KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Mäntyharju – Älä unohda tarkastaa vesikourujen tukoksia

Jos talosi vesikourut ovat tukossa, räystäs vuotaa sateella. Räystäs voi vuotaa myös reikien, auenneiden saumojen tai esimerkiksi asennusvirheiden vuoksi. Älä unohda tarkastaa, miksi räystäät vuotavat. Tilaa tarvittaessa tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus Mäntyharjulle meiltä. Sadevesijärjestelmien puhdistamisten ohella toteutamme ammattitaitoisesti myös rännien korjaukset ja uusimiset.

Jotta kourut eivät missään vaiheessa menisi tukkoon ja alkaisi vuotaa yli äyräiden, kannattaa vesikourut puhdistaa ja tarkastaa kaksi kertaa joka vuosi. Jos korkean rakennuksen vesikourujen puhdistus tuntuu vähintäänkin arveluttavalta, ei hätää – me teemme rännien puhdistuksen kilpailukykyisellä hinnalla ja monipuolisen kaluston avittamina.

Omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus auttaa välttymään kosteusvaurioilta. Kosteusvaurioita voi syntyä rakenteisiin, jos taloa ympäröivä maaperä on liian märkä rännien yli vuotavien vesien takia. On hyvä huomata, että vettä voi tulla katolta alas tuhansia litroja yhden isomman sateen aikana.

Rännien puhdistaminen Mäntyharjulla, Heinolassa, Hirvensalmella, Kouvolassa, Mikkelissä, Pertunmaalla ja Savitaipaleella ehkäisee myös rännien ruostumista. Seisova vesi voi ruostuttaa niin vesikourut kuin monet muutkin teräsrakenteet. Vesikourujen puhdistamisen avulla voidaan välttyä myös umpeen jäätyviltä vesikouruilta ja niistä roikkuvilta jääpuikoilta. Rännien puhdistus ja jäätyneiden rännien sulattaminen ovat yksityisasiakkaille kotitalousvähennyskelpoisia kattotöitä, ja ne voi halutessaan maksaa kotisivujemme kautta haettavalla rahoituksella.

Rännien puhdistus Mäntyharjulla kuuluu myös kiinteistön katon keväthuoltoon

Iso osa tietää, että rännit kannattaa puhdistaa joka syksy. Rännit ovat loppusyksystä usein jo tupaten täynnä puiden lehtiä, neulasia ja muita roskia. Voipa ränneistä löytyä myös käpyjä ja sammaleita. Mikäli edellisestä puhdistuksesta on jo kulunut aikaa, voi ränneissä kasvaa pieniä puuntaimia.

Jokasyksyinen rännien puhdistus ehkäisee rännien ruostumista, rännien jäätymistä ja jäätymisvaurioita sekä tukosten syntymistä.

Tiesitkö, että omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja esimerkiksi luhtitalon rännit kuuluisi puhdistaa ja tarkastaa myös keväisin? Kevättarkastus voi kertoa ränneissä olevan taas roskia, tai sitten se voi paljastaa talven kohdelleen sadevesijärjestelmää kaltoin. Jää on voinut saada kourujen kaadot menemään pilalle, tai sitten se on voinut avata alastuloputkien saumoja. Asia kannattaa tarkastaa, ja sadevesijärjestelmä laittaa kuntoon tulevaa kesää (ja sen sateita) varten.

Sadevesijärjestelmien puhdistuksia ei tehdä ilman kaupanpäällistä Mäntyharjulla

Tilaa vesikourujen puhdistus meiltä Mäntyharjulle, niin saat rahanarvoisen kaupanpäällisen! Tuo kaupanpäällinen on koko katon kunnon tarkastus. Kuntotarkastuksen aikana arvioimme niin sadevesijärjestelmän, kattoturvatuotteiden, katteen pinnoitteen, katon läpivientien ja niiden suojapellitysten kuin yläpohjarakenteidenkin kunnon. Jos tiilikatto, peltikatto tai bitumikatto tarvitsee jotain huoltoa tai korjausta, laadimme siitä hyvän tarjouksen kattotarkastuksen päätteeksi. Jos voimme kattotarkastuksen ansiosta korjata jonkin reiän katosta heti tuoreeltaan, voit säästää rahaa paljon enemmän kuin pelkän kattotarkastuksen verran, saadaanhan katon vesivahinko näin ehkäistyä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.