KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Ikaalinen – Lumiesteet eivät estä kaikkia kattolumitöitä

Katon reunalle kuuluu asentaa lumiesteet, jos kattokaltevuus on 1:8 tai enemmän. Lumiesteiden asennus, huolto ja korjaus auttavat pitämään lumet katolla koko talven ajan, jolloin kukaan ei ole välittömässä vaarassa talon vieressä liikkuessaan. Se, etteivät lumimassat pääse vapaasti putoamaan katolta, tukee myös tiilikaton, peltikaton tai esimerkiksi huopakaton kuntoa Ikaalisissa. Jos katolta putoaisi äkkiä iso määrä lunta, voisi sen mukaan lähteä kattotiiliä, kattotikkaita ja muita kattoturvatuotteita, kenties jopa räystäskourut.

Lumiesteet eivät kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, omakotitalon, kesämökin, autokatoksen tai autotallin tai jonkin muun kiinteistön (kuten paritalon) katolta jonain talvena tarvitsisi pudottaa lunta. Lumiesteet eivät vähennä lumen painoa, tai vähennä epätasaisesti jakautuneen lumen aiheuttamaa rasitusta. Lumenpudotus huopakatolta, tiilikatolta tai peltikatolta estää kattorakenteita vaurioitumasta Ikaalisissa. Lumenpudotus tasakatolta tai satulakatolta voi estää myös kattovuodot.

Tilaa kattolumityöt Ikaalisissa, Hämeenkyrössä, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Parkanossa, Sastamalassa ja Ylöjärvellä meiltä, sillä meidän kokeneet ja tarkat lumenpudottajamme toteuttavat urakat aina yhtä onnistuneesti. Teemme lumenpudotukset korkeiltakin katoilta, voimmehan tarvittaessa ottaa nosturiauton avuksi lumenpudotuksissa ja jääpuikkojen poistossa. Selvitämme jo etukäteen, miten varmistamme talon asukkaiden ja esimerkiksi satunnaisten ohikulkijoiden turvallisuuden koko urakan ajan, emmekä aiheuta vaaraa vesikatteellekaan. Oikeat otteet kattolumitöissä varmistavat sen, ettei peltikaton tai huopakaton pinnoite vaurioidu, ja etteivät kattotiilet putoa katolta.

Omakotitalon ja kesämökin lumenpudotuksista saa kotitalousvähennystä – tuosta mahdollisuudesta verovähennyksiin kannattaa ottaa ilo irti. Lumen pudotuksen voi maksaa paitsi käteisellä, myös yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella – tuosta rahoituksesta voit lukea lisää kotisivuiltamme.

Kattolumitöitä ja muita talvisia kattourakoita Ikaalisissa

Kesä on kattofirmojen sesonkia – myös tämän kattopalvelun. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettemmekö tekisi töitä myös talvisin. Emme siis nuku talviunta, vaan tarjoamme nopealla tahdilla ammattitaitoisia kattourakoita myös talvikuukausien aikana.

Talvisista kattourakoista Ikaalisissa tullee ensimmäisenä mieleen lumen pudotus katolta. Teemme kuitenkin myös jään poiston katolta – tarkoittipa se sitten jääpuikkojen poistamista tai jäänsulatusta katolta ja ränneistä. Katon ja rännien sulatus kannattaa tehdä nimenomaan kuumalla vesihöyryllä, sillä vesihöyry on turvallinen, ekologinen ja aina yhtä varma keino jään poistamiseen katolta.

Ränneissä oleva jää kannattaa sulattaa, koska jäätyneet rännit eivät vedä, ja niiden yli tulvivat vedet voivat aiheuttaa jääpuikkojen muodostumista. Jääpuikot ovat vaarallisia alas pudotessaan – mutta vielä vaarallisempia ovat jäätyneet rännit, sillä nekin voivat pudota mätkähtää alas talven mittaan. Jää voi myös rikkoa rännejä, joten siitä kannattaa hankkiutua eroon meidän avustuksellamme. Rännien jäätymisen estämiseenkin saat meiltä parhaat vinkit (ja parhaat ammattilaiset).

Kattojää uhkaa paitsi pihamaalla käyskentelevien henkilöiden turvallisuutta, myös katon kuntoa. Anna siis meidän tehdä höyrysulatus ja selvittää, voidaanko katon jäätyminen ehkäistä katon lisäeristeillä.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.