KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Ikaalinen

Huopakattoremontti Ikaalinen? Tilaa meiltä, niin saat rahoillesi takuuvarmaa vastinetta!

Ikaalinen-Hämeenkyrö-Jämijärvi-Kankaanpää-Parkano-Sastamala-Ylöjärvi-alueella operoi monia muitakin huopakattoremontteja toteuttavia urakoitsijoita, mutta me tarjoamme täyden kympin palvelua. Tiimillämme on huopa- ja bitumikatteiden saneerauksesta timantinkova kokemus, ja asiakastyytyväisyytemme säihkyy samaan malliin.

Voit tilata huopakattoremontin Ikaalisissa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, olipa kyseessä sitten tiivissauma- tai palahuopakatto. Toki tunnemme myös komeat kolmiorimakatteet kuin omat taskumme!

Älä emmi kääntyä meidän puoleemme edes siinä tapauksessa, että kattosi olisi suorastaan surkeassa kunnossa. Rakastamme haasteita, ja suoriudumme varmoin ottein esimerkiksi kosteusvauriokorjauksista (lahojen puurakenteiden uusiminen ja kastuneiden eristeiden vaihto) sekä lumi- ja myrskyvauriokorjauksista (notkahtaneen/painuneen katon oikaisu).

Kuulemmehan sinusta pian? Tavoitat huopakatemestarimme kaikkina vuodenaikoina sekä soittamalla että sähköisesti, vaikkapa alla olevaa ”pyydä tarjous”-painiketta klikkaamalla.

Huomaa, että Ikaalisten ohella myös muu Pirkanmaa kuuluu toimialueeseemme. Olemme käytettävissäsi koko Pirkanmaan alueella taajamista maaseudulle ja aina saarikohteisiin saakka. Meiltä saat ripeän avun osoitteeseen kuin osoitteeseen Ikaalisissa ja muualla Pirkanmaan alueella!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Ikaalisissa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Ikaalisten alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Ikaalinen – ihanan helppoa!

Palahuopakattoremontti Ikaalinen, ei välttämättä puoliksikaan niin hikinen savotta kuin äkkiseltään luulisi. Ei ainakaan siinä tapauksessa, että tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Ikaalisissa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä.

Toteutamme nimittäin huopakattoremontit ns. ”avaimet käteen”-palveluna. Toisin sanoen me teemme puolestasi kaiken työn suunnittelusta rakennustelineiden pystytykseen, vanhan katon purkuun, uuden katon ja kattotuotteiden asennukseen ja aina loppusiivoukseen asti – itse et joudu laittamaan tikkua ristiin uuden kattosi eteen!

Ellei muuta erikseen sovita, pidämme langat käsissämme jopa materiaalihankintojen suhteen. Hankimme puolestasi tarvittavan määrän toiveidesi mukaisia kattohuopia tai -laattoja, kattotuotteita, eristevilloja ym. tykötarpeita ja pidämme huolen, että ne löytävät tiensä remonttikohteeseen.

Eikö kuulostakin ihanan helpolta? Tilaa siis huopa- tai palahuopakattoremontti Ikaalisissa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta – tässä tapauksessa kannattaa mennä sieltä, mistä aita on matalin!

Muistathan, että kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta. Älä siis tyydy B-luokan palveluun (tai ryhdy remontoimaan kattoasi itse) edes taloudellisilla perusteilla, vaan maksa laskumme tarvittaessa ennemmin osissa yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusratkaisua hyödyntäen.

Huopakaton uusiminen Ikaalinen, joko aloitetaan suunnittelu?

Huopakaton uusiminen Ikaalinen, toteutetaan meillä kaikenkattavana ”avaimet käteen”-pakettina. Asiakkaanamme et kuitenkaan tule maksamaan mistään turhasta, sillä räätälöimme paketin sisällön aina projektikohtaisesti.

Otamme räätälöintiprosessissa huomioon tarkoin esimerkiksi vanhan kattosi kunnon. Aina huopakaton uusiminen Ikaalisissa ei edellytä koko katon purkua, vaan usein jo pelkkä kattohuopien tai -laattojen sekä kattotuotteiden vaihto tekee tehtävän. Joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Ikaalisissa voidaan tehdä jopa niin, ettei vanhaa kattoa pureta pois ensinkään eli uusi katto asennetaan vanhan päälle.

