KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Inkoo – Roskatukoksista haittaa koko rakennukselle

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon), autotallin ja kaikkien muiden kiinteistöjen vesikourujen puhdistus kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä vesikouruihin jäävät roskat voivat aiheuttaa tukoksia. Jos vesikourut ovat tukossa, räystäs vuotaa Inkoossa. Tämä tarkoittaa siis ääriään myöten täynnä olevien rännien tulvimista yli reunojen. Jos rännit vuotavat yli, voivat sade- ja sulamisvedet päätyä sinne, missä niitä ei lainkaan kaivata, eli talon rakenteisiin. On nimittäin mahdollista, että maaperän kosteus nousee rakenteisiin salaojista ja vesieristeistä huolimatta – juuri sen takia jokaisen katon vakivarustukseen kuuluu sadevesijärjestelmä.

Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaamiselle on kosolti muitakin syitä. Yksi on se, että ränneissä olevat roskat saavat rännit ruostumaan, ja ruoste rikkoo rännit ennemmin tai myöhemmin. Toinen on se, että ränneistä tulviva likavesi raidoittaa rännit. Kolmas on se, että pakkanen jäädyttää vesikouruissa olevan veden, eivätkä jäätyneet rännit vedä. Jään muodostuminen ja jään paino voivat rikkoa omakotitalon tai vaikkapa rivitalon sadevesijärjestelmää monen tavoin, minkä lisäksi on vaarana, että jäätyneet rännit ja niistä roikkuvat jääpuikot putoavat alas katolta.

Paras tapa estää ongelmat ruosteen, jään ja väärään paikkaan joutuvan kosteuden kanssa on sadevesijärjestelmien säännöllinen puhdistus. On luonnollista, ettei varsinkaan korkean talon vesikourujen puhdistus houkuttele, mutta onneksi työn voi teettää meillä niin Inkoossa, Raaseporissa, Lohjalla, Siuntiossa kuin Kirkkonummellakin. Teemme tämänkin kattotyön kilpailukykyisellä hinnalla, mistä yksityisasiakas voi hakea kotitalousvähennystä. Rännien huollolle, korjaukselle tai uusimiselle voi hakea myös rahoitusta – tässä asiassa apuaan tarjoaa luotettu yhteistyökumppanimme.

Rännien puhdistus Inkoossa sopii katon harjauksen seuralaiseksi

Jo kustannussyistä on järkevää yhdistellä erilaisia kattotöitä Inkoossa. Itsenkin kannalta on mukavaa, että saa tiilikaton, peltikaton tai huopakaton kerralla kuntoon. Vesikourujen puhdistukseen voidaan yhdistää vaikka rikkinäisten tiilien vaihto, piipun pellitys, saumojen tiivistys, kattoluukun uusiminen, sammaleenpoistokäsittely tai vaikka otsalautojen maalaus.

Yksi kattotyö tehdään lähes aina yhtä aikaa rännien puhdistuksen kanssa, ja se on katon puhdistus (joko harjaamalla tai ilmapuhaltamalla). Katon ja vesikourujen puhdistukset kannattaa yhdistää, koska molempia töitä tarvitaan yhtä usein (eli joka kevät ja syksy). Toinen syy näiden kattotöiden yhdistämiselle on se, että roskien poisto katolta ohjaa ison osan roskista ränneihin, joten ne olisi joka tapauksessa pian puhdistettava roskatukosten ehkäisemiseksi.

Rännien puhdistus Inkoossa tuo tullessaan kaupanpäällisen

Tilaa ihan mikä vain kattotyö Inkooseen, niin saat mukavan kaupanpäällisen. Kaupanpäällisen saa niin rännien puhdistuksen kuin esimerkiksi kattoläpivientien tiivistyksen yhteydessä, ja se on koko katon kunnon tarkastus. Tiilikaton, peltikaton ja huopakaton (sekä sadevesijärjestelmän ja muiden kattovarusteiden) kunto tulisi tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, ja meidän asiakkaillemme kattotarkastus ei maksa mitään, jos he tilaavat vaikka katon kevät- ja syyspuhdistukset meiltä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.