KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Nummi-Pusula – Lumet ripeästi katolta pois

Kun asiakas tilaa omakotitalon, kesämökin, paritalon, kerrostalon, rivitalon (eli kaikenlaisten taloyhtiöiden), autotallin tai -katoksen tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotuksen, on asialla yleensä kiire. Tiedämme tämän, ja olemmekin varautuneet tarjoamaan kattolumitöitä Nummi-Pusulassa nopealla aikataululla. Ripeys jatkuu koko urakan ajan. Lumenpudotus tiilikatolta, huopakatolta tai peltikatolta ei kestä kauaa, kun asialla ovat ammattilaisemme. Olemme kokeneita lumenpudottajia, joilla on homma niin hanskassa kuin olla vain voi. Tiedämme kaikki kikat, joilla urakan saa sujumaan nopeasti ja mahdollisimman helposti – tarvittaessa teemme lumenpudotuksen vaikka nosturiautolla! Tiedämme myös ne konstit, joilla kaltevan katon tai tasakaton lumenpudotus sujuu katetta tai sen rakenteita rikkomatta. Emme raavi katteeseen naarmuja, puhko jiirejä tai telo tiivisteitä, vaan kaikki sujuu kuin oppikirjasta ikään.

Kattolumitöillä on kiire joko siksi, että lumen paino tai lumimassojen liikkeet uhkaavat vaurioittaa kattoa tai siksi, että talon vieressä liikkumin on muuttunut extreme-lajiksi. Kattolumen paino on suhteellisen kevyt niin kauan, kun katolla on pakkaslunta. Suojalumi on vettynyttä lunta, minkä kuutiopaino voi olla saman verran kuin hevosen paino.

Jos lumi putoaa itsekseen katolta, voi se esimerkiksi irrottaa vesikourut tai tikkaat mukaansa, mutta vaarassa on myös ohikulkijoiden ja talon asukkaiden turvallisuus. Lumiesteiden asennus hillitsee lumen liikkeitä. Me teemme Nummi-Pusulassa, Karkkilassa, Lohjalla, Salossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä myös lumiesteiden huollot ja korjaukset, mutta parhaimmatkaan lumiesteet eivät vähennä lumimassojen painoa. Pyydä siis tarvittaessa tarjous lumenpudotuksesta korkealta katolta. Pudotamme lumet myös kaikista matalimmilta katoilta, joten talon korkeus ei ole mikään ongelma.

Kattopalvelullamme on selvät sävelet myös katon ja rännien jäänsulatuksen tiimoilta. Katolle syntynyt jää sulatetaan kuumalla höyryllä. Myös rännit sulatetaan nimenomaan vesihöyryllä. Jääpuikot poistamme vanhanaikaiseen, mutta silti erittäin toimivaan ja suosittuun tapaan (eli käsin katkomalla).

Lumenpudottajiemme palveluksista voi yksityisasiakkaana hakea kotitalousvähennystä. Tässä yhteydessä kannattaa mainita myös yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus, millä voi maksaa niin lumiesteet ja niiden asennuksen, kattolumityöt kuin lumivaurioiden korjauksenkin.

Lumenpudottajiemme tekemän urakan hinta lasketaan Nummi-Pusulassa tapauskohtaisesti

Emme voi antaa kiinteää hinnastoa lumen pudotukselle Nummi-Pusulassa, onhan jokainen kohde erilainen. Siksi tulemme paikan päälle tarkastamaan sen, kauanko aikaa kattolumitöihin menee, ja montako lumenpudottajaa paikalle tarvitaan. Paikalle voidaan tarvita myös valvojia, liikenteenohjaajia sekä kuorma-auto kuljettajineen. Kuorma-autolla katolta pudotetut lumet voidaan kuskata johonkin sopivampaan paikkaan.

Se, kauanko lumenpudottamiseen menee, riippuu muun muassa lumen koostumuksesta ja määrästä. Paikan päälle tullut asiantuntijamme arvioi myös talon korkeuden ja katon pinta-alan. Hän panee merkille myös sen, pitääkö katolta poistaa jäätä yhtä aikaa lumenpudotuksen kanssa. Jääpuikkojen poisto, kattojään sulatus tai rännien/kattokaivojen höyrysulatus sisällytetään tarvittaessa kattolumitöistä annettavaan tarjoukseen, teemmehän kaikki urakat kerralla kuntoon -hengessä.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.