KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Askola

Huopakattoremontti Askola – alkaako omakotitalosi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksen vanha huopakattoparka olla jo valmis eläkkeelle? Jos katto ei enää suoriudu tehtävistään huolloista ja korjauksesta huolimatta, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme!

Kattoremonttipalvelumme kautta huopakattoremontti Askolassa hoituu pois päiväjärjestyksestäsi kovalla osaamisella ja kilpailukykyiseen hintaan. Asiakastyytyväisyytemme on jo ennestään huipputasoa, joten onnistumme takuulla korkein arvosanoin Sinunkin kohteessasi.

Esimerkiksi näistä merkeistä tiedät, että huopakattoremontti Askolassa sijaitsevassa kohteessasi on todennäköisesti tarpeen:

 • Katon saumat irvistelevät, vaikka niitä on tiivistetty jo useampaan kertaan.
 • Kattohuovat halkeilevat kiihtyvään tahtiin.
 • Läpiviennit vuotavat yksi toisensa jälkeen.
 • Katto ei enää jaksa taistella sammalta vastaan edes kasvustontuhokäsittelyn ja uudelleenpinnoituksen voimalla.

Jos jokin edellä kuvatuista esimerkeistä kuulostaa tutulta, pyydä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista jo tänään! Mitä pikemmin toimit, sen helpommin ja edullisemmin kattosi remontointi todennäköisesti onnistuu.

Saat huippuosaavaa palveluamme Askolassa ja muualla Uudellamaalla – palvelukohteisiimme kuuluu myös Myrskylä, Mäntsälä, Pornainen, Porvoo ja Pukkila.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Askolassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Askolan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Askola, kahdeksalla askeleella alusta loppuun

Palahuopakattoremontti Askola, kattoremonttipalvelumme kautta savotta hoituu alusta loppuun mutkattomasti kuin moottoritie! Vaikka yleisesti ottaen palahuopakaton (tai minkä tahansa muunkaan huopakaton) remontointi ei ole missään nimessä helppoa, pitkän kokemuksen ansiosta pystymme lupaamaan harvinaisen suoraviivaista palvelua projektin kaikissa vaiheissa.

 1. Yhteydenottosi.
 2. Suunnitteluvaihe. Tutustumme kohteeseesi, analysoimme vanhan kattorukan kunnon sekä kuuntelemme omat toiveesi.
 3. Annamme kilpailukykyisen tarjouksemme palahuopakattoremontista Askolassa sijaitsevassa kohteessasi.
 4. Valmisteluvaihe. Tuomme tontillesi esimerkiksi remonttia varten tarvittavat materiaalit ja kaluston.
 5. Purkuvaihe. Puramme pois vanhaa kattoa ja kattotuotteita tarvittavilta osin. Huomaa, että joskus palahuopakattoremontti Askolassa voidaan toteuttaa osittain vaikkapa vain yhden lappeen alalle.
 6. Suoritamme tarvittavat korjaustyöt (esimerkiksi lahovaurioiden korjaus, myrskyvaurioiden korjaus, vettyneiden/homeisten eristeiden vaihto, notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu, pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjaus). Samalla teemme sovitut muutostyöt, kuten kattomuodon muutos ja katon eristys tai lisäeristys.
 7. Asennamme uudet kattohuovat tai bitumilaatat sekä kattotuotteet ja -läpiviennit sopimuksen mukaisesti.
 8. Loppusiivous- ja tarkastus.

Joko aloitetaan? Ota yhteyttä, niin päästään pian tositoimiin!

Huopakaton uusiminen Askola, olemme valmiit palvelukseesi kesät, talvet!

Huopakaton uusiminen Askola – tiesitkö, että se voi onnistua talvellakin? Toisin kuin moni luulee, ei huopakaton uusiminen Askolassa ole pelkästään kesäajan puuhaa.

Talvi voi tarjota huopakaton uusimiseen Askolassa erittäin suotuisia, pitkiä ja kuivia ajanjaksoja. Varsinkin kevättalvella on yleensä melko kuivaa, mikä tietenkin sujuvoittaa työskentelyä.

Huomaa, että kylmä keli ei heikennä remontin laatua millään lailla. Teemme työmme aina korkealla ammattiylpeydellä, emmekä koskaan remontoi olosuhteissa, joissa joutuisimme tinkimään laatustandardeistamme.

