KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Padasjoki – Hyvällä pöhinällä etenevät kattourakat meiltä

Omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt (myös kattoremontit) etenevät hyvällä pöhinällä, kun kattotyöt tehdään meidän toimestamme. Kattopalvelumme ammattilaiset ovat kokeneita konkareita, joilta sujuvat niin rutiininomaiset kattotyöt (kuten pieneläinesteiden asentaminen) kuin erikoisemmatkin kattourakat (esimerkiksi tasakaton vaihto harjakatoksi). Olemme nappivalinta, tarvitsitpa sitten tiilikaton kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimista, huopakaton kattoturvatuotteiden (esimerkiksi kattotikkaiden, kattosiltojen ja lumiesteiden) asentamista, palahuopakaton puhdistamista tai vaikkapa peltikaton peltisepäntöitä. Peltisepäntöillä Padasjoella voidaan viitata vaikka konesaumakaton korjaamiseen, piipunhatun asentamiseen tai piipun ulkopuolen suojaamiseen piipunpellityksellä.

Katon uusiminen on erityisen monipuolinen työkokonaisuus, sisältäähän se koko liudan erilaisia kattotöitä. Meiltä etenee isommankin katon uusiminen yhtä hyvällä asenteella ja osaamisella kuin kaikki muutkin kattotyöt, ja yksityisasiakas voi hakea tästäkin urakasta kotitalousvähennystä. Verohallinnolta voi hakea kotitalousvähennystä miltei kaikista omakotitalon ja kesämökin kattotöistä! Kaikki kattotyöt, myös katon läpivientien asentamiseen, huoltamiseen ja uusimiseen liittyvät, voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa, joten minkään kattourakan Padasjoella, Asikkalassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Kuhmoisissa, Pälkäneellä ja Sysmässä ei tarvitse jäädä roikkumaan.

Kattotyöt kannattaa jättää vastuullisten ja varmaotteisten ammattilaistemme tehtäviksi myös siksi, että kattotöillemme saa mahtavan kaupanpäällisen. Tuon kaupanpäällisen saa kattotöiden loppusummasta riippumatta, ja nyt päästäänkin siihen, mistä oikein on kyse. Kaupanpäällinen, mihin olet varmasti tyytyväinen, on koko katon kunnon tarkastus.

Näistä kattotöistä kattosi ilahtuu Padasjoella

Peltikatto, huopakatto, palahuopakatto tai tiilikatto kestää Padasjoella vuodesta toiseen, kun sen kuntoa tuetaan oikeaan aikaan ja oikealla tavalla tehdyillä kattotöillä. Omakotitalon, paritalon, vapaa-ajan rakennuksen ja erilaisten ulkorakennusten katot tarvitsevat ainakin säännöllisiä puhdistuksia ja kuntotarkastuksia. Roskaton katto kuivuu nopeasti sateen jälkeen, joten kosteudessa viihtyvä sammal ei ala piinata sitä. Myös ruoste pysyy poissa, kun katto kuivuu nopeasti – ja kun sen maalipinta on hyväkuntoinen sekä naarmuton.

Kattomaalaus uusitaan useamman kerran, jos talossa on peltikatto. Betonitiilikatot ja bitumikatot maalataan vain kerran. Tiilikatot ja huopakatot tarvitsevat kuitenkin satunnaisia sammaleenpoistoja, joita peltikatto ei laisinkaan kaipaa.

Kaikissa katteissa on hyviä ja huonoja puolia, ja kaikki erilaiset katot voi jättää meidän hoitoomme. Meidän asiantuntemuksemme saa katon kestämään mahdollisimman pitkään. Koska teemme jokaisen katon paikkauksen, rännihuollon ja esimerkiksi lumiesteiden uusimisen yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen, tiedämme, mitä kattosi tarvitsee ollakseen ja pysyäkseen mahdollisimman hyvässä kunnossa. Kattotarkastuksen jälkeen siis tiedämme, mistä kattotöistä juuri sinun kattosi ilahtuu! Mainittakoon vielä lopuksi se, että lumenpudotus ilahduttaa kaikkia raskaan lumitaakan alla kärvisteleviä kattoja, joten kattolumen määrää, koostumusta ja levittäytymistä kannattaa tarkkailla koko talven ajan.

Tarkkaavainen katseemme havaitsee kaikki huopakaton tarpeet

Huopakatto voi kestää jopa neljän vuosikymmenen ajan Padasjoella. Bitumikatto suojaa paritaloa, omakotitaloa tai esimerkiksi kesämökkiä mahdollisimman pitkään, kun sen asennus on tehty oikein heti kättelyssä. Meidän kauttamme saat parhaat ammattilaiset asentamaan sekä tiivissaumakattoa, kolmiorimahuopakattoa että palahuopakattoa, joten luota meihin uuden bitumikaton asentamisen tai vanhan huopakaton uusimisen yhteydessä. Huolehdimme siitä, että vesi- ja aluskermit ovat tiiviit, ja että katolla on toimiva sadevesijärjestelmä. Panostamme myös bitumikaton varusteluun niin, että katon kattoturvatuotevalikoima on hyvä sekä määrältään että laadultaan. Halutessasi täydennämme loivan tai jyrkän katon varustevalikoimaa kattoluukulla tai vaikka aurinkopaneeleilla.

Me olemme nappivalinta myös kaikkiin bitumikaton huoltoihin ja satunnaisiin korjauksiin, kuten myrskyvaurioiden paikkaamiseen. Tarkkaavainen katseemme huomaa heti kaikki huopakaton tarpeet, ja niiden pohjalta saatamme suositella esimerkiksi sammaleiden poistoa, lumiesteiden kiinnikkeiden kiristämistä tai rännien uusimista.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.