KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Oripää – Tarjoamme aluskatteen vaihtamista vain ani harvoin, korjaus useimmiten riittää

Aluskate on valtaosassa tapauksia täysin korjattavissa laadukkaasti ja kestävästi. Useimmiten aluskatteen ongelmat ilmenevät läpivientien, kuten savupiipun, kattoikkunan tai vaikka ilmastointiputken kohdalla. Aluskatteen uusimisen sijaan voimmekin usein korjata kesämökkien, omakotitalojen, taloyhtiöiden (kerrostalojen, rivitalojen tai paritalojen) ja muiden kiinteistöjen aluskatteet Oripäässä, Loimaalla, Pöytyällä tai Säkylässä.

Kun aluskate on asennettu, voi sen odottaa kestävän jopa 70 vuotta, ehkäpä enemmänkin. Tarjoamme aluskatteen uusimista vain ani harvoin, sillä korjauksella usein selvitään. Aluskate uusitaan usein vasta kattoremontin yhteydessä, jolloin uusitaan kaikki muutkin aikansa palvelleet rakenteet ja materiaalit. Tiilikaton tai peltikaton aluskatetta ei uusita välttämättä silloinkaan, sillä jos aluskate on mukiinmenevässä kunnossa, voitaneen se jättää suojaamaan myös uuden katon vesivuodoilta.

Korjaamamme aluskate on taas huippukunnossa, eikä hinnoissammekaan ole moittimista. Kotitalousvähennys, yhteistyökumppaniltamme helposti järjestyvä rahoitus ja kaupan päälle tarjottava kattotarkastus antavat syytä hymyyn.

Sano kosteusvaurioille ”ei” Oripäässä – tilaa aluskatteen asentaminen ja uusiminen

Positiivisuus ja optimistisuus ovat hyviä luonteenpiirteitä. Olemme kuitenkin sen verran jalat maassa -tyyppejä, että suosittelemme asennuttamaan jokaisen katon alle aluskatteen. Jos aluskate menee rikki, neuvomme tilaamaan aluskatteen korjauksen ja paikkauksen. Viimeistään kattoremontin yhteydessä kehotamme uusituttamaan aluskatteen (katon vaihto ilman tarvetta uusia aluskate ei ole kovin tavanomaista).

Läpivientien ja saumausten tiivistys on tärkeä kattotyö siinä kuin muutkin aluskatteen kuntoa ylläpitävät toimenpiteet, mutta miksi? Aluskatteesta kannattaa huolehtia, sillä muuten kattovuoto voi johtaa kosteusvaurioiden syntyyn katon alla. Kosteusvauriot voivat levitä sisäkattoon ja muihinkin omakotitalon, huvilan tai esimerkiksi ulkorakennuksen rakenteisiin.

Ehjä aluskate, mitä asennettaessa ei ole tehty virheitä, ottaa vastaan piipun juuresta tai muista kohdista katon alle valuvan kosteuden. Aluskate juoksuttaa kaikki vedet kohti räystäitä, mikä tekee kattovuodon korjaamisesta Oripäässä helppoa ja huokeaa – ei kosteuden kuivattamista, ei villojen vaihtoa, ei lahovaurioisten puuosien uusimista…

Optimaalisesti toimiva aluskate ohjaa katon alta pois myös lämpimästä ilmasta viileissä olosuhteissa tiivistyvän kondenssiveden. Jotta kondenssivedestä ei olisi ongelmia, on hyvä tarkastaa yläpohjan tuulettuvuus sekä eristeiden riittävyys. Me huolehdimme niin katon IV-töistä kuin myös siitä, että aluskatteesi toimii optimaalisesti.

Miten osata teettää aluskatteen korjaus ja paikkaus Oripäässä tarpeeksi aikaisessa vaiheessa?

Vielä ehdimme käsitellä yhtä tärkeää asiaa peltikattojen ja tiilikattojen aluskatteisiin liittyen. Kuten tiedät, katon vaurioihin kannattaa puuttua mieluummin liian aikaisin, kuin liian myöhään. Katon kunnosta ja sen mahdollisista korjaus- sekä huoltotarpeista saa tiedon vain kattotarkastuksien avulla. Kattotarkastus edellyttää tiilikatolle, huopakatolle tai peltikatolle kiipeämistä ja pitkin kattoa kävelemistä.

Aluskatteen kunto ei paljastu katolla kävelemällä. Katon kunnon tarkastajan on mentävä käymään katon alla, jotta aluskatteen kunnosta saataisiin tieto. Aluskatteen korjaus- ja paikkaustarpeet paljastuvat Oripäässä vasta sitten, kun kattoluukku tai tarkastusluukku avataan. Katon alle ryömimällä voidaan tarkastaa eristeiden kuivuus ja riittävyys sekä kattorakenteidenkin kunto.

Katto aluskatteineen, sadevesijärjestelmineen, piipunhattuineen ja läpivienteineen on hyvä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Meiltä saat ilmaisen kattotarkastuksen aina, kun tilaat jonkin kattotyön Oripäässä, joten katon kunnon seuraaminen ei lisää katon kokonaiskustannuksia tai sinun kohdallesi lankeavaa työtaakkaa. Jos tilaat katon kevät- ja syyshuollot meiltä, saat kattotarkastuksen juuri oikeina ajankohtina, eli talven molemmin puolin.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi! Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.