KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Inkoo – Kattovuotoja ehkäistään kattotarkastuksin

Paljon on tehtävissä sen eteen, ettei omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaisi Inkoossa. Kattohuollot pitävät katon hyvässä kunnossa – sellaisessa, ettei se rapaudu ja halkeile talvisin, sammaloidu kesäisin ja tuhoudu syksyisissä myrskytuulissa. Peltikaton vaurioitumista ja vuotamista voidaan estää peltikattomaalauksilla (ja vaihtamalla peltikattonaulat kateruuveiksi). Huopakaton tiiviys on paremmissa kantimissa, kun katto pidetään puhtaana ja hyvin pinnoitettuna. Tiilikaton kunto on mahdollista tukea poistamalla sammalet ja levittämällä tiilille uuden suojapinnoitteen.

Joitain kattovuotoja voi esiintyä kaikesta huolimatta. Katto voi vuotaa piipun juuresta, tai ehkä kattoikkuna vuotaa Inkoossa, Raaseporissa, Lohjalla, Siuntiossa tai Kirkkonummella. Säännöllisten kattotarkastusten ansiosta nuo ongelmat tulevat pian havaittua ja korjattua. Aina kun teemme jonkin kattotyön, tarjoamme kaupan päälle ilmaisen kattotarkastuksen – näin kattoluukku ei ehdi vuotaa kauaa, kun se jo huomataan ja tiivistetään. On mahdollista, että kattoluukku päästään tiivistämään jo ennen, kuin se alkaa vuotaa. Jos katto tarkastetaan puolen vuoden välein, kuten olisi suositeltavaa, pystyttäisiin monet kattokorjaukset ja kattovuotojen korjaukset välttämään.

Kaikista kattokorjauksistamme voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanillamme on tarjota niille sopiva rahoitus. Ota yhteyttä, niin laitetaan sinunkin kattosi kuntoon!

Huopakaton, peltikaton tai tiilikaton vuodon paikallistaminen on ensimmäinen tehtävä

Jos tiilikatto, peltikatto tai huopakatto vuotaa Inkoossa, on ensimmäinen tehtävä kattovuodon paikallistaminen. Tarkkaan ottaen, aivan ensimmäinen tehtävä asia on yhteydenotto meihin päin – muuta taloyhtiön tai yksityisasiakkaan ei tarvitsekaan tehdä, vaikka katto vuotaisi esimerkiksi antennin juuresta. Riittää, että otatte yhteyttä meihin, niin me otamme kopin koko urakasta, ja korjaamme katon avaimet käteen -periaatteella.

Ensimmäiseksi tulemme siis paikan päälle tarkastamaan sen, mistä kohdasta katto vuotaa. Kyse voi olla siitä, että katon läpivienti vuotaa, sillä lumi on voinut painaa läpivientiä tai jopa tempaista kattovarusteen irti katosta, jolloin katto voi vuotaa vaikka ilmanvaihtoputken kohdalta. Kattovuoto läpiviennin kohdalta – esimerkiksi katon viemärintuuletusputken kohdalta – voi johtua myös siitä, että kova tuuli on irrottanut kattotarvikkeita.

Katto voi vuotaa myös sisätaitteesta, eli jiiristä. Voi olla, että lumi on painanut jiiriä, tai että tottumaton lumenpudottaja on tölväissyt siihen lapiollaan. Kattovuoto voidaan paikallistaa myös harjatiilen tai -pellin kohdalta, tai jostain (kenties sammaleiden avaamasta) saumasta. Katossa saattaa olla myös reikiä, joista pääsee vettä katon alle.

Kun olemme paikallistaneet omakotitalon tai vaikka kesämökin kattovuodon, suojaamme katon rakennuspeitteillä, jotta katon alle ei enää uhkaisi päästä vettä. Sitten arvioimme sattuneet vahingot, ja laadimme hyvän tarjouksen katon korjaamisesta. Vain toivottomissa tilanteissa tekisimme tarjouksen kattoremontista – aina kuin mahdollista, tarjoamme katon korjausta ja paikkausta.

Aiheuttaako vuotava läpivienti katon vesivahingon Inkoossa?