Tietenkin huomioimme huopakattoremontin suunnittelussa myös omat toiveesi. Halutessasi voimme tehdä urakan yhteydessä monenlaisia muutoksia kattosi teknisiin ominaisuuksiin ja/tai ulkonäköön (esim. katon värin vaihtaminen tai lisäeristys) – tai toisaalta remontoida katon täysin ennalleen, jos olet siihen nykyisellään tyytyväinen huonoa kuntoa lukuun ottamatta.

Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan huopakaton uusimista Ikaalisissa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä. Keskustelemme kattoremontin sisällöstä kanssasi mielellämme sekä naamatusten että puhelimitse. Suunnitellaan yhdessä uusi, entistäkin toimivampi ja tyylikkäämpi huopa- tai bitumikate vanhan kattorähjäsi tilalle!

Palahuopakaton uusiminen Ikaalinen – työjärjestys suunnitteluvaiheen jälkeen

Palahuopakaton uusiminen Ikaalinen, kuinka urakka etenee suunnitteluvaiheen jälkeen? Huopakattoremontin täsmälliset askelmerkit sekä työjärjestys vaihtelevat tietenkin projektista toiseen, mutta isot suuntaviivat ovat jotakuinkin samat.

Näin tyypillinen huopakattoremontti Ikaalisissa pääpiirteittäin etenee:

  1. Puramme pois vanhan katon sekä kattotuotteet niiltä osin kuin on tarpeen. Muista, että aina huopa- tai palahuopakaton uusiminen Ikaalisissa ei edellytä koko katon purkua eli purkutöiden laajuus on täysin tapauskohtaista.
  2. Teemme mahdollisesti tarvittavat korjaustyöt alempiin kattorakenteisiin. Usein huopa- tai palahuopakaton uusiminen Ikaalisissa edellyttää esimerkiksi lahovauriokorjauksia, kastuneiden eristeiden vaihtoa, pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjausta ja/tai notkahtaneiden kattopalkkien oikaisua.
  3. Asennamme uudet, valintasi mukaiset kattohuovat tai -laatat.
  4. Asennamme uudet kattotuotteet ja -läpiviennit (lumiesteet, lapetikkaat, kattosillat, sadevesijärjestelmä, kattoikkunat, kattoluukut, aurinkopaneelit, pieneläinesteet ym.) toiveidesi mukaan.
  5. Siivoamme paikat remontin jäljiltä sekä kuskaamme rakennus- ja purkujätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen.

Valmista! Nyt huopa- tai palahuopakaton uusiminen Ikaalisissa sijaitsevassa kohteessasi on onnellisesti päätöksessään, ja kiinteistösi lakea kruunaa mitä komein ja kestävin bitumi(laatta)katto!

Huopakattosaneerauksen hinta Ikaalisissa – kokonaishinta ja neliöhinta?

Mikä on huopakattosaneerauksen hinta Ikaalisissa? Kokonais- ja neliöhinta (€/m2)?

Huopakattoremontin hinta on monipiippuinen juttu. Huopakattoremonttien hintahaitari Ikaalisissa on lavea, sillä jokainen huopakattoremontti on kustannusten suhteen hyvin yksilöllinen.

Huopakattoremontin hintaan vaikuttaa esimerkiksi katon koko, kunto, muoto, kattotuotteet, läpiviennit jne. Myös remonttikohteen korkeus ja sijainti ovat merkitseviä tekijöitä huopakattoremontin hinnan laskevassa kaavassa.

Edellä mainitusta syystä emme voikaan täältä ruudun toiselta puolelta arvioida realistisesti kustannuksia, joita huopakattoremontti Ikaalisissa sijaitsevassa kohteessasi aiheuttaa. Paraskin arvaus menisi todennäköisesti metsään…

Kun haluat tietää huopakattoremontin hinnan Ikaalisissa sijaitsevassa kohteessasi, kannattaa ottaa meihin yhteyttä ja pyytää suoraan tarjous. Voit tehdä sen näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla – palaamme pian asiaan!

Pidä mielessä, jälkikäteen voit hakea tekemästämme työstä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on verovähennys, jota voit hakea ja saada Ikaalisissa monista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen liittyvistä toimenpiteistä (tilatessasi työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä). Kotitalousvähennyksestä voi olla varsin mukavaa taloudellista etua.