KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Padasjoki – Vuotavista vesikouruista aiheutuu harmeja

Sateella vuotavista vesikouruista voi vielä aiheuta harmeja, siksi räystäiden mahdolliseen vuotamiseen kannattaa puuttua hetimmiten. Yleensä riittää omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus. Kun tukkeutuneet rännit eli vesikourut sekä alastuloputket on avattu, vetää rakennuksen sadevesijärjestelmä taas normaalisti.

Jos rännien puhdistus ei auta, on kyse jostain rakenteellisesta viasta. Me huomaamme väärään suuntaan antavat kaadot tai vuotavat saumat vesikourujen puhdistuksen yhteydessä, joten saamme sadevesijärjestelmän kerralla kuntoon Padasjoella. Korkeankin rakennuksen vesikourujen puhdistus kannattaa tilata meiltä, sillä meillä on homma hanskassa. Kalustoa, välineistöä ja henkilöstöä piisaa kaikenlaisten sadevesijärjestelmien puhdistamiseen, korjaamiseen ja uusimiseen.

Padasjoella, Asikkalassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Kuhmoisissa, Pälkäneellä ja Sysmässä toteuttamamme kattotyöt voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Huomaathan myös sen, että omakotitalon ja mökin kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä – ja että saat joka kerta ilmaisen katon kunnon tarkastuksen kaupan päälle.

Tahdomme vielä kerran korostaa sitä, että rännit kannattaa puhdistaa kaikista roskista kaksi kertaa vuodessa. Seuraavaksi pureudumme siihen, mitä rännien tukkeutuminen ja sadevesien lankeaminen katolta suoraan maahan voi aiheuttaa.

Rännien puhdistus Padasjoella estää kosteutta kiipeämästä talon rakenteisiin

Jos räystäskourut ovat tukossa, voi taloa ympäröivä maaperä kastua kesän aikana tuhansien ja taas tuhansien vesilitrojen toimesta. Salaojatkaan eivät ehkä jaksa ohjata kaikkea kosteutta pois talon välittömästä läheisyydestä. Kosteus voi alkaa kiivetä ylöspäin, saavuttaakseen lopulta talon rakenteet. Kosteusvaurioiden korjaaminen voi olla hankalaa, joten kannattaa tehdä kaikki voitava sokkelin ja muiden talon rakenteiden kastumisen ehkäisemiseksi. Sadevesikourujen ja alastuloputkien asentaminen on yksi tärkeimmistä toimenpiteistä Padasjoella. Jatkossa räystäskourut ja syöksyputket pitää puhdistaa joka kevät ja syksy, jotta puiden lehdet eivät aiheuttaisi tukoksia.

Sadevesijärjestelmien puhdistus Padasjoella helpompaa kuin reikien korjaus

Voidaan sanoa, että sadevesijärjestelmien puolivuosittainen puhdistus Padasjoella on helpompaa, kuin roskien aiheuttamien vaurioiden korjaus. Pitkässä juoksussa kouruissa makaavat roskat ja niiden taakse jumiin jäänyt vesi voivat nimittäin aiheuttaa ruostevauriota. Tyypillinen ruostevaurio on reikä. Rännit voivat myös ohentua, ja silloin kouruja pitää uusia joko osittain tai kokonaan.

Vesikouruihin jääneet roskat ja niissä oleva seisova vesi voivat aiheuttaa ongelmia myös talvisin. Talven pakkaset saavat roskaiset ja vettä täynnä olevat vesikourut jäätymään. Jään paino voi saada kourujen kallistukset menemään pilalle, ellei koko kouru irtoa ja putoa talon katolta. Jään syntyminen saattaa myös availla rivitalon, omakotitalon tai esimerkiksi vapaa-ajan rakennuksen vesikourujen sekä alastuloputkien saumoja. Jos tilanne on se, että kourut ja mahdollisesti myös alastuloputket ovat päässeet jäätymään, ota yhteyttä, niin sulatamme jään pois kuumaa vesihöyryä sylkevällä höyrytyslaitteellamme. Meidän ammattitaitoomme ja varovaisuuteemme voit luottaa myös ränneistä riippuvien jääpuikkojen poistoa tarvitessasi.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.