KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Oripää – Jätä raskaat kattolumityöt meille

Lumenpudotus omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai -katoksen tai jonkin muun kiinteistön katolta ei ole mitään kevyttä puuhaa. Jätä raskaat kattolumityöt Oripäässä meille, niin voit keskittyä nauttimaan talven iloista – kuten mäenlaskusta.

Kattolumityöt kannattaa teettää myös sen takia, että lumenpudotus korkealta katolta on riskialtista puuhaa. Katolta voi horjahtaa alas, ja sillä voi olla katastrofaaliset seuraukset. Kattokin voi kärsiä lumenpudottamisesta – katto voi varomattomien otteiden seurauksena naarmuuntua tai alkaa vuotaa. Kun jätät tiilikaton, huopakaton ja peltikaton lumenpudotuksen meille, sujuu kaikki turvallisesti ja kattoystävällisesti. Lumenpudotus nosturiautolla on yksi varteenotettava vaihtoehto.

Kiinnitämme huomiota myös siihen, ettei lumen pudottaminen katolta saata ohikulkijoita vaaraan, tai ettei talon läheisyydessä oleva irtaimisto kärsi vaurioita. Lumenpudottajamme suunnittelevat urakan etukäteen, jotta töiden tuoksinnassa olisi helppo välttää kaikki riskit ja vaaratilanteet.

Lumi voi pudota katolta alas itsekseenkin, joten kaikille kalteville katoille kannattaa asentaa lumiesteet. Lumiesteet pitävät lumet katolla koko talven ajan – etenkin, jos lumiesteet on huollettu ja korjattu aina tarvittaessa. Me palvelemme Oripäässä, Loimaalla, Pöytyällä ja Säkylässä kaikkien lumiesteisiin liittyvien urakoiden tiimoilta, ja sama pätee myös katon ja rännien jäänsulatukseen. Sulatamme niin rivitalojen, vapaa-ajan rakennusten kuin kerrostalojenkin rännit kuumalla vesihöyryllä, yhdistäen työhön tarvittaessa jääpuikkojen poistamisen.

Taidokkaiden lumenpudottajiemme palveluksista voi hakea kotitalousvähennystä. Tuo verovähennysmahdollisuus on suunnattu nimenomaan yksityisasiakkaille.

Kaltevan katon tai tasakaton lumenpudotusta ei tarvitse maksaa käteisellä, sillä yhteistyökumppaniltamme haettava rahoitus sopii aivan kaikenlaisten kattourakoiden maksamiseen. Tuota lainaa voit hakea verkkosivuillamme olevan linkin avulla.

Kattolumitöiden hinta Oripäässä lasketaan muun muassa lumen koostumuksen perusteella

Kattoremontin, kattomaalauksen, kattovuodon korjauksen ja muun muassa kattolumitöiden hinta Oripäässä lasketaan aina tapauskohtaisesti. Näin saat tiilikattotyösi, peltikattotyösi ja huopakattotyösi juuri oikealla hinnalla. Kun tilaat meiltä lumimassojen vähentämisen katolta, tulemme paikan päälle tarkastamaan, millaisesta kohteesta on kyse. Katon pinta-alalla ja kaltevuudella on merkitystä lumenpudotuksen hintaa laskettaessa, mutta asiantuntijamme panee merkille myös lumikinoksen korkeuden, koostumuksen ja painon.

Pakkaslumi voi olla hyvin kevyttä, eikä pakkaslunta luultavasti edes tarvitse pudottaa katolta. Silloin, jos pakkaslumi uhkaa pudota katolta vaaratilanteita aiheuttaen, on lumen pudotus toki tarpeen.

Suojalumi on vettynyttä lunta, ja sen suuri vesipitoisuus voi tehdä siitä hurjan painavaa. Kuutiollinen suojalunta voi painaa useita satoja kiloja, joten katto on vaarassa vaurioitua talven aikana. On mahdollista, että esimerkiksi omakotitalon katot painuu. Sekin on mahdollista, että lumen paino saa katon vuotamaan vaurioittamalla katetta (esimerkiksi katteen ja piipun liitosta). Tuolloin katon ja lumen välissä oleva lumi voi alkaa tihkua katon alle.

Suojalumen pudottaminen katolta on raskaampaa kuin pakkaslumen, joten se vaikuttaa kattotöiden hintaan Oripäässä – kuten sekin, montako ammattilaista urakka vaatii.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.