KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Mäntyharju – Toimiva katto heti alusta pitäen

Toimiva katto heti ensi hetkistä alkaen – eikö kuulostakin hyvältä? Sinullakin on priimakuntoinen huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto, kun teetät katon asennuksen Mäntyharjulla meillä. Omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien ja autotallien kattoremonttien lisäksi teemme myös muut kattotyöt, joita tasakatto tai kalteva katto tarvitsee pysyäkseen tiiviinä ja toimivana.

Jotta katon uusimista tarvittaisiin mahdollisimman harvoin, on olennaisen tärkeää huolehtia katon kunnosta. Suosittelemme tarkastamaan katon kunnon usein, jotta esimerkiksi läpivientien asennus, huolto ja uusiminen ei jäisi roikkumaan. Vuotavien kattoikkunoiden ja kattoluukkujen uusiminen tai tiivistäminen pelastaa katon vesivahingolta, mikä voi johtaa niin home- kuin lahovaurioihinkin.

Kattotarkastusten avulla myös tarpeelliset kattohuollot tulevat tehtyä ajoissa. Katemateriaali vaikuttaa siihen, miten tasakattoa, pulpettikattoa tai esimerkiksi aumakattoa tulee huoltaa. Yksi asia on kuitenkin varma: kaikki katot kannattaa puhdistaa ja tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Katon tarkastus ei aiheuta sinulle ylimääräistä vaivaa, sillä meidän asiakkaamme saavat kattotarkastuksen ilmaiseksi kaikkien kattotöiden (niin pieneläinesteiden asentamisen kuin rännien puhdistamisenkin) yhteydessä. Myös Mäntyharjulla, Heinolassa, Hirvensalmella, Kouvolassa, Mikkelissä, Pertunmaalla ja Savitaipaleella tekemämme peltisepäntyöt viimeistellään tarjoamalla veloitukseton kattotarkastus. Kattopeltisepiltämme voit tilata vaikkapa piipunpellityksen tai piipunhatun asentamisen.

Tarvitsitpa kattoturvatuotteiden (kuten lumiesteiden, kattosiltojen ja kattotikkaiden) asentamista tai vaikka kattomaalausta, voit maksaa kattotyöt kotisivujemme kautta saatavalla rahoituksella. Kattotyöt voi vähentää verotuksessaan, jos kyse on omakotitalon katon korjaamisesta tai esimerkiksi kesämökin katon sammaleiden poistosta. Tästä kotitalousvähennyksestä voi lukea lisää Verohallinnon verkkosivuilta.

Kattotyöt Mäntyharjulla ylläpitävät katon tiiviyttä ja ulkonäköä

Ammattitaidolla asennettu katto on joka kohdasta tiivis. Laadukas kate kestää hyvin erilaisia rasituksia, ja sen liitoskohdat pitävät vedet ulkopuolella myös talvella, kun lumen ja vesikatteen välissä on seisovaa vettä.

Omakotitalon, paritalon tai esimerkiksi aittarakennuksen katon on tarkoitus kestää vuosikymmeniä Mäntyharjulla. Vuosikymmenten varrella katto voi vaurioitua jollain tavoin. Tiiliä voi mennä rikki, tai saumat voivat alkaa irvistää. Lumen paino voi saada kattoikkunan vuotamaan, tai ehkä tuuli irrottaa osan kattopelleistä. Rännit voivat vääntyä jään ja lumen painosta, tai kattoon voi ilmestyä reikä. Mitä nopeammin tiilikatto, peltikatto tai huopakatto korjataan, sen parempi. Katon paikkaus tekee katosta jälleen niin tiiviin, ettei sen alle pääse kosteutta.

Kattohuollot ylläpitävät katon tiiviyttä siten, että ne lisäävät katon kykyä kestää erilaisia rasituksia. Osa kattohuolloista vähentää katon kokemien rasitusten määrää. Katon kohtaamia rasituksia vähentäviä kattohuoltoja ovat esimerkiksi lumenpudotus ja sammaleidenpoisto. Kattomaalaus on yksi katon ulkonäköä kohentavista kattohuolloista, mutta sillä on syvällisempikin merkitys. Maalattu katto on paremmin suojassa kosteudelta ja esimerkiksi ultraviolettisäteiltä, joten se kuluu hitaammin.

Huopakatto täyttää tehtävänsä mallikelpoisesti

Suomessa valmistettu ja meidän taidokkaiden ammattilaistemme asentama huopakatto on loistovalinta joka katolle. Huopakatetta on helppo työstää, ja sen saumoista sekä muista liitoskohdista saadaan todella tiiviit. Jos omakotitalossasi on tasakatto, on huopakate ainoa oikea valinta. Kalteville katoille voi valita myös kolmiorimahuopakatteen tai palahuopakatteen.

Huopakate täyttää tehtävänsä mallikelpoisesti, sillä se pitää vettä erilaisissa olosuhteissa, kestää koviakin rasituksia, eikä se vaadi suurta vaivannäköä pysyäkseen kunnossa vuosikymmenestä toiseen.

Huopakatto on hiljainen katto, joten sen alla on mukavaa asua niin Mäntyharjulla kuin muuallakin Suomessa. Huopakatto on sen verran karhea, että lumetkin pysyvät sillä usein koko talven ajan. Mikäli katon kaltevuus on 1:8 tai sitä enemmän, tulee se varustella lumiesteillä. Tarvittaessa saat meiltä niin lumiesteet, lumenpudotuksen kuin kaikki muutkin huopakattotyöt – teemme ne parhaalla ammattitaidolla.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.