KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Mäntyharju – Huollettu katto todellinen ilonaihe

Huollettu katto on ilon- ja ylpeydenaihe. Tiilikaton harjaukset ja muut omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ynnä muiden kiinteistöjen kattohuollot Mäntyharjulla pitävät katon siistin näköisenä. Siistiys suojaa kattoa muun muassa sammaleilta, mitkä nopeuttaisivat katon kunnon huononemista.

Kattohuollot voivat myös pidentää katon käyttöikää sekä vähentää katon tiivistystarpeita. Vuodesta toiseen tiiviinä ja toimivana pysyvän katon alla on mukava asua niin Mäntyharjulla kuin Heinolassa, Hirvensalmella, Kouvolassa, Mikkelissä, Pertunmaalla ja Savitaipaleellakin. Vielä hauskempaa on se, ettei mitään kattohuoltoa tarvitse tehdä itse. Meidän palveluhenkiset ja asiantuntevat työntekijämme huolehtivat niin rännien sulatuksesta vesihöyryllä, lumenpudotuksesta, roskien poistosta katolta kuin vaikkapa jäänpudotuksestakin.

Jääpuikkojen pudotukset ja muut yksityisasiakkaan kattohuollot oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä, ja kattotöille saa kauttamme vaivattomasti rahoituksen.

Katon puhdistaminen kaikkien kattojen Mäntyharjulla tarvitsema kattohuolto

Kattoa on huollettava katemateriaalin ja muiden katon erityispiirteiden mukaisesti. Tämä pätee myös silloin, kun työn alla on katon puhdistus Mäntyharjulla. Siinä kun tiilikatto voidaan harjata, on huopakatto parempi ilmapuhaltaa. Vaikka tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistuksilla on keskinäisiä eroja, yksi asia on varma. Roskat kannattaa poistaa kaksi kertaa vuodessa, jotta katon kuivuminen sateiden jälkeen ei hidastuisi. Katon puolivuosittainen puhdistaminen on tärkeää myös siksi, että samalla tulee tehtyä sadevesikourujen puhdistus sekä katon kunnon tarkastus. Muistathan puhdistaa tai puhdistuttaa myös kesämökin katon!

Sammaleiden poisto Mäntyharjulla nykyaikaisin menetelmin

Jos rivitalon, kerrostalon, kesämökin tai esimerkiksi jonkin ulkorakennuksen katolla kasvaa sammaleita, ei niitä kannata alkaa repiä irti väkivalloin. Esimerkiksi painepesuripesun voi unohtaa saman tien, sillä painepesuri voi rikkoa kattoa, muttei silti poista sammaleita juuria myöten. Ota yhteyttä meidän katonhuoltopalveluumme ja tilaa sammaleiden poisto tiilikatolta tai huopakatolta – me teemme työn nykyaikaisin ja kattoystävällisin menetelmin. Sammaleiden poisto tapahtuu kemiallisesti, eli levitämme harjakatolle tai esimerkiksi pulpettikatolle sammaleenpoistoainetta. Sammaleenpoistoaine saa myös sammalten juuret kuolemaan, joten lopputulos on timanttinen.

Taloyhtiöidenkin kattohuollot Mäntyharjulla sujuvat kuin tanssi

Mikään kattohuolto ei ole meille liian pieni, mutta meillä on resursseja toteuttaa myös isommat huoltokokonaisuudet tavoiteajassa. Meihin voit luottaa silloin, kuin tarvitset mökin rännien puhdistusta, mutta toteutamme sujuvasti myös kerrostalojen kattojen lumenpudotukset tai sammaleentuhokäsittelyt. Ammattilaisemme ovat harjaantuneita ja ripeäotteisia, ja kalustomme on kaikin puolin kunnossa. Jos kyseessä on korkea rakennus, teemme kattotyöt nosturiautolla. Jäänsulatuksissa käytämme höyrytyslaitteita, ja niin edelleen.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.