KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Ikaalinen – Katon kunto vaikuttaa koko rakennuksen kuntoon

Katon kunto vaikuttaa koko rakennuksen kuntoon, sillä vain tiivis ja toimiva katto pystyy pitämään kattorakenteet, talon seinät ja muut rakenteet kuivina. Valitse omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremontteihin ja muihin kattotöihin parasta ammattitaitoa – varsinkin, kun maltillinen hinnoittelu ja kotitalousvähennyskelpoisuus pitävät hintamme edullisina. Teemme kattokorjaukset, kattohuollot, peltisepäntyöt (kuten piipun pellityksen ja piipunhatun asentamisen), läpivientien huollon, asennuksen ja uusimisen (kuten kattoluukun ja kattoikkunoiden uusimisen) ynnä muut kattotyöt Ikaalisissa kerrassaan erinomaisella hinta-laatusuhteella. Katon uusimisen tai vaikka lumiesteiden, kattotikkaiden, kattosiltojen ja muiden kattoturvatuotteiden asennuksen voi maksaa myös rahoituksella, minkä tarjoamisesta asiakkaillemme vastaa yhteistyökumppanimme.

Pidämme huopakattosi, palahuopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi hyvässä kunnossa paitsi Ikaalisissa, myös Hämeenkyrössä, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Parkanossa, Sastamalassa ja Ylöjärvellä. Hyvä kunto varmistetaan myös tuleviksi ajoiksi siten, että tarjoamme katon kuntotarkastuksen niin pieneläinesteiden kuin kaikkien muidenkin kattotöidemme yhteydessä. Ilmaisen kattotarkastuksen jälkeen kuulet katon mahdollisista huolto- tai paikkaustarpeista, joihin vastaaminen saa kattosi toimimaan ja pitämään vettä.

Muutama esimerkki kattotöistämme Ikaalisissa

Katon korjaus on hyvä esimerkki kattotöistämme Ikaalisissa. Aina kun mahdollista, tarjoamme omakotitalon, paritalon, autokatoksen, autotallin tai vaikka kesämökin katon korjaamista, emmekä katon uusimista. Huopakaton korjaus voi tarkoittaa vaikkapa sammaleiden avaamien saumojen tiivistämistä tai irronneiden kattotikkaiden jälkeensä jättämien reikien tiivistämistä. Peltikaton korjaus voi tarkoittaa ruostevaurioiden kunnostamista eli esimerkiksi reikien paikkausta. Kovan myrskyn jälkeen voi olla tarvetta irronneiden kattopeltien ja peltilistojen kiinnittämiselle. Tiilikaton korjaukset tarkoittavat usein samaa kuin rikkinäisten tiilien vaihto. Myös aluskatetta voi joutua korjaamaan, vaikka ne ovatkin varsin kestäviä kapistuksia.

Omakotitalojen ja esimerkiksi kesämökkien kattohuollot liittyvät usein katon puhdistamiseen. Katolta tulisi poistaa kaikki roskat kaksi kertaa vuodessa, jotta se ei ala ruostua ja sammaloitua – sekä ruoste että sammalet johtavat helposti kattovuotoihin. Tarvittaessa puhdistamme katon myös sammaleista, ja poistamme liian painavat tai turvallisuutta uhkaavat lumimassat katolta.

Kun katto saavuttaa teoreettisen käyttöikänsä pään, menettävät kattohuollot ja katon paikkaukset tehonsa. Huopakatto on uusittava viimeistään siinä vaiheessa, kun se on 40-vuotias, peltikatot noin 10 vuotta myöhemmin. Katto kannattaa uusia niin kauan kuin se vielä pitää vettä, sillä kuivien kattorakenteiden ansiosta tuleva kattoremontti Ikaalisissa onnistuu edullisemmin ja vaivattomammin. Me teemme asiantuntemuksella kaikenlaiset kattoremontit, myös sellaiset, joiden yhteydessä katon muotoa halutaan jollain lailla muuttaa ja muokata.

Monet huopakattotyömme Ikaalisissa liittyvät katon puhdistamiseen

Monet huopakattotyömme Ikaalisissa liittyvät katon puhdistamiseen, sillä roskattomuus ja sammaleettomuus ovat katon pitkän iän salaisuuksia. Lisäksi katon tulee olla tiivis, sillä jos katon alle pääsee vettä jostain reiästä tai huonossa kunnossa olevasta saumasta, voi katon alle syntyä lahoa ja hometta.

Katto pysyy puhtaana ja tiiviinä, kun sen kevät- ja syyshuolloista pidetään kiinni. Teetä katon kevät- ja syyshuollot (eli katon puhdistukset) meillä, niin saat kattotarkastuksen kaupan päälle. Kattotarkastus kertoo, onko piipun juuri aika tiivistää, pitäisikö kattoikkuna uusia tai onko katolla poistettavia sammaleita. Poistamme sammaleet kemiallisesti, mikä on katon kannalta turvallinen tapa päästä sammaleista eroon pitkäksi, pitkäksi aikaa.

Palahuopakaton ja huopakaton puhdistus Ikaalisissa ehkäisee lian pinttymisen ja sammaleiden syntymisen, mutta ajan kanssa säännöllisestikin huollettu tasakatto, pulpettikatto tai esimerkiksi aumakatto voi alkaa sammaloitua. Tämä selittyy katon suojapinnoitteen kulumisella. Koska suojapinnoitetta tarvitaan myös omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi jonkin piharakennuksen katon suojaamiseen auringolta, kosteudelta ja muilta rasituksilta, kannattaa katon pinnoite uusia jossain vaiheessa.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.