KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Padasjoki – Aluskatteen osittainen vaihto vaiko aluskatteen paikkaus?

Peltikaton, tiilikaton tai huopakaton aluskatteen asennus kannattaa jättää meidän kattopalvelumme rautaisille ammattilaisille, sillä siten uusi aluskate tulee asennettua kerralla oikein. Jos aluskatetta ei ole asennettu oikealla tavalla, ei se suojaa kattorakenteita tarpeeksi hyvin. Jos omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön aluskate on asennettu väärin, ota yhteyttä ja tilaa aluskatteen asennuksen korjaus oikeanlaiseksi. Korjaamme aluskatteen käden käänteessä esimerkiksi jiirin (eli sisätaitteen) kohdalta. Tarvittaessa korjaamme aluskatteen savupiipun, kattoikkunan tai jonkin muun läpiviennin kohdalta tehden tarvitut ylösnostot.

Ole yhteydessä Padasjoella myös silloin, jos aluskatteesi on revennyt tai alkanut vuotaa seisovan veden paineen alla. Paikan päällä selviää, miten aluskatteen korjaus ja paikkaus kannattaa tehdä. Aluskatteen osittainen vaihto on yksi tapa laittaa tiilikaton tai peltikaton aluskate kuntoon. Tarvittaessa uusimme aluskatteen Padasjoella, Asikkalassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Kuhmoisissa, Pälkäneellä ja Sysmässä kattotuoliväli kerrallaan. Koko aluskate on tarkoitus uusia vasta kattoremontin yhteydessä, tehdäänhän aluskatteet hyvin kestävistä materiaaleista. Kattoremontti on edessä ehkä vasta vuosikymmenien päästä, katemateriaalin laadusta ja tyypistä riippuen. Myös tapa ylläpitää kattoa vaikuttaa siihen, missä vaiheessa vesikate ja aluskate uusitaan.

Läpivientien ja saumausten tiivistäminen on kotitalousvähennyskelpoinen kattotyö siinä kuin kaikki muutkin suorittamamme kattotyöt. Kotitalousvähennystä haetaan Verohallinnon verkkopalvelussa, mikä on oikea paikka myös etsiä lisätietoja tästä yksityisasiakkaille suunnatusta verovähennyksestä. Rahoituksen avulla voit hoitaa kaikki eri kokoiset kattourakat, ja tuota kattotöiden rahoitusta voit hakea kotisivujemme kautta.

Ei ole hätävarjelun liioittelua asentaa tai uusia aluskate Padasjoella

Aluskatteen asentaminen ei ole liioiteltua, ja aluskate kannattaa ehdottomasti uusia kattoremontin yhteydessä. Vain poikkeustilanteissa Padasjoella voidaan toteuttaa niin sanottu osittainen katon vaihto. Katon osittainen vaihto, eli tiilikaton tai peltikaton uusiminen ilman aluskatteen uusimista, on mahdollinen esimerkiksi silloin, jos ruoste syö peltikaton loppuun ennen aikojaan.

Aluskatteet kannattaa myös korjauttaa heti, kun niihin huomataan syntyneen reikiä tai muita vaurioita. Ehjä ja oikein asennettu aluskate toimii optimaalisesti, eli ohjaa kaiken katon alle pääsevän kosteuden ulos katolta.

Vaikka rakennuksen katto olisi uusittu hiljattain ja työt olisi teetetty luotettavilla ammattilaisilla, ei voida olla satavarmoja katon tiiviydestä. Uusikin katto voi alkaa vuotaa, jos myrsky tai esimerkiksi kova tuulenpuuska runtelee sitä. Kattoon voi syntyä vuotavia kohtia myös lumen painon, sulamisveden poistumisen estävän jään tai alas putoavien lumimassojen takia.

Hyvä aluskate ohjaa katolta pois myös kosteudesta ja lämpimästä ilmasta tiivistyneen kondenssiveden.

Aluskate estää niin uuden kuin vanhankin katon alla olevien puurakenteiden kastumisen. Kosteus voisi johtaa lahovaurioihin, joita ei korjata ihan sormia napsauttamalla. Kosteus voisi myös saada eristeet homehtumaan, ja tällainen voisi vaikuttaa jo sisäilmaankin.

Peltikaton ja tiilikaton aluskatteen korjaustarpeiden selvittäminen ei vaadi kristallipalloa

Peltikaton ja tiilikaton aluskatteen korjaus- ja paikkaustarpeiden selvittäminen Padasjoella ei vaadi kristallipalloa. Se, pitääkö aluskatetta korjata vai ei, selviää paikan päällä. Sisäkautta ei nähdä aluskatteen kuntoa. Pihalta kurkkien voi saada osviittaa vesikaton kunnosta, mutta tarkempi selvyys katon tiiviydestä ja ehjyydestä saadaan vasta katolle kiipeämällä ja sillä kävelemällä. Aluskatetta ei nähdä vieläkään. Jos katon alle suinkin on mahdollista kömpiä, avaa asiantuntijamme tarkastus- tai kattoluukun ja käy tsekkaamassa aluskatteen kunnon. Samalla selviää monta muuta seikkaa yläpohjan kunnosta ja toimivuudesta. Voit tilata meiltä kattavan kattotarkastuksen, mutta voit myös nauttia kaikkien muiden kattotöiden yhteydessä kaupanpäällisiksi tulevasta katon kuntotarkastuksesta.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi! Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.