Mikä tahansa kattovuoto Inkoossa voi johtaa katon vesivahinkoon, eli katon alla olevien rakenteiden ja eristeiden kastumiseen, lahoamiseen sekä homehtumiseen. Ota yhteyttä, niin teemme kaikkemme, ettei näin kävisi. Katon vesivahinkojen torjunnassa aluskatteen kunnon seuraaminen on yhtä tärkeää, kuin vesikatteen tarkkailu ja tiivistys. Jos aluskate on ehjä, eivät katon alla olevat puuosat tai eristeet kastu, vaikka katto vuotaisi jonkin läpiviennin kohdalta – tai vaikka jiiristä. Aluskatteen tehtävä on ottaa vastaan kaikki sade- ja sulamisvesi, mitä tiilikatto, peltikatto tai huopakatto saattaa päästää lävitseen. Vedet ohjautuvat räystäille, ja kattorakenteet pysyvät kuivina siihen asti, että kattovuoto huomataan ja korjataan – ja ihanteellisessa tilanteessahan tämä tapahtuu viimeistään puolen vuoden päästä, sillä kattokokonaisuus tulisi tarkastaa joka kevät ja syksy.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Peltikattojen korjaus täydellä ammattitaidolla

Peltikatto on kestävä kattomateriaali, mutta Suomen rankka sää kesämyrskyineen ja runsaslumisine talvineen voivat aiheuttaa vaurioita kattotyypistä riippumatta. Myrskytuuli ja painava lumi voivat olla suuri rasite peltikatolle ja siksi on suositeltavaa tarkastuttaa katto ammattilaisella aina syksyisin ja keväisin. Jos katollasi on ongelmia, me huollamme ja korjaamme sen täydellä ammattitaidolla. Paikkaamme reiät, tilkitsemme läpiviennit, vaihdamme kattopellit tai tarvittaessa ryhdymme täydelliseen kattoremonttiin. Teemme kaikki kattotyöt aina tinkimättömällä laadulla ja ammattiylpeydellä. Ota yhteyttä, niin laitetaan peltikattosi Inkoossa kuntoon.

Kun tiilikattosi tarvitsee korjausta tai huoltoa

Näkyykö katollasi huonokuntoisia tiiliä, vai onko niitä jo tipahdellut katolta alas? Vuotaako katto tai vihertääkö tiilet sammaleesta? Me korjaamme, huollamme ja remontoimme tiilikatot koko Inkoon alueella huippuosaamisella ja hyvällä palvelulla. Pesemme sekä suojakäsittelemme kattosi ja jos vesiränni on täynnä, tulemme puhdistamaan sen. Vaihdamme rikkinäiset kattotiilet ja lisäämme puuttuvat. Kun on aika suuremmalle kattoremontille, laitamme parhaat miehemme hommiin. Mikään kattotyö ei ole liian pieni, vaan tärkeintä on että kotisi on säältä turvassa. Jos haluat tarkan tiedon kattosi kunnosta, meiltä saat katon kuntotarkastukset. Tarkkasilmäiset ammattilaisemme koluavat kattosi täydellisesti, läpikäyden kaikki mahdolliset viat ja piilevät ongelmat. Ota yhteyttä, keskustellaan lisää.

Miltä huopakattosi näyttää? Me korjaamme ja remontoimme!

Onko huopakattosi päässyt rapistumaan? Kesämyrskyt ja lumimyräkät repineet huovan rikki tai saaneet sen kupruilemaan? Meiltä saat Inkoossa kaikki huopakaton huolto- ja korjaustyöt ammattilaisen otteella. Paikkaamme huopakaton repeämät, vaihdamme paikkauskelvottomat huovat ja tarvittaessa saat meiltä täydellisen kattoremontin. Katon kunnon kannalta kaiken A ja O on säännölliset kattotarkastukset, joita ammattilaisemme suosittelevat tehtäväksi kaksi kertaa vuodessa. Meillä on pitkä kokemus huopakatoista ja osaamme paikallistaa pienimmätkin ongelmakohdat, jotka voisivat ajan kanssa tehdä katollesi suuriakin vaurioita. Ota yhteyttä, olemme täällä kattoasi varten.

Ota yhteyttä missä tahansa kattoosi liittyvässä, meillä on ammattilaiset valmiina auttamaan!