KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Inkoo

Huopakattoremontti Inkoo – kun katto halkeilee, sammaloituu ja vuotaa… huopakattoremontti pelastaa! Vaikka kattohuopien halkeilu ja sammaloituminen sekä kysymysmerkit katon vesitiiviydessä eivät aina tarkoita huopakattoremontin olevan ajankohtainen, joissain tapauksissa katon huoltoon ja korjaukseen ei ole enää järkeä laittaa rahaa.

Remonttipäätöstä tehdessä kannattaa tietysti ottaa lukuun paitsi katon kunto, myös ikä. Esimerkiksi 10-vuotiaalla huopakatolla on luultavasti vielä elämää edessä, kun taas 40-vuotias huopakatto olisi todennäköisesti jo viisasta päästää eläkkeelle. Vaikka Inkoo ja muu Uusimaa ei olekaan sääolosuhteiltaan Suomen ankarinta aluetta, vain harva huopakatto selvää seudulla vallitsevista sää- ja ilmastorasitteista juurikaan neljääkymmentä vuotta kauemmin.

Ota joka tapauksessa yhteyttä kattoremonttipalveluumme, kun huopakattoremontti Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi tulee syystä tai toisesta ajankohtaiseksi – tai edes epäilet sitä. Kauttamme saat huopakattoremontit Inkoon seudulla pitkällä kokemuksella ja mitä parhaalla hinta-laatusuhteella!

Huomaa, että remontoimme jopa myrskyjen ja lumen vaurioittamat huopa- ja bitumikatteet osaavin ottein. Esimerkiksi notkahtaneiden kattopalkkien oikaisu on meille arkipäivää. Vastaaviin työsuorituksiin ei välttämättä moni muu Inkoossa tai naapurikunnissa (Raasepori, Lohja, Siuntio, Kirkkonummi) toimiva firma pysty.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Inkoossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Inkoon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Inkoo – teemme ja hankimme kaiken puolestasi!

Palahuopakattoremontti Inkoo – tilatessasi urakan meiltä, et joudu laittamaan itse tikkua ristiin! Me teemme ja hankimme puolestasi aivan kaiken.

Kyseessä on niin sanottu ”avaimet käteen”-paketti. Siihen kuuluu kaikki työ sekä materiaalit ja kalusto, joita huopa- tai palahuopakattoremontti Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi edellyttää.

  • Työt: suunnittelu, remonttikohteen valmistelu, purku- ja korjaustyöt, mahdolliset muutostyöt, uusien kattohuopien/bitumipaanujen ja kattotuotteiden ja -läpivientien asennus, loppusiivous, lopputarkastus.
  • Materiaalit: kattohuovat/bitumipaanut, kattotuotteet ja -läpiviennit, puutavara, eristevillat/-levyt ym.
  • Kalusto: henkilönostimet, jätelavat, rakennustelineet jne.

Huomaa, että huolehdimme jopa materiaalien ja kaluston kuljetuksesta puolestasi. Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Inkoossa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, et joudu miettimään itse edes logistiikka-asioita – sijaitsipa kohteesi sitten taajamassa, haja-asutusalueilla tai vaikka saaressa.

Kaikesta huolimatta kuuntelemme tietysti myös omia toiveitasi korvat höröllä. Meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Inkoossa räätälöidään tapauskohtaisesti sekä katon tarpeet että asiakkaan visio huomioiden. Tyytyväisyytesi on meille ykkösasia!

Huopakaton uusiminen Inkoo, millainen olisi unelmiesi huopa- tai palahuopakatto?

Huopakaton uusiminen Inkoo – kerro meille, millainen olisi unelmiesi huopakatto! Huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä kaikenlaisia pieniä ja isompiakin viilauksia esimerkiksi katon visuaaliseen ilmeeseen.

Miten olisi vaikkapa uusi väri? Kattohuopia ja bitumilaattoja on olemassa tänä päivänä hyvin kattavassa värikimarassa.

Tavanomaisen mustan, harmaan, ruskean ja punaisen ohella on olemassa myös sinistä ja vihreää huopaa. Bitumipaanuja on markkinoilla jopa kirjavana.

