KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Järvenpää – Kattourakka kuin kattourakka onnistuu oikein ammattilaisten sattuessa paikalle

Kaikki omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen, autotallien ja muiden piharakennusten kattotyöt (kattoremonteista kattovuotojen korjauksiin ja kattopeltisepän töihin) onnistuvat, kun oikea ammattilainen sattuu paikan päälle. Valitse kattourakoihin meidät, niin oikeiden ammattilaisten osuminen paikan päälle ei riipu sattumasta. Me tarjoamme parasta mahdollista ammattitaitoa kaikissa erilaisissa kattotöissä, katon koosta, iästä tai materiaalista riippumatta. Mikään huopakattoa, palahuopakattoa, tiilikattoa tai peltikattoa koskeva kattotyö ei jää tekemättä mitä parhaimmalla hinta-laatusuhteella, kun me olemme asialla – ja tämä pätee niin Järvenpäässä, Mäntsälässä, Sipoossa kuin Tuusulassakin.

Luota meihin myös erilaisten kattojen varustelussa. Kattoturvatuotteiden asennus on työ, mikä pitäisi tehdä jo kattoa uusiessa tai asentaessa, mutta jos katolta yhä puuttuu kattotikkaita, kattosiltoja tai vaikka lumiesteitä, ota yhteyttä. Ota yhteyttä silloinkin, jos puute on tilapäinen, eli tuuli tai alas putoava lumi on rikkonut katon irrottamalla kattoturvatuotteita paikoiltaan. Me teemme myös kattoluukun ja kattoikkunoiden uusimisen, samoin kuin kaikkien muidenkin läpivientien uusimisen, huoltamisen ja asentamisen. Kattoikkuna tai savupiippu voidaan pellittää peltiseppiemme toimesta, eikä heiltä jää tekemättä mikään muukaan peltisepäntyö Järvenpäässä, kuten esimerkiksi piipunhatun asentaminen tai konesaumakaton korjaaminen.

Olipa kyseessä pieneläinesteiden asentaminen tai vaikka katon pitkäikäisyyttä tukeva kattomaalaus, voit hakea yhteistyökumppaniltamme sille rahoitusta, ja Verohallintoon kannattaa olla yhteydessä kotitalousvähennyksen tiimoilta.

Kattotyöt Järvenpäässä voivat saada katon uudenveroiseen kuntoon

Katon uusiminen on vasta vihoviimeinen kattotyö Järvenpäässä, jos me olemme kattourakkaasi valittu kattofirma. Niin kauan kuin huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto on mahdollista korjata, teemme tarjouksen katon korjaamisesta. Jos katon kuntoa voitaisiin kohentaa jollain kattopesun, kattomaalauksen tai vaikka sammaleiden poiston kaltaisella kattohuollolla, tekisimme tarjouksen siitä. Kattoremontti eli katon vaihto tulee kyseeseen vasta sitten, kun katto on sekä ikänsä että yleiskuntonsa puolesta pakko vaihtaa. Jos kattoa on huollettu säännöllisesti eikä mitään poikkeuksellista (kuten poikkeuksellisen pahoja lumi- tai myrskyvaurioita) ole sattunut, voi huopakatto kestää jopa 40 vuotta. Peltikatto on vaihdettava ikänsä puolesta vasta viisikymppisenä, kun taas tiilikatto saattaa kestää jopa 70 vuotta. Paljon on kuitenkin kiinni katon yleiskunnosta ja tiiviydestä – jokainen huopakatto ei kestää 40 vuotta, eivätkä suinkaan kaikki tiilikatot näe 70-vuotispäiväänsä. Kun katto on paras uusia, teemme tarjouksen avaimet käteen -pakettina tehtävästä kattoremontista, mikä sujuu saumatta työvaiheesta toiseen.

Kattotyöt, joilla kattoremontti voidaan joissain tapauksissa jopa korvata, liittyvät usein katon tiivistämiseen ja pinnoittamiseen. Esimerkiksi huopakatto voi vaikuttaa niin kuivuneelta ja kuluneelta, että moni muu kattofirma saattaisi jo tarjota bitumikattoremonttia, mutta me tarkastamme, voitaisiinko katto sittenkin kunnostaa ja pinnoittaa uudelleen. Saumojen tiivistykset ynnä muut paikkaukset palauttavat katon tiiviyden, ja pinnoittaminen katon ulkonäön, elastisuuden sekä rasituksensietokyvyn.

Huopakatto tuo elämään huolettomuutta

Huopakatto on helppohoitoinen katto, joten valitse kesämökkiisi tai vaikka omakotitaloosi huopakatto aina, kun haluat päästä katon kanssa mahdollisimman helpolla. Lisää huolettomuutta saat elämääsi, kun valitset meidät kaikkiin huopakattotöihin Järvenpäässä. Silloin, kun huopakattoa pitää huoltaa tai silloin harvoin, kun se pitää paikata, kannattaa työt teettää meidän ammattilaisillamme. Ole ensimmäiseksi yhteydessä meihin silloinkin, kun huopakattosi pitää uusia.

Huopakaton kunnossapito tarkoittaa useimpina vuosina pelkkiä kevät- ja syyshuoltoja, eli katon puhdistamista. Puhdas katto ei sammaloidu ja kärsi sammaleiden aiheuttamista vaurioista, joten puolivuotishuoltojen säännöllinen teettäminen palkitaan siistillä, hyväkuntoisella ja pitkäikäisellä katosta. Katon kuntoa tuetaan myös kattotarkastuksilla, joiden ansiosta mikään kunnostustarve ei jää huomaamatta – saat sellaisen aina kaupanpäällisiksi.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.