KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Padasjoki – Älä riko selkääsi raskaissa kattolumitöissä

Lumenpudotus omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katolta ei ole mitään kevyttä puuhastelua. Raskaiden lumimassojen työntäminen katon reunan yli voi rikkoa selän. Meiltä kaltevien kattojen ja tasakattojen lumenpudotukset sujuvat rivakasti. Tottumus on toinen luonto, ja kroppa vahvistuu päivästä toiseen kattolumitöitä tehdessä.

Tiilikaton, huopakaton ja peltikaton lumenpudotukset kannattaa teettää monien muidenkin syiden takia. Tilaa lumenpudotus korkealta katolta esimerkiksi siksi, että me tiedämme, miten työt voidaan tehdä mahdollisimman turvallisesti ja helposti. Lumenpudotuksessa voidaan hyödyntää esimerkiksi nosturiautoa. Tarvittaessa järjestämme vaarallisen alueen valvonnan ja liikenteenohjauksen. Talon asukkaat ja ohikulkijat pysyvät siis turvassa koko lumen pudotuksen ajan.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi kattosikaan kunnosta. Olipa kyse matalan tai korkean katon lumenpudotuksesta, huolehdimme siitä, etteivät lapiot ja lumentyöntimet osu katteeseen. Katolle jätetään aina muutama sentti lunta, mikä suojaa omakotitalon tai esimerkiksi kerrostalon katoa naarmuilta ja muilta vaurioilta.

Miksi lumet sitten pitää pudottaa? Tarvitset lumenpudottajiemme palveluksia, jos katolle on huima määrä lunta. Pakkaslumi ei ole läheskään niin haitallista kuin suojalumi, mikä on tiivistynyttä, vettynyttä ja siksi toisinaan sangen painavaa. Talon katto voi painua tai alkaa vuotaa, jos katolla on tuhansia ja taas tuhansia kiloja lunta. Muista tarkkailla paitsi lumen määrää, myös sen koostumusta ja levittäytymistä voidaksesi tilata kattolumityöt ajoissa. Jos tarpeen, tilaa Padasjoelle myös jääpuikkojen poistaminen tai vaikka rännien sulattaminen kuumalla vesihöyryllä.

Kattolumityöt ovat tarpeen myös silloin, jos katolta meinaa pudota lunta alas vaarallisella tavalla. Alas putoava, painava lumikuorma, minkä seassa saattaa olla jäätä (tai kattotiiliä tai jopa kattoturvatuotteita), voi aiheuttaa pahaa jälkeä. Jotta lumi ei niin vain putoaisi katolta, tulee kaikki kaltevat katot (kattokaltevuus 1:8 tai enemmän) varustella lumiesteillä.

Kotitalousvähennys tekee lumenpudotuksen teettämisestä entistä kannattavampaa Padasjoella, Asikkalassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Kuhmoisissa, Pälkäneellä ja Sysmässä. Huomaathan, että lumenpudotukset, katon ja rännien jäänsulatukset sekä lumiesteiden asennuksen, huollon ja korjauksen voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella.

Harjakaton tai tasakaton lumenpudotuksen hinta Padasjoella

Olipa kyse kattoremontista, rännien korjaamisesta tai lumenpudotuksesta harja- tai tasakatolta, on luonnollista, että haluat tietää hinnan etukäteen. Ymmärrämme tämän oikein hyvin, emmekä panttaa tätä tietoa turhan päiten. Ihan ensimmäisen puhelinsoiton perusteella tuskin osaamme laskea tarkkaa avaimet käteen -hintaa Padasjoella tarvitsemillesi kattotöille. Ota yhteyttä, niin tulemme käymään paikan päällä – paikan päällä selviävät kaikki seikat, joiden perusteella kattourakalle voidaan laskea tiukka hinta.

Kun on kyse tiilikaton, peltikaton tai huopakaton lumenpudotuksesta, vaikuttaa hinnan muodostumiseen muun muassa katon koko ja sen kaltevuus. Iso merkitys on myös sillä, kuinka paljon katolla on lunta, ja puhutaanko pakkas- vaiko suojalumesta.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.