KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Padasjoki – Katon ja sadevesijärjestelmän huollot samasta paikasta

Olemme kattofirma, joka toteuttaa kaikki omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Padasjoella. Meiltä saat kilpailukykyisin ja kotitalousvähennyskelpoisin hinnoin myös kaikki sadevesijärjestelmiin liittyvät huollot, kuten sadevesikourujen puhdistuksen, jäänpudotuksen (tarkalleen ottaen jääpuikkojen pudotuksen) sekä jäätyneiden rännien sulatuksen vesihöyryllä. Toki huollamme myös muut kattovarusteet, kuten lumiesteet tai muut kattoturvatuotteet.

Katon huollot Padasjoella, Asikkalassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Kuhmoisissa, Pälkäneellä ja Sysmässä voi maksaa sinulle sopivimmalla tavalla. Yksi vaihtoehto on kotisivujemme kautta haettavissa oleva rahoitus, mitä saa tarpeeksi paljon vaikka kattoremontin kustantamiseen. Kattohuoltojen avulla on tosin mahdollista lykätä kattoremonttia niin, että katon uusiminen on edessä vain ani harvoin.

3 syytä, miksi katon puhdistus on tärkeä kattohuolto Padasjoella

Tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton ja peltikaton puhdistus ei ole mikä tahansa kattohuolto Padasjoella. Roskien poisto katolta kannattaa uusia kahdesti vuodessa, koska:

  1. Katon puhdistus ylläpitää katon ulkonäköä
  2. Katon puhdistus ehkäisee ruostumista ja sammaleita
  3. Katon puhdistukseen liittyy sadevesikourujen puhdistus ja ilmainen kattotarkastus

Tiilikaton harjaus, peltikaton harjaus tai huopakaton ilmapuhallus päättyy sadevesikourujen puhdistamiseen, koska iso osa roskista päätyy juuri rännikouruihin. Huolehtimalla tästä yksityiskohdasta esimerkiksi tiilikaton harjauksen yhteydessä voidaan estää rännikourujen tukkeutuminen ja tulviminen.

Sammaleiden poisto Padasjoella kirkastaa katon tulevaisuuden

Jos talon katolla on sammaleita, ei sen tulevaisuus näytä hyvältä. Sammalet sitovat kattoon kosteutta, ja niiden juuret luikertelevat katon saumojen väliin (tai tiilien sisäosiin). Sammaleet siirtävät kosteutta aina vain syvemmälle, mikä pahentaa katon haurastumista Padasjoella. Sammaleiden poisto kirkastaa katon tulevaisuuden näkymät, joten tilaa tällainen kattohuolto meiltä aina, kun sitä tarvitset. Tukoksia ja kosteusvaurioita ehkäisevä rännien puhdistus suoritetaan sammaleentuhokäsittelynkin yhteydessä.

Lumenpudotukset, sammaleentuhokäsittelyt ja muut kattohuollot Padasjoella avaimet käteen -paketteina

Toteutamme meiltä tilatut lumenpudotukset, sammaleentuhokäsittelyt ja muut omakotitalojen, navettojen, rivitalojen ja esimerkiksi kesämökkien kattohuollot avaimet käteen -paketteina. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että pidämme huolen ympäristön suojaamisesta tai turvaamisesta, alkukatselmuksesta, loppusiivouksesta ja tarvittavien kemikaalien sekä työkalujen hankkimisesta. Saat kuulla, mitä tarvitsemasi tiilikattohuolto, peltikattohuolto tai huopakattohuolto maksaa, kunhan olemme tehneet arviointikäynnin Padasjoella. Arviointikäynnin aikana panemme merkille niin katon pinta-alan kuin sen, miten kalteva katto on kyseessä. Lopuksi laskemme kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemistasi kattohuolloista, ja tarjouksesta selkeästi erottuva töiden osuus on kotitalousvähennyskelpoinen kaikille yksityisasiakkaille. Myös taloyhtiöt ovat oikeutettuja kaupanpäälliseen, eli ilmaiseen kattotarkastukseen.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.