KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Järvenpää – Liiat lumet pois katolta nopeasti, mutta turvallisesti

Jos tarvitset lumenpudotusta omakotitalon, kesämökin, autokatoksen, taloyhtiön (eli paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katolta, tarvitset sitä todennäköisesti hyvin nopeasti. Lumenpudottajiimme otetaan yhteyttä usein viime tipassa eli vasta siinä vaiheessa, kun kattolumitöillä on jo kiire. Me tiedämme tämän, ja olemme joka talvi valmiita tekemään satulakattojen ja tasakattojen lumenpudotukset Järvenpäässä nopealla aikataululla. Vaikka lumenpudotus matalalta tai korkealta katolta onnistuukin nopeasti, se ei tapahdu huolellisuuden tai turvallisuuden kustannuksella – siitä pidämme huolen! Turvallisuus on meille ykkösasia. Omasta työturvallisuudestamme pidämme huolta muun muassa laadukkailla työturvallisuustuotteilla ja tekemällä korkeiden rakennusten lumenpudotukset ja jääpuikkojen poistot nosturiautolla. Talon asukkaiden ja ohikulkijoiden turvallisuuden varmistaminen aloitetaan jo hyvissä ajoin, nimittäin alkukatselmuksen yhteydessä. Kartoitamme jo tässä vaiheessa lumen pudotukseen liittyvät riskit, ja aloitamme lumitöiden suunnittelun nuo riskit huomioiden ja niihin varautuen. Lisäsyitä tilata huopakaton, tiilikaton ja peltikaton lumenpudotus meiltä Järvenpäässä, Mäntsälässä, Sipoossa ja Tuusulassa ovat kotitalousvähennyskelpoisuus, kilpailukykyinen hinta ja sille helposti järjestyvä rahoitus.

Muistathan, että teemme myös jäänsulatukset katolta ja ränneistä sekä jääpuikkojen poistamisen sekä ränneistä että räystäiltä. Katto ja rännit kannattaa sulattaa nimenomaan kuumalla vesihöyryllä, sillä tämä tapa on samaan aikaan sekä ekologinen, ehdottoman toimiva että turvallinen. Jääpuikot ja kattojää kannattaa poistattaa turvallisuussyistä, voihan niiden äkillisellä putoamisella alas katolta olla suorastaan katastrofaalisia seurauksia. Rännitkin voivat pudota alas jään painon takia, mutta syynä rännien höyrysulatukseen on myös sadevesijärjestelmän kunnon ja normaalin toiminnan turvaaminen.

Miksi kattolumitöillä on kiire Järvenpäässä?

Edellä viitattiin siihen, että lumenpudotuksella huopakatolta, peltikatolta tai tiilikatolta voi olla kiire. Miksi kattolumitöillä voisi olla kiire Järvenpäässä? Ensinnäkin siksi, että jos katolla on liikaa lunta sen kantokykyyn nähden tai jos lumi on jakautunut vaarallisen epätasaisesti, ovat kattorakenteet kovalla koetuksella, ja erilaisia vaurioita voi syntyä. Pakkaslumi ei paina paljon mitään suhteessa suojalumeen, minkä kuutiopaino voi olla 300–400 kiloa, tai jopa enemmän. Suojalumi voikin saada katon painumaan luokalle, tai vuotamaan esimerkiksi jostain läpiviennistä. Myös lumen epätasainen jakautuminen voi aiheuttaa kattovuotoja, esimerkiksi jiirivuotoja. Mitä pikemmin liiat lumet saadaan poistettua omakotitalon tai vaikka luhtitalon katolta, sen parempi.

Toinen syy lumenpudotusten kiireellisyydelle on se, jos katolta meinaa tulla hallitsemattomasti alas painava lasti lunta. Lumen äkillinen alastulo voi rikkoa kattoa ja uhata aiheuttaa erilaisia omaisuus- ja henkilövahinkoja. Lumen äkillistä alastuloa Järvenpäässä voi ehkäistä katon reunalla olevilla lumiesteillä – meiltä saat ammattitaitoa myös lumiesteiden asentamiseen, huoltamiseen, uusimiseen ja korjaamiseen. Joinain talvina lunta on niin paljon, että liiat lumimassat on pudotettava alas lumiesteistä huolimatta, joten kaikkien kattojen lumimäärää (ja lumen koostumusta sekä jakaantumista) kannattaa seurata.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.