KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Ikaalinen – Korjauta kattovuoto aina mahdollisimman pian

Katon korjaamisella ja paikkaamisella on aina kiire, jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Ikaalisissa. Ota kattovuodon tiimoilta yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun, niin saat palahuopakattosi, betonitiilikattosi tai vaikka aaltopeltikattosi korjattua nopeasti. Kun asialla olemme me, ei katon korjaus tapahdu vain nopeasti, vaan myös erityisen asiantuntevasti, mutta silti kilpailukykyisellä hinnalla. Ikaalisissa, Hämeenkyrössä, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Parkanossa, Sastamalassa ja Ylöjärvellä tekemistämme kattokorjauksista voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme järjestää niille nopeasti rahoituksen. On hyvä, että tämäkin työvaihe hoituu nopeasti, jos katto vuotaa piipun juuresta tai jos kattoikkuna vuotaa – mitä pikemmin katto saadaan kunnostettua, sitä helpommalla urakasta voi selvitä.

Huopakaton, peltikaton tai tiilikaton vuodon korjaus lähtee vian paikallistamisesta

Kattovuodon korjaus Ikaalisissa alkaa heti, kun otat yhteyttä ja kerrot, että tiilikatto, peltikatto tai huopakatto vuotaa. Tulemme paikan päälle paikallistamaan kattovuodon eli selvittämään sen, onko kyse siitä, että kattoluukku vuotaa, vai puhutaanko nyt kattovuodosta antennin kohdalta. Jos katto vuotaa läpiviennin kohdalta, voi olla kyse lumen tai ajan hampaan haurastamista tiivisteistä – tai siitä, että katolta on irronnut joitain varusteita kevättalvisen kattolumien putoamisen yhteydessä. Jälkimmäinen vaihtoehto on todennäköinen, jos katon viemärintuuletusputki vuotaa keväällä. Jos katon ilmanvaihtoputki vuotaa pian myrskyn jälkeen, voi kyse olla siitä, että IV-putki on lennähtänyt alas katolta tuulen mukana.

Kun olemme paikallistaneet omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai esimerkiksi piharakennuksen katon vuodon, arvioimme sattuneet vahingot. Kerromme suunnitelmamme katon korjaamiseksi vasta alkutarkastuksen jälkeen, jolloin meillä on kaikki tarvitsemamme data katosta ja kattokokonaisuuden kunnosta. Samalla kerromme tiukan hinnan katon korjaamiselle avaimet käteen -pakettina.

Tarjous kattosi korjaamisesta voi sisältää myös jonkin kattohuollon – kattohuollon, millä katon kuntoa ja rasituksensietokykyä voidaan parantaa. Oikeaan aikaan ja oikealla tavalla toteutettujen kattohuoltojen avulla katto pitää vettä vielä ikääntyessäänkin. Muussa tapauksessa tiilikatto voi vuotaa kerran jos toisenkin rikki menneiden tiilien takia. Iäkäs peltikatto voi vuotaa ruostevaurioiden takia, ja huopakaton tiiviyttä koettelevat vanhemmiten niin sammaleet kuin auringon UV-säteetkin. Tiilikaton suojapinnoitus, peltikaton maalaus ja muun muassa sammaleiden poisto bitumikatolta ovat hyviä tapoja välttää kattovuodot, ja niitä aina tarpeen mukaan suosittelemme toteutettaviksi.

Jiiristä vuotavan katon korjaus Ikaalisissa – miten aluskate vaikuttaa siihen?

Vuotipa katto jiiristä (eli sisätaitteesta), harjalta tai vaikka piipun juuresta, ota yhteyttä ja tilaa kattovuodon korjaus Ikaalisiin. Näemme vaivaa selvittääksemme parhaimman ja taloudellisimman tavan katon korjaamiseksi. Emme tarjoa kattoremonttia, jos katto voidaan saada kuntoon paikkaamalla ja huoltamalla se – mutta jos kattoremontti on väistämätön, teemme hyvän tarjouksen katon purkamisesta ja uusimisesta.

Se, miten vuotava katto kannattaa korjata, riippuu paljon aluskatteesta. Aluskatteen tehtävä on ottaa vastaan katon läpi mahdollisesti valuva kosteus ja kuljettaa se oikopäätä ulos katolta. Aluskate helpottaa siis omakotitalon, paritalon, kerrostalon tai vaikka huvilan kattovuodon korjausta melkoisesti.

Jos kosteus on päässyt kastelemaan huopa-, tiili- tai peltikaton alla olevat osat, pitää kosteusvauriot kunnostaa yhtä aikaa vesi- ja aluskatteen tiivistämisen/uusimisen kanssa. Puurakenteet lahoavat kastuttuaan, eivätkä lahot puuosat jaksa kannatella kattoa kovinkaan kauaa. Entäpä yläpohjan eristeet? Niitä ei tarvitse vaihtaa edes kattoremontin yhteydessä, jos ne ovat kuivia ja terveitä, mutta kosteus pakottaa vaihtamaan ne mahdollisimman pian. Yläpohjan homevaurio on aivan nurkan takana, jos kattovuoto tai kondenssikosteus kastelee yläpohjan lämmöneristeinä toimivat villat.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.