä kunnolla, aiheuttaa rännien tulvimista. Rännien yli valuva sade- tai sulamisvesi voi päätyä kastelemaan maaperän talon kivijalan vieressä, ja jos maa on hyvin kostea, voi kosteus päästä nousemaan talon rakenteisiin Järvenpäässä.

Toinen syy roskien säännölliselle poistamiselle on se, että roskia täynnä olevat rännit jäätyvät talvella, ja jään muodostuminen voi vaurioittaa talon sadevesijärjestelmää tai jopa uhata talon vieressä liikkuvien ihmisten turvallisuutta. Jäiset rännit tai niistä riippuvat, pitkät ja terävät jääpuikot voivat aiheuttaa henkilövahinkoja. Jotta mikään edellä kuvattu uhkakuva ei toteutuisi, tulee sadevesijärjestelmän jäätymiseen puuttua ottamalla yhteyttä ja tilaamalla rännien höyrysulatus.

Lisäksi sadevesikouruissa olevat roskat ja niiden takana seisova, likainen vesi aiheuttavat rännien raidoittumista ja ruostumista. Ruoste voi rikkoa rännit hyvinkin nopeasti, mikä nostaa sadevesijärjestelmän aiheuttamia kokonaiskustannuksia. On kuitenkin tarkoitus, että ne kestävät vuosikymmenestä toiseen, kenties jopa yhtä pitkään kuin vesikatto.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.