KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Nummi-Pusula – Tummentuma voi paljastaa kattovuodon

Jos tilanne on se, että autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Nummi-Pusulassa, ota joutuin yhteyttä ammattilaisiimme. Nopean toiminnan ansiosta katto voidaan pelastaa, ja vieläpä mahdollisimman edullisin kustannuksin. Jos katto vuotaa piipun juuresta, mutta asiaan puututaan pikaisesti, on kattoremontti hyvin epätodennäköinen skenaario. Pikainen katonkorjaus estää vahinkojen laajenemisen ja pahenemisen – vaikka kattoikkuna vuotaa, kattorakenteet saattavat säilyttää kuivuuteensa.

Vuotava kattoluukku tai TV-antennin kohdalta vuotava katto ei välttämättä paljastu katolla liikkuessa. Meidän ammattilaistemme haukansilmät paikallistavat kaikki ongelmakohdat katolta, kuten vuotavat viemärintuuletusputket tai vuotavat katon IV-putket, mutta mekin käymme aina katon alla (jos se vain on mahdollista). Suosittelemme katon alla vierailemista kaikille muillekin. Vuotava kattoläpivienti voi paljastua vasta kattorakenteiden tummentumien perusteella. Katon alapuolisissa osissa oleva kosteus voi kertoa myös kondensoitumisongelmasta. Kondensoitumista syntyy esimerkiksi huonon tuuletuksen takia. Lämpimästä ilmasta tiivistyvä kondenssivesi voi kastella katon alapuoliset osat aivan samalla lailla kuin kattovuotokin.

Ota yhteyttä Nummi-Pusulassa, Karkkilassa, Lohjalla, Salossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä, niin laitamme kattosi kerralla kuntoon! Korjaamme katon luotettavalla ammattitaidolla, vuotipa se sitten jiiristä (eli katon sisätaitteen kohdalta) tai vaikka myrskyn tekemistä rei’istä. Teemme samalla kattotarkastuksen, jotta katon alle mahdollisesti syntyneet kosteusvauriot eivät jäisi korjaamatta – ja jotta mahdolliset muut vauriokohdat tulisivat huomattua ja paikattua.

Avaimet käteen -periaatteen mukaisesti tehdyt kattokorjaukset voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Yksityisasiakas, eli esimerkiksi kesämökin omistaja, voi hakea kattovuodon korjauksesta kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä saa myös niistä kattohuolloista ja katon paikkauksista, joilla kattovuotoja voi ehkäistä.

Kattosaneeraus lähestyy vauhdilla, jos huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa

Jos peltikatto, tiilikatto tai huopakatto vuotaa Nummi-Pusulassa, ei katon korjauksen kanssa parane viivytellä. Ei kannata ajatella, että kattohan tullaan uusimaan ihan kohta. Kattovuoto voi aiheuttaa pahoja ongelmia – myös rakennuksen sisäilmaan vaikutuksensa ulottavia. Aikoinaan alkava kattoremontti voi tulla merkittävästi kalliimmaksi, jos siihen on liitettävä lahovaurioiden korjauksia tai esimerkiksi homeisten eristeiden vaihto.

Kaikki kattovuodot on hyvä korjauttaa heti, kun ne havaitaan. Jos katto vuotaa, voi sen kunto heiketä ennätysvauhdilla. Katto pitää ehkä uusia, jos katon vesivahinko on äitynyt pahaksi.

Tarkastamme aina tilanteen, ennen kuin tarjoamme katon vaihtoa tai katon osittaista korjausta. Ota yhteyttä, niin tulemme paikallistamaan kattovuodon (ja sääsuojaamaan vuotokohdan), arvioimaan sattuneiden vahinkojen laadun, ratkaisemaan parhaat korjausvaihtoehdot ja laskemaan katon korjaamiselle mainion tarjouksen.

Vain silloin tarjoamme kattoremonttia heti kättelyssä, jos talossa on asbestikatto. Mineriittikattojen aika on auttamatta ohitse, ja vaurioituneet katot on purettava alkutekijöihinsä. Laki ohjaa hankkimaan vaurioituneen mineriittikaton tilalle esimerkiksi betonitiilikaton, mikä ei uhkaa aiheuttaa syöpiä.

Vuotavat kattoikkunat voivat jäädä pimentoon Nummi-Pusulassa

Edellä viitattiin siihen, että vuotava tiilikatto, peltikatto tai huopakatto pitää korjauttaa niin pian kuin mahdollista. Vuotava kattoikkuna voi ajan kuluessa ehtiä aiheuttaa mittavampaa tuhoa, kuin tavallinen tallaaja tulisi kuvitelleeksikaan.

Miten sitten huomata se, että kattoikkuna vuotaa, tai että katto vuotaa antennin juuresta? Ainut tapa selvittää paritalon, huvilan, aittarakennuksen, omakotitalon tai vaikkapa kerrostalon kunto on tarkastaa se kaksi kertaa vuodessa.

Ensimmäisen kerran talon katto kannattaa tarkastaa heti talven jälkeen. Loppusyksy on hyvää aikaa uusia aumakaton, tasakaton, harjakaton tai vaikkapa mansardikaton kunnon tarkastus.

Kattotarkastuksen voi tilata meiltä omana palvelunaan, mutta sen voi saada maksamatta siitä penniäkään. Meidän kattopalvelumme nimittäin tarjoaa ilmaisen kattotarkastuksen jokaisen kattotyömme yhteydessä.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.