KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Ikaalinen – Säännöllisyys palkitaan moitteettomasti toimivilla ränneillä

Vesikourujen puhdistus pitää vesikourut iskussa Ikaalisissa. Teetä omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus säännöllisesti, niin rännit toimivat moitteettomasti. Moitteeton toiminta tarkoittaa muun muassa sitä, että rännit eivät ruostu ja vaadi korjaamista – tai raidoitu ja vaadi pesua sekä huoltomaalausta. Moitteettomuus tarkoittaa Ikaalisissa, Hämeenkyrössä, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Parkanossa, Sastamalassa ja Ylöjärvellä sekä muualla Suomessa myös sitä, etteivät rännit jäädy umpeen talvella. Jos rännit jäätyisivät umpeen, eivät ne enää vetäisi, mikä näkyisi rännien yli tulvivana vetenä. Ulkolämpötilan kiristyminen jäädyttäisi osan vedestä vaarallisen teräviksi jääpuikoiksi, ja maahan valuneet vedet voisivat muuttaa pihan melkoiseksi luistelukentäksi.

Se, että räystäs vuotaa, voi johtaa myös pahoihin rakenteellisiin ongelmiin. Jos tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus jää tekemättä, on vaarana, että taloa ympäröivä maaperä kastuu liikaa. Silloin ei ole apua edes salaojista, vaan kosteus siirtyy talon rakenteisiin.

On ymmärrettävää, ettei varsinkaan korkean talon vesikourujen puhdistus nappaa. Ota yhteyttä, niin teemme sadevesijärjestelmien puhdistuksen puolestasi. Hintamme ovat aina yhtä maltilliset, ja yksityisasiakas voi hakea töiden osuudesta kotitalousvähennystä. Muistathan myös yhteistyökumppanimme tarjoaman, helposti ja nopeasti järjestyvän rahoituksen!

Rännien puhdistus Ikaalisissa – mihin kattotöihin se kannattaa yhdistää?

Kattotöiden yhdistäminen Ikaalisissa tarkoittaa kustannussäästöjä, joten kaikki omakotitalon, mökin, rivitalon tai vaikka jonkin piharakennuksen tarvitsemat kattotyöt kannattaa tilata yhtä aikaa. Mitä kattotöitä kannattaa yhdistää tiilikaton, huopakaton tai peltikaton sadevesijärjestelmien puhdistamiseen? No, ainakin vesikaton puhdistus. Vesikate ja vesikourut kannattaa puhdistaa yhtä aikaa ensinnäkin siksi, että molempia kattohuoltoja tarvitaan samoihin aikoihin, eli heti talven jälkeen sekä juuri ennen uutta talvea. Toinen syy yhdistää sadevesikourujen ja vesikatteen puhdistus on se, että roskien poisto katolta ajaa ison osan lehdistä ja esimerkiksi neulasista vesikouruihin. Vesikourut pitäisi joka tapauksessa puhdistaa katon puhdistuksen jälkeen, jotta ne eivät menisi tukkoon ja alkaisi vuotaa, ruostua ja kärsiä jäätymisvaurioista.

Katon ja sadevesijärjestelmän samanaikaista puhdistamista kutsutaan – vuodenajan perusteella – joko katon kevät- tai syyshuolloksi. Katon kevät- ja syyshuollon yhteydessä voimme tehdä ihan mitä tahansa kattotöitä, joita kattosi tarvitsee – aina aurinkopaneelien asentamisesta lumiesteiden korjaamiseen.

Rännien puhdistuskin Ikaalisissa tuo tullessaan kattotarkastuksen

Meidän kattopalvelumme erottuu edukseen tarjoamalla ilmaisen kattotarkastuksen kattotöiden kestosta tai hinnasta riippumatta. Olitpa tilannut rikkinäisen tiilen vaihdon, rännien puhdistuksen tai vaikka myrskyvaurioiden korjauksen, saat kaupan päälle koko kattokokonaisuuden kunnon tarkastuksen. Sen aikana tarkastamme niin vesikourujen kaadot ja kiinnitykset kuin esimerkiksi aluskatteen tiiviyden ja eristeiden kuivuuden – ulottuuhan kattotarkastus myös katon alle, jos sinne vain on mahdollista päästä rakenteita purkamatta (eli esimerkiksi katto- tai tarkastusluukun kautta). Kattotarkastuksen päätteeksi tarjoamme mahdollisesti tarvittuja lisähuoltoja ja -korjauksia.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.