KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Nummi-Pusula – Miksi vesikourut vuotavat?

Jos vesikourut vuotavat sateella yli äyräiden, on ilmiölle kaksi ilmeistä selitystä. Ensimmäinen selity on se, että omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus on unohtunut. Jos rännien puhdistus on jäänyt väliin, voi kouruissa olla niin paljon roskia, että ne eivät enää vedä normaalisti. Tukkeutuneiden rännien eli vesikourujen ja alastuloputkien avaus tuo ongelmaan nopean avun Nummi-Pusulassa. Jos katolle kiipeäminen ei voisi vähempää houkutella, ei hätää – tilaa matalan tai korkean rakennuksen vesikourujen puhdistus meiltä.

Toinen syy sille, miksi vesikourut eivät vedä Nummi-Pusulassa, Karkkilassa, Lohjalla, Salossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä, on jokin rakenteellinen ongelma. Sadevesijärjestelmien puhdistusten teettäminen on hyvä idea myös siksi, että teemme joka kerta ilmaisen kattotarkastuksen. Tuohon kuntotarkastukseen sisältyy rännienkin kunnon arviointi. Puutumme kaikkiin mahdollisiin ruoste- tai vaikka jäätymisvaurioihin tarjoten rännien korjaamista. Tarvittaessa teemme tarjouksemme sadevesijärjestelmän uusimisesta.

Kaikki kattotyömme – liittyivätpä ne sitten ränneihin tai vaikka aluskatteeseen – voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Yksityisasiakas, eli esimerkiksi omakotitalon omistaja, voi vähentää töiden osuuden osittain verotuksessaan. Tästä penninvenyttäjien lempparivähennyksestä, eli kotitalousvähennyksestä, voi lukea lisää Verohallinnon omilta sivuilta.

Kosteusvauriot voi kertoa rännien puhdistusten väliin jäämisestä Nummi-Pusulassa

Jos tiilikaton, peltikaton tai vaikka palahuopakaton rännin puhdistus jää usein väliin, voi sillä olla kauaskantoisia seurauksia koko rakennukselle Nummi-Pusulassa. Taloon voi syntyä jopa kosteusvaurioita, jos rännejä ei puhdisteta tarpeeksi säännöllisesti (mieluiten kaksi kertaa vuodessa, eli talven molemmin puolin).

On hyvä muistaa, että katolta voi valua alas tuhansia, tuhansia ja taas tuhansia litroja vettä. Jos kaikki nuo vesikuutiot päästetään imeytymään rakennusta ympäröivään maaperään, voi kosteus nousta maaperästä rakenteisiin. Jotta kosteusvaurioilta voitaisiin välttyä, on rakennusta ympäröivä maa pidettävä mahdollisimman kuivana sekä sadevesijärjestelmän että salaojajärjestelmän avulla.

Rännien puhdistus pitää yllä sadevesijärjestelmän vetoa, mutta myös sen yleiskuntoa. Jos kourut pursuilevat roskia, on niissä todennäköisesti myös kosteutta, mikä ruostuttaa rännit. Ruosteen lisäksi roskaisia rännejä piinataan myös jäätymisvaurioiden toimesta. Jää voi rikkoa kiinteistön sadevesijärjestelmää esimerkiksi avaamalla alastuloputkien saumat.

Tukkeutuneiden vesikourujen eli rännien ja alastuloputkien avaus Nummi-Pusulassa talvella

Jos sadevesijärjestelmän tukokset Nummi-Pusulassa huomataan vasta talvella, voimme tehdä roskien poiston sijaan (tai sen yhteydessä) rännien höyrysulatuksen. Kuuma vesihöyry sulattaa jään omakotitalon, kerrostalon tai vaikka huvilan sadevesijärjestelmästä. Jää pitää saada pois, koska se estää rännejä vetämästä. Jään muodostuminen voi rikkoa sekä kourut että alastuloputket, ja onpa vaarana vesikourujen alas putoaminenkin. Vaikka kannakkeet jaksaisivat kannatella vesikouruja, on mahdollista, että niistä roikkuvat jääpuikot putoavat alas väärään aikaan. Katolta putoava jää voi aiheuttaa pahoja vahinkoja, joten riskiä ei kannata vähätellä – ota siis yhteyttä, ja pyydä tarjous jään poistosta katolta.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.