KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Oripää – Paras lopputulos varmistuu valitsemalla parhaat ammattilaiset

Valitkaa omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuoltoihin Oripäässä parhaat ammattilaiset! Kun tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton puhdistus, sammaleentuhokäsittely tai jäänpudotus on parhaiden ammattilaisten vastuulla, on lopputuloskin paras mahdollinen.

Onnistunut kattohuolto hymyilyttää vielä vuosienkin päästä, voihan kattohuolto antaa katolle lukuisia vuosia lisää käyttöikää Oripäässä, Loimaalla, Pöytyällä tai Säkylässä.

Vaikka saatkin meiltä lumenpudotuksille ja muille katon huolloille parhaat tekijät, eivät hintamme ole tavallisten kuluttajien ulottumattomissa. Itse asiassa, kattohuoltomme toteutetaan varsin kilpailukykyisillä hinnoilla, ja yksityisasiakkaalla on mahdollisuus kotitalousvähennyksen hakemiseen. Yhteistyökumppanimme on oiva tahoa hakea katon huolloille ja muille kattotöille rahoitusta. Tuota lainaa voi hakea verkkosivuillamme olevan linkin takaa.

Katon puhdistus Oripäässä on monesta syystä hyvä kattohuolto

Katon puhdistusta ei tehdä vain siksi, että katto näyttäisi hyvältä ohikulkijoiden silmiin. Tiilikaton harjaus, huopakaton ilmapuhallus ja roskien poisto peltikatolta ovat tärkeitä kattohuoltoja myös siksi, että ne nopeuttavat katon kuivumista sadekelien jälkeen. Kun kosteus ei asu katolla, kuluu kate hitaammin, eikä sammaleista tai ruosteesta ole riesaa. Roskien poisto katolta päättyy rännien, eli sadevesikourujen puhdistukseen Oripäässä. Kuten aina, teemme samalla kertaa myös ilmaisen kattotarkastuksen. Kattotarkastuksen ansiosta tiedät, onko kattosi joka kohdasta tiivis ja hyväkuntoinen.

Meillä on paljastettavana salaisuus kaikille sammaleiden poistoa Oripäässä tarvitseville

Sammaleiden poisto katolta saattaa olla mielestäsi vihonviimeistä hommaa. Esimerkiksi tiilikaton harjaus ei anna tarpeeksi tarkkaa lopputulosta, ja koska sammalten juuret jäävät poistamatta, on katto pian taas kasvustojen valtaama. Meillä on paljastettavana salaisuus kaikille heille, jotka tarvitsevat sammaleiden poistoa Oripäässä. Onnistuneen sammaleentuhokäsittelyn salaisuus on ottaa yhteyttä meihin, jotka toteutamme katon kemiallisen puhdistuksen nopeasti, kilpailukykyisellä hinnalla ja mitä kattoystävällisimmällä tavalla. Ei ole helpompaa ja varmempaa tapaa päästä eroon katon kuntoa uhkaavista sammaleista!

Rännien sulatus vesihöyryllä Oripäässä on ratkaisu, jos jää tukkii sadevesijärjestelmän

Palveluvalikoimamme on todella laaja. Teemme Oripäässä aivan kaikki tiilikattohuollot, peltikattohuollot ja huopakattohuollot, joiden lisäksi palvelemme myös katon varusteiden huoltojen tiimoilta. Sadevesijärjestelmä voi kaivata ainakin kahdenlaisia huoltoja. Rännit kannattaa puhdistaa kaksi kertaa joka ikinen vuosi, mutta joskus sadevesijärjestelmä voi tarvita myös jään poistoa. Jääpuikkojen pudotuksen ohella meiltä hoituu myös jäätyneiden rännien sulattaminen kuumalla vesihöyryllä. Tilannetta ei kannata jättää sinälleen, jos jää tukkii sadevesijärjestelmän, sillä jää voi johtaa moniin korjaustarpeisiin.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.