KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Mäntyharju – Huolehdimme kaikenlaisista aluskatteista

Huolehdimme niin kesämökkien, omakotitalojen, taloyhtiöiden (kerrostalojen, rivitalojen tai paritalojen) kuin muidenkin kiinteistöjen aluskatteista. Ota yhteyttä kattopalveluumme ja pyydä kilpailukykyinen tarjous mistä tahansa peltikaton, tiilikaton tai huopakaton aluskatteeseen liittyvästä työsuorituksesta. Meiltä sujuu niin aluskatteen korjaus ja paikkaus, aluskatteen uusiminen kuin aluskatteen puhdistaminen roskista. Omakotitalon ja mökin aluskatteeseen liittyvistä töistä (kuten aluskatteen korjaamisesta jiirin eli katon sisätaitteen kohdalta) voi hakea kotitalousvähennystä, eikä rahoituksenkaan kanssa tarvitse stressata. Kotisivujemme kautta haettava rahoitus sopii kaikenlaisten kattotöiden maksamiseen.

Jotta aluskate tulisi kunnostettua ajoissa, kannattaa sen kuntoa seurata, jos se suinkin on mahdollista. Usein on niin, että peltikaton ja tiilikaton aluskatteet pystyy tarkastamaan yläpohjan kautta, eli esimerkiksi tarkastusluukun kautta katon alle ryömimällä. Meiltä voi tilata yläpohjan kuntotarkastuksen, tai sitten voit saada sen ilmaiseksi muiden Mäntyharjulla, Heinolassa, Hirvensalmella, Kouvolassa, Mikkelissä, Pertunmaalla ja Savitaipaleella tekemiemme kattotöiden yhteydessä. Aina kun teemme jonkin kattotyön, kuten läpivientien ja saumausten tiivistyksen tai vaikkapa rikkinäisten tiilien vaihdon, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaupan päälle.

Kaikki Mäntyharjulla ja sen ympäristössä tekemämme kattotyöt tehdään avaimet käteen -periaatteella, eikä aluskatteen asentaminen tai esimerkiksi aluskatteen korjaaminen jonkin läpiviennin (kuten savupiipun tai kattoluukun) kohdalta ole poikkeus. Asiakkaan kannalta kaikki kattotyömme ovat siis mahdollisimman helppoja ja vaivattomia.

Asentamamme ja uusimamme aluskatteet kattorakenteiden parhaita kavereita Mäntyharjulla

Miksi aluskatteen asentaminen on niin tärkeää? Miksi aluskate pitää joskus uusia, tai miksi sen kuntoa pitää seurata mahdollisten korjaustarpeiden varalta? Aluskatteen merkitystä tiilikaton, peltikaton ja huopakaton kannalta on tarpeen hieman avata. Aluskatteella on itse asiassa merkitystä koko rakennuksen kannalta Mäntyharjulla!

Jos aluskatetta ei olisi katon alla, voisi äkillinen kattovuoto kastella katon rakenteet ja yläpohjan eristeet. Kaikki katot voivat alkaa vuotaa – silloinkin, vaikka ne olisivat parhaiden ammattilaisten asentamat, ja niiden kuntoa olisi vaalittu kattotarkastusten ja katon kuntoa kohentavien kattohuoltojen avulla. Esimerkiksi kova myrskytuuli voi saada katon vuotamaan, sillä tuuli saattaa irrottaa esimerkiksi kattoturvatuotteita paikoiltaan. Kattovuodon voi laukaista myös lumimassojen paino, tai lumimassojen liikkeet pitkin lapetta. Aluskate ottaa vastaan piipun juuresta tai esimerkiksi ilmanvaihtoputken läpiviennistä katon alle vuotavat vedet. Seuraavaksi se ohjaa ne räystäille, eivätkä katon alapuoliset osat kastu lainkaan.

Aluskatteista on apua myös kattorakenteiden ja yläpohjan eristeiden suojaamisessa rakennuksen sisältä karkaavalta lämmöltä. Kevättalvella ulko- ja sisälämpötilojen erot ovat usein suurimmillaan. Lämpimästä ilmasta voi tiivistyä kosteutta (niin sanottua kondenssivettä) katon alle, mutta aluskate ohjaa senkin pois yläpohjasta. On siis perusteltua sanoa, että oikeaoppisesti asentamamme ja tarvittaessa korjaamamme aluskatteet ovat kattorakenteiden parhaita kavereita.

Aluskatteen korjauksen ja paikkauksen voi tehdä monella tapaa Mäntyharjulla

Aluskatteen korjauksen ja paikkauksen voi tehdä useammallakin eri tavalla. Paikan päällä Mäntyharjulla selviää, mikä tapa on paras. Koko aluskatetta tuskin pitää uusia (tällainen kattourakka tehtäneen vasta kattoremontin yhteydessä), vaikka aluskatteessa olisi reikiä, repeytymiä, venymiä tai haurastuneita kohtia. Aluskatteen osittainen vaihto on pätevä tapa kunnostaa esimerkiksi omakotitalon aluskate. Aluskate voidaan uusia kattotuoliväli kerrallaan. Tarvittaessa korjaamme aluskatteen jiirien tai läpivientien kohdalta – esimerkiksi silloin, jos aluskate on aikoinaan asennettu väärin. Jotta kattorakenteet olisivat suojassa mahdollisilta kattovuodoilta, on oleellista, että aluskatteen asennus on toteutettu oikein sekä jiirien että kaikkien kattoläpivientien kohdalta.

Joskus aluskate voidaan jättää uusimatta kattoremontin yhteydessä, ja tällaista urakkaa kutsutaan osittaiseksi pelti- tai tiilikattoremontiksi. Meiltä kuulet lisää myös tällaisista kattourakoista, joten kannattaa ottaa yhteyttä.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.