Rakennusta voi myös käyttää lähes normaaliin tapaan remontin aikana, vaikka ulkona paukkuisi pakkanen. Esimeriksi eristeiden vaihto voidaan toteuttaa osissa tarpeen vaatiessa.

Miksi huopakaton uusiminen Askolassa kannattaisi sitten toteuttaa ennemmin talvella kuin kesällä? Esimerkiksi sen vuoksi, että etenkin loppukesä saattaa olla sateiden kannalta haasteellista aikaa. Lisäksi kesä on melko ruuhkaista sesonkia.

Ja sitä paitsi, mikä olisikaan parempi ajankohta esimerkiksi kesämökin huopakattoremontille kuin talvi? Kun urakka hoidetaan pois päiväjärjestyksestä talvikuukausien aikana, pääset nauttimaan kesästä ja lomasta uuden katon alla täysin siemauksin!

Palahuopakaton uusiminen Askola – myös palahuopakaton vaihto bitumikermi- tai kolmiorimakatoksi onnistuu!

Palahuopakaton uusiminen Askola – vai palahuopakaton vaihto bitumikermi- tai kolmiorimakattoon? Huopakattoremontin yhteydessä tarjoutuu oiva tilaisuus vaihtaa huopakaton tyyppiä, jos et ole kattoon nykyisellään täysin tyytyväinen.

 • Palahuopakaton uusiminen Askolassa kannattaa, jos haet kiinteistöllesi näyttävää kateratkaisua. Eläväisen tekstuurinsa ja jyrkähkön (minimissään 1:5) kattomuotonsa vuoksi palahuopakatto on oikea katseenvangitsija!
 • Tiivissaumaista bitumikermikattoa kannattaa harkita, jos etsit yksinkertaisen tyylikästä ja eleganttia kattoa. Tiivissaumainen bitumikermikatto on profiililtaan täysin sileä, ja sillä voidaan kattaa kaikki kattomuodot tasakatosta mansardiin.
 • Kolmiorimakatto on ryhdikäs ja perinteinen kateratkaisu. Ryhtiä sille tuovat muuten täysin siloista kattopintaa halkovat kolmionmalliset rimat sekä poikkeuksellisen jyrkkä (minimissään 1:3) kattomuoto.

Huomaa, että myös muut muutostyöt onnistuvat kattoremontin yhteydessä helposti ja edullisesti. Esimerkiksi kattomuodon muuttaminen, katon värin vaihto, uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus sekä katon eristys/lisäeristys on mahdollista.

Tarpeen mukaan autamme mielellämme urakkaan liittyvissä lupa-asioissakin. Useimmiten palahuopakaton uusiminen Askolassa vaatii luvan, jos remontin yhteydessä on aikomus muuttaa katon ulkonäköä tai energiatehokkuutta.

Askolalainen, älä unohda hakea huopakattoremontista kotitalousvähennystä!

Hyvä askolalainen omakotitalon omistaja tai vapaa-ajan asukas, älä unohda hakea huopakattoremontista kotitalousvähennystä! Kotitalousvähennys on verovähennys, johon jokainen askolalainen yksityishenkilö on oikeutettu, ja vähennystä voit hakea ja saada monista talosi tai mökkisi kunnostukseen ja niin sanottuun ”perusparannukseen” liittyvistä töistä ja toimenpiteistä – huopakaton uusiminen tai remontointi mukaan lukien.

Etuutta ei kannata missään nimessä jättää käyttämättä. Vaikka vähennys koskeekin vain työn osuutta (eikä siis esimerkiksi materiaaleista ja kalustosta koituvia kuluja), voi kotitalousvähennys keventää huopakattoremontin kustannuksia lopulta varsin mukavilla summilla.

Paljonko huopakaton uusimisesta sitten saa kotitalousvähennystä? Kotitalousvähennyksen tarkkaa määrää emme valitettavasti osaa vielä sanoa, sillä se riippuu täysin muun muassa kattoremontin sisällöstä, kotitalousvähennykseen oikeuttavan työn määrästä, kotitalousvähennyksen vuotuisesta maksimista ja muutamista muista seikoista.

Voidaksesi arvioida kotitalousvähennyksen määrää tarkemmin, kannattaakin ottaa meihin suoraan yhteyttä ja pyytää tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Askolassa sijaitsevassa kohteessasi. Voit tehdä sen näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla.

Muistathan, että olemme käytettävissäsi myös saarikohteissa Askolan seudulla, ja kotisivujemme kautta on mahdollista hakea rahoitusta kaikkiin kattotöihin.