KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Padasjoki – Muutokset kattorakenteissa viittaavat kattovuotoon

Mitä vanhempi katto, sitä todennäköisemmin se vuotaa. Vanha ja haurastunut katto voi vuotaa piipun juuresta, saumoista tai kattoon syntyneistä rei’istä ja repeämistä. Autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto voi vuotaa, vaikka se ei olisi vielä lähelläkään teknisen käyttöikänsä päättymistä. Kosteus, ulkolämpötilavaihtelut, painavat lumimassat, sammalet, ilmansaasteet ja esimerkiksi UV-säteet voivat haurastuttaa kattoa niin, että se vuotaa Padasjoella. Jos vuotava kattoikkuna, vuotava antennin juuri tai muu vuotava kattoläpivienti korjataan pian, saadaan katto tiivistettyä jo ennen kattorakenteiden kastumista. Vuotava kattoluukku, katolla vuotamaan ruvennut viemärintuuletusputki tai esimerkiksi jiirin (eli katon sisätaitteen) kohdalta alkanut kattovuoto on mahdollista havaita kattotarkastuksen yhteydessä.

Tilaa katon tarkastus meidän ammattilaisiltamme, niin kaikki katon kunnossa tapahtuneet muutokset tulevat huomattua, eikä katto jää vuotamaan esimerkiksi katon IV-putken kohdalta. Panemme merkille myös kuluneet ja haurastuneet kohdat, mitkä eivät vielä ole aiheuttaneet kattovuotoa, mutta joiden takia kattovuoto on vain ajan kysymys.

Käymme myös katon alla Padasjoella, Asikkalassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Kuhmoisissa, Pälkäneellä ja Sysmässä. Kattorakenteissa tapahtuneet muutokset, kuten tummentumat ja lahovauriot, kertovat katon vesivahingosta. Katon vesivahingon aiheuttaja voi kattovuodon ohella olla myös kondenssikosteus. Joka tapauksessa, katto kaikkine vaurioineen on korjattava pikaisesti, ja meiltä saat parhaat ammattilaiset kaikenlaisiin kattokorjauksiin.

Avaimet käteen -periaatteella tehty kattokorjaus oikeuttaa hakemaan kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys koskee vain osaa urakkahinnasta, mutta kotisivujemme kautta tarjolla olevaa rahoitusta saa tarpeeksi koko urakkaa varten. Remonttilainalla maksat myös kattosaneerauksen, jos se on paras tapa puuttua vuotavaan kattoon.

Meille uskaltaa soittaa, vaikka huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa

Meille uskaltaa soittaa tai laittaa verkkoviestiä, vaikka huopakatto, tiilikatto tai peltikatto vuotaisi Padasjoella. Kattosaneerausta eli katon vaihtoa tarjotaan sinulle vain, jos sille on selkeä tarve. Jos omakotitalon, navetan, autokatoksen, kesämökin, saunarakennuksen, rivitalon tai esimerkiksi kerrostalon katto on kunnostettavissa muulla tavalla, koskee antamamme tarjous sitä. Kattoremontille on tarvetta lähinnä silloin, jos ajan hammas tai esimerkiksi myrskyvauriot ovat saaneet katon niin huonoon kuntoon, ettei kattoa enää kannata korjata. Tiilikatto on aika vaihtaa ikänsä puolesta viimeistään siinä vaiheessa, kun se on noin seitsemänkymppinen. Peltikatto on ikäloppu lähestyessään 50. syntymäpäiväänsä. Pahoista myrskyvaurioista mainittakoon katolle kaatunut puu ja sen aiheuttamat laajamittaiset tuhot.

Toinen tilanne, jolloin saisit asiantuntijoiltamme tarjouksen kattoremontista, olisi varttikattovuoto. Silloin suosittelisimme kattoremonttia kattoa näkemättä, sillä asbestilainsäädäntö estää korjaamasta asbestirakenteita (uusien asbestirakenteiden asentamisesta puhumattakaan).

Kosteus vihjaa kondenssivedestä, jos piipunjuurikaan ei vuoda katolla Padasjoella

Jos yläpohjaan ujuttautunut talonomistaja tai meidän asiantuntijamme havaitsee kattorakenteissa kosteutta, voi kyse olla myös kondenssivedestä (kuten edellä ehdittiin mainita). Kattorakenteissa olevat tummentumat ja muut kosteusjäljet kannattaa ottaa vakavasti, pysyyhän katto koossa vain terveiden kattorakenteiden avulla. Kosteus katon alla voi johtaa myös yläpohjan homevaurioon. Jos on selvää, ettei tiilikatto, peltikatto tai huopakatto vuoda mistään kohtaa (edes piipun juuresta, mikä on melko tavallinen paikka kattovuodolle), on syytä epäillä kondensoitumisongelmaa.

Kondenssivesi on lämpimästä ilmasta ja kosteudesta tiivistyvää vettä. Jotta sitä ei syntyisi katon alle, on yläpohjan oltava hyvin eristetty. Näin lämpö pysyy sisällä talvellakin. Se vähäinen lämpö, mitä eristeiden läpi väistämättä karkaa Padasjoella, saadaan ulos katolta tuuletusaukkojen ja -kanavien kautta. Jos välikatto tuulettuu laiskasti, voimme piristää ilman vaihtumista esimerkiksi alipainetuulettimen avulla. Meiltä saat siis asiantuntija-apua myös kondensoitumisongelman hoitamiseen ja poistamiseen.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.