KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Nummi-Pusula – Huolloissa tarvittu huolellisuus on meille itsestäänselvyys

Omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ynnä muiden kiinteistöjen kattohuollot Nummi-Pusulassa vaativat huolellisuutta. Meille on itsestäänselvyys olla huolellinen kattoa huoltaessamme, joten meille uskallat jättää niin lumenpudotuksen kuin sammaleentuhokäsittelynkin.

Huollot suojaavat tiilikattoa, peltikattoa ja huopakattoa erilaisilta rasituksilta. Osa katon huolloista Nummi-Pusulassa, Karkkilassa, Lohjalla, Salossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä on tarpeen siksi, että katon koettelemusten määrä vähenisi – tällainen kattohuolto on esimerkiksi juuri lumen pudotus katolta. Jääpuikkojen pudotus parantaa talon asukkaiden ja ohikulkijoiden turvallisuutta, sillä hallittu jäänpudotus ehkäisee äkillisestä jään putoamisesta aiheutuvia vahinkoja.

Huomaathan, että kaikki kattohuollot aina tiilikaton harjauksesta lähtien voi maksaa kotisivuiltamme löytyvällä rahoituksella. Kesämökin ja omakotitalon kattohuoltojen loppusumma kevenee, kun haet lopuksi kotitalousvähennystä Verohallinnolta.

Katon puhdistus Nummi-Pusulassa – tämä kattohuolto voi ehkäistä kattovuotoja

Katon puhdistus Nummi-Pusulassa ei ole mikä tahansa kattohuolto, sillä roskien poisto katolta pitää yllä sekä katon kuntoa että sen ulkonäköä. On tärkeää, ettei kattoa puhdisteta liian rajuilla menetelmillä – siksi esimerkiksi bitumikatto kannattaa puhdistaa ilmapuhaltimella, vaikka tiilikatot onkin mahdollista harjata.

Tiilikaton harjaus estää kattoa sammaloitumasta, ja myös huopakatot puhdistetaan kattovuotoihin ja ennenaikaisiin kattoremontteihin johtavien sammaleiden takia. Peltikaton puhdistusten ykkössyy on ruosteen torjunta. Ruostekin voi saada katon vuotamaan.

Teetä tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton puhdistus kaksi kertaa vuodessa, niin katon kunnon ylläpitäminen on helppoa. Teemme samalla sadevesikourujen puhdistuksen sekä kaikkien kattotöiden yhteydessä ilmaiseksi tarjottavan kattotarkastuksen.

Sammaleiden poisto Nummi-Pusulassa helpoimmalla ja huolettomimmalla tavalla

Sammaleiden poisto katolta on työn ja tuskan takana, jos apuna on pelkkä harja. Harja ei poista juuria, joten katto vihertää pian uudestaan. Painepesurin käyttäminen sammaleiden poistamisessa olisi iso virhe. Ota yhteyttä, niin teemme sammaleentuhokäsittelyn Nummi-Pusulassa – sammaleenpoistoaineet tekevät kasvustojen poistamisesta helppoa ja huoletonta. Juuretkin katoavat, joten omakotitalon, kerrostalon, mökin, ulkorakennuksen tai esimerkiksi luhtitalon katto pysyy pitkään siistinä ja tiiviinä.

Rännien sulatus vesihöyryllä kaikkialla Nummi-Pusulassa

Rännit kannattaa puhdistaa joka kevät ja syksy, sillä roskat voivat tukkia tiilikaton, peltikaton tai huopakaton sadevesijärjestelmän. Silloin rännit alkavat vuotaa, ja kosteus voi päästä talon rakenteisiin – asia, mitä sadevesijärjestelmän olisi tarkoitus ehkäistä. Roskatukokset ruokkivat myös rännien ruostumista ja vaurioitumista, vesikourujen jäätymisestä puhumattakaan. Jäiset vesikourut voivat vaurioitua tai pudota alas katolta, joten ota yhteyttä rännien vesihöyryllä sulattamisen tiimoilta. Sulatamme niin kesämökkien kuin kerrostalojenkin rännit kaikkialla Nummi-Pusulassa.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.