KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Oripää – Kattourakkamme tahti pysyy yllä

Meiltä saat reippaat ammattilaiset kaikkiin omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotöihin (myös kattoremontteihin). Kattourakan tahti pysyy yllä loppusiivoukseen asti, ja vaikka tahti on hyvä, ei huolellisuudesta tingitä. Meille on kunnia-asia antaa parastamme kaikissa kattotöissä, liittyivätpä ne sitten katon uusimiseen tai vaikka peltisepäntöihin. Jos jäit pohtimaan, mitä tekemistä peltisepällä on katolla, kerrottakoon, että kattopeltiseppiä tarvitaan muun muassa piippua pellittämään, konesaumakattoa asentamaan ja piipunhattua uusimaan.

Huolellisten ja asiantuntevien otteidemme ansiosta huopakattosi, palahuopakattosi, tiilikattosi tai peltikattosi on upea näky. Ulkonäön lisäksi pidämme yllä myös katon kuntoa, tiiviyttä ja rasituksenkestävyyttä. Aina kun teemme omakotitalon kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisen, kesämökin kattoturvatuotteiden (kuten lumiesteiden, kattotikkaiden ja kattosiltojen) asentamisen tai vaikkapa paritalon verkotuksien asentamisen, tarjoamme kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Tuo kattotarkastus kertoo ammattilaisillemme, onko syytä tehdä vielä jotain katon kunnon ja rasituksensietokyvyn eteen. Esimerkiksi katon maalaus voi olla sellainen kattohuolto, millä katto voi saada Oripäässä, Loimaalla, Pöytyällä tai Säkylässä jopa parikymmentä vuotta lisää käyttöikää.

Entä mitä kattourakka maksaa? Kilpailukykyisen hinnan läpivientien asentamiselle, huoltamiselle tai uusimiselle tai jollekin muulle kattotyölle saat paikan päällä tehdyn alkukatselmuksen jälkeen. Kun tunnemme kattosi, tiedämme mitä se tarvitsee – ja vasta tässä vaiheessa meidän kannattaa antaa avaimet käteen -tarjous kattotöillesi. Omakotitalon ja kesämökin kattotöistä (myös kattoremonteista) voi hakea kotitalousvähennystä, eikä pidä unohtaa mainita kotisivujemme kautta haettavasta kattotöiden rahoituksesta.

Nämä kattotyöt Oripäässä pidentävät mökin, omakotitalon ja piharakennuksen katon ikää

Pitkäikäinen katto, mitä tarvitsee korjata ja paikata vain ani harvoin, on kustannustehokas suoja säitä ja kosteutta vastaan. Meidän ammattilaisemme tekevät Oripäässä kaikkensa, jotta sinunkin omakotitalosi, mökkisi, varastosi tai muun piharakennuksesi katto kestäisi mahdollisimman pitkään. Jos kattoa ei ole pakko uusia, teemme tarjouksen katon korjaamisesta, mikä tulee kattosaneerausta halvemmaksi. Jos huomaamme katon tarvitsevan jotain huoltotoimenpidettä, teemme siitä mainion tarjouksen – kattohuollot voivat pidentää tuntuvasti pulpettikaton, aumakaton ja esimerkiksi mansardikaton ikää.

Kattohuolloissa on tärkeää valita katemateriaalille sopivimmat välineet ja kemikaalit. Huopakaton kanssa on oltava erityisen tarkkana, sillä huopakaton pinnoite vaurioituu hyvin helposti – siksi roskien poistossa kannattaa suosia ilmapuhallinta, ja sammalet on syytä poistaa erityisellä sammaleentuhoaineella.

Jotta katto kestäisi mahdollisimman pitkään, kannattaa roskat poistaa katolta kaksi kertaa vuodessa. Roskien poisto vähentää katon sammaloitumista ja ruostumista, mutta jos jompaakumpaa katolta kuitenkin löytyy, tilaa meidät hoitamaan ongelmat pois päiväjärjestyksestä. Kattomaalaus tehdään ehkä vain yhden ainoan kerran, mutta se saattaa suojata katon niin hyvin erilaisilta rasituksilta, että se kestää vielä 20–30 vuotta.

Huopakaton tarpeita kuunneltava herkällä korvalla

Huopa- eli bitumikatto on moneen eri rakennukseen sopiva katto. Tiivissaumakatto on erityisen monikäyttöinen, voidaanhan se asentaa jopa tasakatolle. Huopakatto kestää pitkään Oripäässä (tai muualla maassamme) sijaitsevan rakennuksen suojana, jos sen tarpeita on kuunneltu herkällä korvalla. Asiantuntijamme kartoittavat kerralla katon tarpeet, siksi katto on hyvä ainakin toisinaan tarkastuttaa alan ammattilaisilla – ja mikäs on tarkastuttaessa, sillä me tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien tekemiemme kattohuoltojen, kattopaikkausten ja muun muassa katon varusteita koskevien kattotöiden yhteydessä.

Asiantuntijamme huomaavat heti, jos bitumikatto on aika pinnoittaa uudestaan. Sammalkasvustotkaan eivät jää huomaamatta, vaan niille osataan tarjota sammaleentuhokäsittelyä.

Paikallistamme myös mahdolliset saumavuodot tai huonokuntoiset läpiviennit. Koska tasakaton alle ei voi mennä kosteuden jättämiä jälkiä etsimään, kannattaa etenkin tasakattovuotojen paikallistaminen ja katon tiiviyden arviointi jättää huopakattoammattilaistemme vastuulle.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.