KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Nummi-Pusula – Aluskatetta ei uusita suoten päiten

Ehjää ei kannata paikata, eikä sellaista tarvitse uusia, minkä voi vielä korjata. Näin me ajattelemme, ja sovellamme tätä myös kesämökkien, omakotitalojen, taloyhtiöiden (kerrostalojen, rivitalojen tai paritalojen) ja muiden kiinteistöjen aluskatteiden osalta. Aluskate uusitaan yleensä vasta kattoremontin yhteydessä. Peltikattojen, tiilikattojen ja huopakattojen aluskatteet uusitaan siis eri aikoina, koska peltikaton tekninen käyttöikä on 50 vuotta. Huopakatto kestänee 40 vuotta, kun taas tiilikatto on uusittava viimeistään 70 vuoden päästä. Joissain tilanteissa peltikaton tai tiilikaton aluskate voidaan jättää uusimatta kattoremontista huolimatta. Tällaista kattoremonttia kutsuttaisiin katon osittaiseksi vaihdoksi.

Aluskatteet kestävät rasituksia oikein hyvin. Aluskatteesta on paras hyöty silloin, kun se on joka kohdasta ehjä, joten aluskatteen kuntoa on hyvä seurata Nummi-Pusulassa. Tilaa tarvittaessa meiltä aluskatteen korjaus ja paikkaus. Aluskatteen korjaaminen on usein seurausta siitä, että aluskatteen asentaminen on aikoinaan tehty päin seiniä. Tyypilliset virheet liittyvät läpivientien toteuttamiseen. Aluskatehan pitäisi asentaa niin, että sitä nostettaisiin kaikkia hormeja ja muita läpivientejä vasten. Jos näin ei ole tehty, korjaamme talon aluskatteen savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun ja muiden läpivientien kohdalta.

Tarvittaessa korjaamme aluskatteen Nummi-Pusulassa, Karkkilassa, Lohjalla, Salossa, Somerolla, Tammelassa tai Vihdissä myös jiirin (eli katon sisätaitteen) kohdalta. Jos aluskate on reikiintynyt tai revennyt, teemme tarvittaessa aluskatteen osittaisen vaihdon.

Olipa kyse läpivientien ja saumausten tiivistämisestä tai vaikka katon IV-töistä, voi yksityisasiakas hakea töistämme kotitalousvähennystä. Kaikki huolella ja ammattitaidolla toteuttamamme kattourakat voi maksaa itselleen parhaiten sopivalla tavalla. Yksi tarjolla olevista keinoista on yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus.

Kaksi syytä asennuttaa ja uusituttaa kiinteistön aluskate Nummi-Pusulassa

Aluskatteen asennus ja uusiminen ovat kattotöitä, joiden avulla voidaan välttää katon vesivahinko. Katon vesivahinko syntyy silloin, kun katon alle pääsee kosteutta. Kosteus voi olla peräisin ulkoa: sade- ja sulamisvedet löytävät tiensä katon alapuolisiin osiin, jos katto ei ole joka kohdasta tiivis. Katto voi vuotaa esimerkiksi saumoista, piipun juuresta tai kattoon syntyneiden reikien kohdalta. Aluskate on suunnitelma B: se pitää vettä, vaikka ulkokatto alkaisi vuotaa Nummi-Pusulassa.

Aluskate ei ainoastaan pidä vettä, vaan se myös ohjaa päälleen valuvat vedet heti pois katolta.

Katon alle voi syntyä kosteuden aiheuttamia laho- ja homevaurioita myös siksi, ettei katto tuuletu kunnolla. Kondenssikosteutta voi esiintyä etenkin kevättalvisin, kun rakennuksesta karkaava lämpö kohtaa viileän välikaton. Aluskate voi ohjata myös tällaisen kosteuden pois katon alapuolisista osista.

Aluskatteen asentaminen, korjaaminen ja paikkaaminen on tarkkaa puuhaa. Jotta saavutettaisiin oikea kireys ja jotta kaikki läpiviennit olisi tiivistetty parhaalla tavalla, tilaa aluskatteeseen liittyvät toimenpiteet Nummi-Pusulaan meiltä.

Koska aluskatteen osittainen uusiminen on tilattava Nummi-Pusulaan?

Miten aluskatteen kunto on mahdollista selvittää Nummi-Pusulassa? Ei ainakaan sisältä käsin – siinä vaiheessa ollaan jo myöhässä, kun sisäkatto tummuu ja siitä tippuu vettä lattioille. Sisältä käsin ei voi nähdä, missä kunnossa aluskate on.

Omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai esimerkiksi kerrostalon aluskatteen kuntoa ei saa selville pihamaaltakaan käsin. Edes katolle kiipeäminen ei auta. Katolle kiipeäminen ja sillä liikkuminen kertoo paljon katon saumojen, läpivientien ja muiden yksityiskohtien kunnosta, ja se kannattaakin tehdä kahdesti vuodessa.

Ainut tapa selvittää tiilikaton tai peltikaton aluskatteen kunto on mennä käymään katon alla. Katon alle pääsee kattoluukun tai tarkastusluukun kautta. Ahtautumalla katon alle tiedämme, onko aluskatetta paikattava tai uusittava osittain. Samalla voimme tarkastaa myös kattorakenteiden kuivuuden ja yläpohjan tuulettuvuuden.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi! Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.