KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Oripää – Lahovaurio voi paljastaa vesivuodon

Säiden pieksemä, repaleinen ja loppuunkulunut katto tuskin pitää vettä. Osut todennäköisesti oikeaan väittäessäsi, että sellainen tiilikatto, peltikatto tai huopakatto vuotaa Oripäässä.

Aina ei voi päätellä, että autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa. Katto voi vuotaa savupiipun kohdalta, ja jos vuoto on tuore, ei se paljastu esimerkiksi sisäkaton tummentumina. Asiantuntijamme huomaa kattoa tarkastaessaan myös hiljattain alkaneet kattoläpivientien vuodot – itse asiassa, hän huomaa jopa vasta alkamaisillaan olevat kattovuodot. Jos läpiviennin tiivisteet ovat haurastuneet, on vain ajan kysymys, koska kattoikkuna vuotaa, tai koska kattoluukku alkaa vuotaa.

On sinun onnesi, että asiantuntijamme on käynyt katollasi, sillä ennakoivilla kattokorjauksilla (kuten läpiviennin tiivistämisellä) voidaan ehkäistä se, että katto alkaisi vuotaa esimerkiksi antennin juuresta.

Jos mahdollista, kannattaa kattotarkastuksen yhteydessä käydä myös katon alla, sillä vasta yläpohjasta käsin voidaan varmistua siitä, että katto vuotaa viemärintuuletusputken kohdalta. Rakenteissa olevat värimuutokset ja lahovauriot voivat kertoa katon IV-putken kohdalta alkaneesta kattovuodosta, mutta hyvin myös kondensoitumisongelmasta. Kondenssivesi, mitä syntyy kylmään tilaan pääsevästä ja sinne jumiin jäävästä lämmöstä, voi pilata kattorakenteet katon vesivuodon lailla.

Olipa kyse kondenssivedestä, kattovuodoiksi vasta muuttua uhkaavista kattorei’istä tai siitä, että katto vuotaa sisätaitteen (eli jiirin) kohdalta, ota yhteyttä. Meiltä saat parasta asiantuntemusta kaikkiin kattokorjauksiin Oripäässä, Loimaalla, Pöytyällä ja Säkylässä. Tarjoamme myös perusteellisia kattotarkastuksia, joiden jälkeen olet kartalla katon kunnosta ja kaikista sen huolto- tai korjaustarpeista.

Kattokorjaukset ja kattohuollot voi maksaa tunnetun yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja kotitalousvähennys huojentaa kustannuksia entisestään. Mainittu verovähennys on kesämökkien ja omakotitalojen omistajien ulottuvilla.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa

Ota rohkeasti yhteyttä meidän alati palvelevaan katonkorjauspalveluumme, jos tiilikatto, huopakatto tai peltikatto vuotaa Oripäässä. Emme tarjoa suin päin kattoremonttia, sillä tiedämme, että katon korjaaminen on monissa tapauksissa täysin mahdollinen tapa saada katto kuntoon. Katon osittainen korjaus tulee halvemmaksikin, kuin katon vaihto.

Jos mahdollista, teemme mainion tarjouksemme omakotitalon tai esimerkiksi mökin katon korjaamisesta. Vain näissä tapauksissa voit odottaa meidän tarjoavan katon vaihtoa:

Kyseessä on varttikatto, joita ei enää saa korjata.

Kattovuodon aiheuttamat kosteusvauriot ovat erityisen vakavat

Katto on todella iäkäs, ja jo senkin takia uusimisen tarpeessa

Tässä vaiheessa saatat pohtia, missä vaiheessa katto on niin vanha, ettei kattovuotoa ja mahdollista katon vesivahinkoa kannata enää korjata. Katot ikääntyvät hyvin yksilöllisesti, mutta suuntaa antavana esimerkkinä voidaan sanoa, että peltikatto on uusittava viimeistään viisikymppisenä. Tiilikatto kestää maksimissaan 70 vuotta, ja tavalliselle huopakatolle voidaan odottaa enintään 40 vuoden käyttöikää.

Vuotava jiiri (katon sisätaite) ehkäistävissä lumenpudotuksella Oripäässä?

Katon ikääntymistä ja kulumista voidaan hidastaa kattohuolloilla. Peltikatto, mitä piinaa ennen kaikkea ruoste, saadaan pysymään paremmassa kunnossa kattomaalausten avulla. Maalipinta ehkäisee katon ruostumista, vuotamista ja kattorakenteiden vaurioitumista. Huopakattojen ja tiilikattojen kuntoa voidaan tukea poistamalla katolta sinne mahdollisesti ilmestyneet sammalkasvustot.

Lumenpudotuskin voi olla tarpeen Oripäässä. Lumenpudotuksen avulla talon katolta saadaan pois lumimassat, mitkä voivat saada katon vuotamaan läpivienneistään. Lumien pudotus katolta voi ehkäistä myös katon vuotamisen jiirin, eli katon sisätaitteen, kohdalta. Jos jiirin päälle kertyy paljon lunta, voi tiiliä hajota, jolloin saattaa syntyä kattovuoto.

Kattolumitöillä voidaan ehkäistä myös sellaisia kattovuotoja, joita syntyy lumen irrottamien kattotarvikkeiden aiheuttamien reikien takia. Alas putoava lumihan voi irrottaa vaikka kattotikkaat.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.