KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Mäntyharju – Vuotava katto astetta vakavampi juttu

Kyseessä on astetta vakavampi juttu, jos autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Mäntyharjulla. Kattovuoto voi johtaa tiilikaton, peltikaton tai huopakaton alla olevien rakenteiden kastumiseen. Kastuneet kattorakenteet voivat lahota, ja lahoavat kattorakenteet menettävät kantokykynsä. Eristeet saattavat puolestaan alkaa kasvaa hometta, jos ne viettävät päivätolkulla aikaa kosteudessa. Tee siis järkevä teko, ja kutsu meidät paikalle heti huomatessasi, että katto vuotaa piipun juuresta, tai että kattoikkuna vuotaa.

Vuotavasta kattoluukusta tai esimerkiksi antennin juuresta alkaneesta kattovuodosta voi selvitä milteinpä pelkällä säikähdyksellä, jos katto korjataan viivyttelemättä. Kun katonkorjaajat on tilattu Mäntyharjulla, Heinolassa, Hirvensalmella, Kouvolassa, Mikkelissä, Pertunmaalla ja Savitaipaleella meiltä, tiedät saavasi pikaisen kattokorjauksen. Vuotava kattoläpivienti tai vuotava jiiri (eli katon sisätaite) tullaan korjaamaan paitsi pikaisesti, myös ehdottoman ammattitaitoisesti.

Olipa kyse vuotavasta katon viemärintuuletusputkesta tai vaikka vuotamaan ruvenneesta katon IV-putkesta, saat kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Sen perusteella kuulet katon kokonaistilanteesta, kuten siitä, onko katollasi muita kattovuodoksi pian muuttuvia ongelmakohtia. Tarvittaessa tarjoamme katon tiivistämistä tai katon rasituksenkestävyyden parantamista erilaisten kattohuoltojen avulla.

Kesämökin ja omakotitalon kattovuotojen korjaukset voi vähentää verotuksessaan, sillä työmme oikeuttavat kotitalousvähennys-nimiseen verovähennykseen. Harjakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi tasakaton korjaukselle saa näppärästi rahoituksen – hae remonttilainaa kotisivujemme kautta.

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa – ratkaisu voi löytyä kattoremontista

Jos huomaat, että peltikatto, tiilikatto tai huopakatto vuotaa Mäntyharjulla, on ensimmäinen tehtävä asia yhteydenotto meidän katonkorjauspalveluumme. Me tulemme paikallistamaan kattovuodon. Samalla peitämme vuotokohdan, jotta kosteuden pääsy katon alle voitaisiin pysäyttää. Pressusta ei kuitenkaan ole kuin hätäapuratkaisuksi. Katto on korjattava tilanteen vaatimalla tavalla, jotta kosteus ei leviäisi katon alapuolisissa osissa – kosteusvauriot voivat saavuttaa jopa sisäkaton, seinät ja lattian.

Paikan päällä selviää niin vaurioiden laajuus kuin ulkokaton yleiskuntokin. Kun olemme tarkastaneet kerrostalon, huvilan, pihasaunan, autotallin tai vaikka luhtitalon katon, osaamme antaa suunnitelmamme katon kunnostamiseksi. Samalla kuulet tarjouksen kattovuodon korjaamisesta.

Aina kun suinkin mahdollista, tarjoamme katon osittaista korjaamista. On kuitenkin tapauksia, jolloin ainoa ratkaisu löytyy kattoremontista. Tarjoamme katon uusimista silloin, jos katto on hyvin haurastunut – eli jos katto on vanha, tai se on ollut pitkään hoitamatta. Myös todella pahat vauriot (kuten poikkeuksellisen rajut myrskyvauriot) voivat johtaa katon vaihtoon. Kolmas tilanne, jolloin laskisimme tarjouksen nimenomaan kattosaneerauksesta, olisi mineriittikattovuoto. Asbestirakenteiden korjaus ei ole enää laillista, joten katto pitää uusia.

Tämä paljastaa ajoissa vuotavat kattoikkunat tai kattoluukut Mäntyharjulla

Katto on usein pelastettavissa, jos katto korjataan mahdollisimman pian ja katonkorjaajat ovat alansa ammattilaisia. Luota katonkorjauksissa meidän asiantuntijoihimme, niin saat parasta palvelua kaikkialla Mäntyharjulla ja sen naapurikunnissa. Tahdomme auttaa sinua myös katon kunnon säilyttämisessä, ja siksi teemme jokaisen kattokorjauksen tai kattohuollon yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen. Kattotarkastuksen jälkeen kerromme katon kuntoa ja mahdollisten lisähuoltojen tai -korjausten tarvetta koskevista huomioistamme.

Jotta vuotava kattoikkuna tai kattoluukku tulisi huomattua ajoissa, kannattaa katto tarkastaa säännöllisin väliajoin. Säännöllisesti toistuvien kattotarkastusten avulla katto voidaan korjata jo ennen, kuin sen vauriot lähtevät pahenemaan. Tarve tiivistää jokin sauma tai paikata jokin reikä huomataan ajallaan, jos tiilikatto, peltikatto tai huopakatto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa. Tilaa katon kevät- ja syystarkastukset meiltä, tai teetä meillä katon puolivuosittaiset huollot. Katon tarkastuksen saa ilmaiseksi myös katon harjauksen ja rännien puhdistuksen yhteydessä.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.