KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Järvenpää – Kattohuollot katolle korvaamaton apu

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen kattohuollot Järvenpäässä tarjoavat katolle suorastaan korvaamatonta apua vuosikymmenten varrella. Jos kattoa ei huollettaisi, ei se kestäisi rasituksia läheskään niin kauan, kuin huollettu katto voi kestää. Otetaan vaikka tiilikatto – jos tiilikattoa ei harjata, sammaleita ei poisteta eikä pinnoitetta uusita, voi tiilikaton elinkaari jäädä vain noin kolmeenkymmeneen vuoteen. Hyvin huollettu tiilikatto voi kestää jopa 70 vuotta, joten ero on melkoinen.

Tilaa meiltä kaikkien kattojen huollot Järvenpäässä, Mäntsälässä, Sipoossa ja Tuusulassa. Huollamme kattosi juuri niin kuin se kuuluu huoltaa, ja lähetämme urakasta kohtuuhintaisen sekä kotitalousvähennykseen oikeuttavan laskun. Kattohuollot jäänpudotuksista sammaleentuhokäsittelyyn voi maksaa myös yhteistyökumppaniltamme saatavalla rahoituksella.

Katon puhdistus Järvenpäässä – pari syytä tälle kattohuollolle

Palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistus on tärkeä kattohuolto, koska se estää kattoa haurastumasta liiallisen kosteuden takia. Jos roskia ei poisteta katolta usein, hidastavat ne katon kuivumista joka sateen jälkeen, ja lopputuloksena voi olla erilaisia korjaus- ja uusimistarpeita Järvenpäässä.

Toinen syy sille, miksi katot kannattaa puhdistaa (katemateriaalin mukaisesti; tiilikaton puhdistus on mahdollista tehdä harjaamalla, mutta bitumikatot puhdistetaan syystä ilmapuhaltimilla) kaksi kertaa vuodessa, on katon pitäminen helppohoitoisempana. Likainen katto kerää sammaleita ja ruostetta, mitkä on poistettava, ennen kuin ne alkavat vaikuttaa omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon katon kuntoon.

Sammaleiden poisto Järvenpää – kattohuolto, mikä vähentää rapautumista

Sammaleenpoisto katolta on ratkaisu, jos tiilikatto tai huopakatto alkaa sammaloitua Järvenpäässä. Sammaloitumisen takana on joko katon likaisuus tai katon ikääntyminen, sillä vuodet heikentävät myös tiilikaton suojapinnoitteen tehoa. Sen sijaan sammaleenpoistoaineemme on aina yhtä tehokas. Anna meidän levittää sitä tasakatollesi, harjakatollesi tai vaikka mansardikatollesi, niin kaikki sammalet aina juuria myöten saadaan hävitettyä. Sammalet pitää poistaa, koska nopeuttavat katon rapautumista, lisäävät katteeseen sitoutuneen kosteuden määrän ja saavat katon vaikuttamaan epäsiistiltä.

Rännien sulatus vesihöyryllä Järvenpäässä joko erikseen, tai yhdessä jääpuikkojen pudotuksen kanssa

On tärkeää, että sadevesikourut puhdistetaan kahdesti vuodessa niin Järvenpäässä kuin sen naapurikunnissakin. Jos ränneissä on roskia, ei katolta tuleva kosteus ehkä ohjaudu riittävän välimatkan päähän rakennuksesta. Talvella sadevesijärjestelmä jäätyy umpeen, ja silloin on tilattava rännien sulatus vesihöyryllä. Tuo kattotyö voidaan tehdä erikseen tai yhtä aikaa jääpuikkojen pudotuksen kanssa. Joskus teemme samalla kertaa myös lumenpudotuksen ja/tai katolla olevan jään sulatuksen.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.