KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Nummi-Pusula – Huolehdimme katon kunnosta alusta loppuun asti

Huolehdimme huopakattosi, palahuopakattosi, tiilikattosi tai peltikattosi kunnosta alusta loppuun asti. Ei ole sellaista kattotyötä, mitä emme osaisi suosittaa, eivätkä pahimmatkaan lumi- tai myrskyvauriot jää meiltä korjaamatta.

Aivan ensiksi tehdään katon asennus. Ammattitaidolla asennettu katto on tiivis ja helppohoitoinen useita vuosia. Voi olla, että ensimmäinen isompi kattohuolto on vasta yli 20 vuoden päästä tehtävä katon huoltomaalaus. Eräs kattohuolto on tehty sitä ennen jo useita kertoja, ja se on katon puhdistus. Uusikin katto kannattaa puhdistaa ja tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, sillä muuten tarve tiivistää saumat, uusia kattoikkunat ja kattoluukku tai poistaa sammaleet katolta voi jäädä huomaamatta. On tärkeää, että kaikkiin katon tarpeisiin puututaan ajoissa – silloinkin, kun kyse on ”vain” läpivientien asentamisesta, huoltamisesta ja uusimisesta. Ennakoivat kattokorjaukset tai heti vaurioiden synnyttyä tehdyt kattopaikkaukset tulevat edullisemmiksi kuin kattovuodon ja katon vesivahingon korjaus.

Teemme Nummi-Pusulassa myös sellaiset kattotyöt, mitkä liittyvät kattosi varusteluun – meiltä luonnistuu niin pieneläinesteiden asentaminen kuin vaikkapa kattoturvatuotteiden (lumiesteiden, kattotikkaiden ja esimerkiksi kattosiltojen) asentaminen. Peltisepäntyöt antavat katollesi arvokkaan loppusilauksen. Kattopeltiseppämme ovat oiva valinta pellittämään savupiippusi ja asentamaan piipunhatun – asioita, mitkä saavat piippusi kestämään paremmin kosteutta ja säitä. Kattopeltisepiltämme voit tilata myös konesaumakaton korjauksen tai vaikka jiiripeltien uusimisen.

Kattotyöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen, mikä on yksityisasiakkaille suotu verovähennysmahdollisuus niin Nummi-Pusulassa, Karkkilassa, Lohjalla, Salossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä kuin muuallakin Suomessa. Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin kattotyöt (myös kattoremontit) voi maksaa myös rahoituksella, mitä on mahdollista hakea kotisivujemme kautta.

Kattotyöt Nummi-Pusulassa kattoremontista muihin kattotarpeisiin

Katon asentamiseen liittyy monia työvaiheita. Kastuneet kattorakenteet pitää korjata, homeiset eristeet uusia, aluskate vaihtaa ja piippu pellittää uudelleen. Kattoremontin yhteydessä on helppoa täydentää katon varustevalikoimaa, ja katon korotus tai sen kaltevuuskulman muokkaaminen käy kätevästi. Jos huomaat kaipaavasi vielä lisää muokkauksia tai täydennyksiä, vaikka huopakatto, tiilikatto tai peltikatto on jo valmis, ei hätää – ammattilaisemme voivat tehdä monet kattotyöt kattoremontin jälkeenkin.

Uusia läpivientejä voidaan asentaa missä vaiheessa tahansa. Aurinkopaneelit, kattoikkunat, ilmanvaihtoputket ja kattoluukut ilmestyvät tuossa tuokiossa kattosi varustelutasoa täydentämään. Katon lisälämmöneristys on usein mahdollista toteuttaa ilman rakenteiden avaamista. Katolle voidaan asentaa myös uusia kattoturvatuotteita, tai kattopeltiseppämme voivat saapua suojapellittämään kattoläpivientejä.

Aloita kaikki kattourakkasi Nummi-Pusulassa ottamalla yhteyttä katonkorjauspalveluumme. Tulemme paikan päälle tarkastamaan, mitä kattosi tarvitsee ja miten kattotyöt kannattaa tehdä. Sitten annamme kilpailukykyisen tarjouksen kattourakasta, mikä tehdään avaimet käteen -periaatteella.

Loiville ja jyrkille katoille sopiva huopakatto kukoistaa asiantuntemuksemme ansiosta

Jos tarvitset huopakaton asentamista, huoltamista, varustelemista, korjaamista tai uusimista, aloita ottamalla yhteyttä meihin. Meidän huippuammattilaisemme tekevät kaikki huopakattotyöt puolestasi, ja vieläpä mitä parhaimmalla asiantuntemuksella. Bitumikattosi suorastaan kukoistaa, kun uskot huopakattotyöt meidän kattopalvelullemme.

Katon pitkä käyttöikä varmistetaan jo kattoa asentaessa, mutta ei pidä unohtaa säännöllisten kattohuoltojenkaan merkitystä. Katon puhdistus ja muut kattohuollot tukevat bitumikaton kuntoa niin, että se voi kestää Nummi-Pusulassa jopa noin 40 vuotta.

Oikein asennettu ja huolellisesti huollettu huopakatto sopii niin loiville kuin jyrkillekin katoille. Se suojaa sekä omakotitaloa, kesämökkiä, paritaloa että esimerkiksi autotallia sateilta ja tuulilta, eikä se ihanteellisen rasituksensietokykyisyytensä ansiosta pistä pahakseen myrskyistä, rankkasateista, hellekesistä tai nopeista ulkolämpötilavaihteluista. Kun ottaa vielä huomioon, miten ajattoman tyylikäs huopakatto on (ja miten helposti sen saa säilyttämään upean ulkonäkönsä), on huopakatto kerrassaan mainio valinta sinunkin rakennukseesi.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.