KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Inkoo – Hyväkuntoinen katto pitää vettä läpi vuoden

Hyvässä kunnossa oleva huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto ei vuoda sateella eikä talvella. Säännöllisten kattotarkastusten ansiosta kattopellit ja kattotarvikkeet pysyvät paikoillaan myös kovalla tuulella, onhan niiden kiinnikkeet kiristetty tarvittaessa. Asianmukaisesti tehdyt kattohuollot ja nopealla tahdilla pois päiväjärjestyksestä hoidetut kattopaikkaukset saavat katon kestämään vuosikymmenestä toiseen. Tilaa omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremontit sun muut kattotyöt meiltä, niin kattosi tulevaisuus on turvattu! Teemme kattokorjaukset, kattoremontit, sammaleenpoistot ja muut kattohuollot sekä katon varusteluun liittyvät toimenpiteet Inkoossa, Raaseporissa, Lohjalla, Siuntiossa ja Kirkkonummella, ja yksityisasiakkaalle ne ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kaikki kattotyöt kattoikkunoiden ja kattoluukkujen uusimisesta aina koko katon uusimiseen voi rahoittaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Katon varustelutasoon kannattaa kiinnittää huomiota, sillä oikeanlaisilla varusteilla voidaan vaikuttaa katon turvallisuuteen ja toimivuuteen. Rakennusmääräyksistä selviää, mitkä kattoturvatuotteet on pakko asentaa katollesi – muun muassa katon kaltevuus vaikuttaa siihen, onko kattotikkaiden seuraksi asennettava myös kattosiltoja tai lumiesteitä. Luota meihin myös erilaisten läpivientien asentamisessa, huoltamisessa ja uusimisessa. Kattoluukku helpottaa yläpohjan tarkastamista ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä, ja kattoikkuna tuo sisälle luonnonvaloa. Kattoikkunan läpivienti voidaan lopuksi suojata pellittämällä. Teemme Inkoossa ja sen lähistöllä myös muut peltisepäntyöt, kuten piippujen pellitykset ja piipunhattujen asennukset. Pieneläinesteiden asentaminen suojaa aluskatetta lintujen nokilta, ja eristeitä lintujen ulosteilta. Sadevesijärjestelmää tarvitaan ohjaamaan kattovedet tarpeeksi kauas talon perustuksista, ja aurinkopaneeleilla voidaan käyttää aurinkoenergiaa hyödyksi. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää kattovarusteista!

Kattotyömme Inkoossa voivat korvata kattoremontin

Aina ei tarvita kattoremonttia, vaikka huopakatto, tiilikatto tai peltikatto vaikuttaisi olevan huonossa kunnossa. Omakotitalon, paritalon, autokatoksen, autotallin tai vaikka kesämökin katto voidaan saada kuntoon katon osittaisen korjauksen avulla. Jos katto on jo vuotanut, liitämme kattokorjaukseen kosteusvaurioiden kunnostamisen, eli esimerkiksi lahovaurioiden korjaamisen ja märkien villojen vaihdon. Selvitämme myös sen, mistä kattovuoto johtui, jotta voisimme estää vastaavat tilanteet. Jos katto vuoti huonokuntoisten tiilien takia, tarjoamme tarvittavia kattohuoltoja (esimerkiksi sammaleenpoistoa tai kattomaalausta) tiilien kunnon kohentamiseksi, ja niin edelleen. Teemme joka kerta ilmaisen kattotarkastuksen, minkä perusteella osaamme suositella mahdollisia lisähuoltoja ja -paikkauksia, kuten huonokuntoisten kattoläpivientien tiivistämistä (millä estetään läpivientivuotoja jo ennalta).

Joskus on meidänkin nostettava kätemme ja todettava, ettei kattoa enää kannata kunnostaa. Jos katto on oikein huonossa kunnossa, on katon uusiminen paras ratkaisu. Uusi katto pitää vettä eikä kärsi pakkasrapautumisesta tai esimerkiksi ruostumisesta. Jos tasakatto, harjakatto tai esimerkiksi pulpettikatto on aika uusia, laskemme hyvän tarjouksen kattoremontille ja käärimme hihat aloittaaksemme avaimet käteen -kattosaneerauksen.

Huopakaton puhdistus huopakattotyö, mitä ei kannata jättää väliin Inkoossa

Huopakatot ja palahuopakatot ovat meille mieluisia kattoja, sillä niitä on helppo työstää, ja ne säilyttävät ulkonäkönsä sekä vedenpitävyytensä varsin pitkään. Huopakatto sopii suojaamaan mitä erilaisimpia rakennuksia, ja bitumikatteen voi asentaa niin tasa- kuin tornikatolle. Tilaa huopakaton asennus tai huopakattoremontti meiltä, niin sinulla on katto, mikä voi kestää jopa 40 vuotta Inkoossa!

Huopakaton pitkäikäisyys ja hyväkuntoisuus taataan asianmukaisilla huopakattohuolloilla, kuinkas muuten. Luota asiantuntemukseemme kaikissa huopakattohuolloissa huopakaton puhdistuksesta lumenpudotuksiin! Meiltä saat asiantuntevaa apua nopeasti silloinkin, jos tuuli tai jokin muu ilmiö on vaurioittanut huopakattoasi.

Huopakaton puolivuosittaiset puhdistukset vähentävät katon alttiutta vaurioitua ja sammaloitua. Kevät- ja syyshuoltoja ei siis kannata jättää väliin. Tilaa roskien poisto meiltä, niin siistimme katon vaurioittamatta sen pinnoitetta. Teemme turvallisesti ja taitavasti niin korkeiden kuin matalienkin rakennusten kattojen puhdistukset.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.