KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Inkoo – Pari tapaa hillitä lumen liikkeitä

Vaurioita ja vaaratilanteita uhata aiheuttavat ongelmat voivat liittyä kattolumen painoon. Pakkaslumi on kevyttä, mutta kevätsateet ja keväinen lämmönnousu voivat tiivistää lunta niin, että sen kuutiopaino onkin useita satoja kiloja. Varsinkin tasakaton lumenpudotukset tilataan usein kattolumen painon takia. Katolla olevan lumen paino voi johtaa myös jiiri- tai läpivientivuotoihin. Jiirivuodot ovat entistä todennäköisempiä, jos kattolumi on jakautunut epätasaisesti.

Kattolumeen liittyvät ongelmat voivat liittyä myös siihen, että lumi liikkuu tai uhkaa päästä liikkumaan vapaasti. Lumen alas putoaminen katolta voi saada aikaan pahaa jälkeä – varsinkin, jos lunta tulee alas huomattava määrä, tai sen seassa on jäätä ja/tai kattotarvikkeita. Niinpä, lumen liukuminen katolta alas voi irrottaa katosta erilaisia kattotarvikkeita, kuten ilmanvaihtohormeja, kattotikkaita, viemärintuuletusputkia ja vesikouruja, sekä esimerkiksi kattotiiliä.

On pari eri tapaa hillitä lumen liikkeitä Inkoossa, ja tämä kattopalvelu on paras valinta niihin liittyviin töihin ja hankintoihin. Ensimmäinen tapa on hankkia lumiesteet katolle. Ota yhteyttä ja tilaa lumiesteet asennettuina, jos kattosi kaltevuus on ainakin 1:8 – tässä vaiheessa lumiesteet ovat pakolliset. Paitsi asennuksen, teemme myös lumiesteiden huollot ja korjaukset. Lumiesteet pitävät lumimassat katolla koko talven ajan, jolloin talon vieressä voi liikkua huoletta. Myös kattotarvikkeet pysyvät paremmin katossa kiinni, kun lumiesteet ovat katon reunalla. Kaikesta huolimatta kattotarvikkeiden (myös lumiesteiden) kiinnikkeet kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa kiristystarpeiden varalta.

Lumiesteet – niin hyvät ja tarpeelliset kuin ne ovatkin – eivät kuitenkaan vähennä lumen painoa. Jos lumikuorman paino ja/tai jakautuminen uhkaa kattorakenteiden kestokykyä, tilaa lumenpudotus tiilikatolta, huopakatolta tai peltikatolta. Kattolumitöitä tarvitaan silloinkin, jos lumimassat – syystä tai toisesta – uhkaavat kuitenkin pudota katolta vapaasti.

Meidät uskallat päästää tekemään lumenpudotuksia kaikille katoille, myös korkeille katoille. Lumenpudotuksissa ja muun muassa jääpuikkojen poistamisessa voidaan käyttää nosturiautoa. Lumenpudottajamme käyttävät myös asianmukaisia työturvallisuustuotteita ja toteuttavat urakat niin, etteivät ohikulkijat joudu vaaraan – ja ettei katto vaurioidu.

Yksityisasiakkaana voit hakea kattolumitöistä(kin) kotitalousvähennystä. Inkoossa, Raaseporissa, Lohjalla, Siuntiossa ja Kirkkonummella tarvituille kattotöille voi tarvita rahoitusta, ja tässä asiassa kannattaa kääntyä yhteistyökumppanimme puoleen.

Kattolumitöiden lisäksi myös kattoremontti onnistuu Inkoossa talvella

Muita talvikuukausina Inkoossa omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon/kerrostalon/paritalon) ja muiden kiinteistöjen kattolumien pudotusten ohella ovat katon ja rännien sulatus vesihöyryllä sekä jääpuikkojen poistaminen. Jäänsulatus katolta ja ränneistä voi olla estettävissä, sillä kattojäätä voi torjua katon lisäeristeillä ja rännien jäätymistä rännihuolloilla sekä mahdollisesti tarvituilla korjaustoimenpiteillä.

Talvi on hyvää aikaa tehdä myös kattokorjaus, jos katto alkaa esimerkiksi vuotaa. Teemme myös kattoremontteja talvisin: ensin pukeudumme kelin mukaan, seuraavaksi poistamme katolta lumen ja jään, ja sitten kattoremontti Inkoossa voikin jatkua normaaliin tapaan. Rakenteet ja materiaalit pysyvät hyvin kuivina kuivalla pakkassäällä.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.