Huomaa, että huopakaton uusiminen Inkoossa tarjoaa katon värin vaihtamiseen siinä mielessä ainutlaatuisen tilaisuuden, että jälkikäteen se ei enää onnistu niin helposti ja edullisesti. Huopakaton värimuutokset edellyttävät aina kattohuopien vaihtoa.

Jos kyseessä on bitumipaanukatto, kannattaa harkita myös eri mallisia paanuja. Tänä päivänä tarjolla ei ole vain sitä perinteistä kuusikulmion mallista palahuopaa, vaan voit valita myös suorakaiteen malliset paanut. Suorakaiteen mallista palahuopaa on saatavilla XL-kokoisenakin.

Lisää hyviä vinkkejä huopakaton uusimiseen Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi voit kysyä meiltä puhelimitse tai kasvotusten kattoremontin suunnitteluvaiheessa. Tarvittaessa autamme mieluusti muutostöihin liittyvissä lupa-asioissakin!

Palahuopakaton uusiminen Inkoo – uusi katto, uusi sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet?

Palahuopakaton uusiminen Inkoo, uusitaanhan samalla myös sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet? Huopa- ja palahuopakaton uusiminen Inkoossa on mitä paras tilaisuus päivittää myös katon varusteita, sillä kattotuotteiden uusiminen onnistuu urakan yhteydessä harvinaisen helposti ja edulliseen hintaan.

  • Kattoturvatuotteet: kattoturvatuotteita ovat esimerkiksi lumiesteet, kattosillat, lapetikkaat, palotikkaat ja talotikkaat. Kattoturvatuotteita on saatavilla useita eri malleja lukuisissa eri väreissä. Jotkin huopakaton kattoturvatuotteet voidaan jopa sävyttää RAL-väreihin omien toiveidesi mukaan.
  • Sadevesijärjestelmä: saatavilla on teräksisiä, alumiinisia ja muovisia malleja, pyöreälinjaisena ja kantikkaana. Myös rännit ja syöksyputket on mahdollista sävyttää yksilöllisesti.

Muista, että kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmän ohella nämäkin kattotuotteet voi olla kannattavaa uusia huopakattoremontin yhteydessä: kattoikkunat, valokuvut, kattotarkastusluukku, pieneläinesteet, lintupiikit, piipunhattu.

Halutessasi voimme asentaa myös uusia kattotuotteita kattoasi operoidessamme. Saisiko olla esimerkiksi aurinkopaneelit vihreää lähisähköä tuottamaan?

Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan huopa- tai palahuopakaton uusimista Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä! Halutessasi asiantuntijamme auttavat mielellään valitsemaan uuden kattosi kruununjalokiviksi koko joukon tyylikkäitä ja toimivia kattotuotteita.

Inkoolainen, älä ryhdy huopakaton remontointiin itse!

Inkoolainen, ethän vain harkitse huopakaton uusimista tai remontointia itse? Se ei kannata – ei, vaikka kyseessä olisi ”vain” se tontin laitamille kyhätty liiteri!

Huopakaton uusiminen ei nimittäin ole yksinkertaisimmillaankaan amatöörille soveltuvaa puuhaa. Todennäköisesti urakan aikana sattuu moka poikineen, ja uusi katto voi esimerkiksi jäädä vuotamaan. Luultavasti sen ulkonäkökään ei hivele silmiä…

Sitä paitsi katolle kiipeäminen on vaarallista ilman asianmukaisia turvavarusteita ja tietoa niiden oikeaoppisesta käytöstä. Hyväksi aiottu urakka voi päättyä todelliseen murhenäytelmään, vaikka rakennuksella ei olisi korkoa kuin yhden kerroksen verran.

Kaiken kukkuraksi kotitalousvähennyskin jäisi saamatta. Sitä ei nimittäin saa itse tehdystä työstä lainkaan. Meidän työmme sitä vastoin kelpaa verotuksessa vähennettäväksi ilman epäilyksen häivää.

Tee siis fiksu päätös, ja tilaa huopakattoremontti Inkoossa kattoremonttipalvelumme kautta! Sillä välin voit itse keskittyä ihan rauhassa perhe-elämään, arjen pyöritykseen, lomailuun, harrastuksiin, työasioihin tai mihin vain muuhun.

Älä ryhdy huopakaton remontointiin Inkoossa itse edes taloudellisista syistä. Tarvittaessa voit aina maksaa huopakattoremontin myös osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella.