KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Jyväskylä

Huopakattoremontti Jyväskylä – tilaa meiltä, niin et tule pettymään! Toteutamme nimittäin huopakattoremontit Jyväskylässä innovatiivisella kolmen J:n taktiikalla, joka varmistaa kaikin puolin erinomaisen asiakaskokemuksen.

  • Juhlava laatu. Teemme huopakattoremontit Jyväskylässä ja lähipaikkakunnilla vankalla kokemuksella, joten toimestamme urakka menee maaliin kerta laukauksella. Takaamme, että uusi kattosi on viimeisen päälle siisti ja kestävä!
  • Järkevä hinta. Rautaisen kokemuspohjamme ansiosta urakan budjetti pysyy aisoissa, vaikka kattosi kaipaisi kunnostusta yläpohjaa myöten.
  • Joustava aikataulu – starttaamme remontin silloin, kun sinulle sopii. (Lisätietoa huopakattoremontin kestosta ja optimaalisesta ajoituksesta löydät alempaa tältä sivulta.)

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontista vaikkapa jo näiltä näppäimiltä! Tavoitat asiantuntijamme kaikkina vuodenaikoina sekä soittamalla että sähköisesti (esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla).

Jyväskylän ohella myös muu Keski-Suomi kuuluu toimialueeseemme. Palvelemme ilomielin mm. näillä paikkakunnilla Jyväskylän lähitienoolla: Laukaa, Hankasalmi, Petäjävesi, Muurame ja Toivakka. Saat meidät avuksesi jopa saarikohteisiin!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Joutsassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Joutsan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Jyväskylä, vankka kokemuksemme takaa korkealaatuisen lopputuloksen – meille eivät visaisetkaan remonttiprojektit aiheuta ylitsepääsemätöntä päänvaivaa!

Palahuopakattoremontti Jyväskylä, suoriudumme remontista kuin remontista huippukorkein arvosanoin. Meille eivät visaisetkaan remonttiprojektit aiheuta ylitsepääsemätöntä päänvaivaa!

Esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaus katon välistä on meille arkista rutiinia. Vaihdamme kastuneet eristeet ja annamme lahoille puurakenteille lähtöpassit yksin tein.

Myös pieneläinten tekemien vaurioiden korjaus yläpohjasta ja räystäsrakenteista onnistuu eteviltä huopakate-eksperteiltämme muitta mutkitta. Katon väliin päässeet linnut, hiiret, oravat ja näädät voivat joskus tehdä pahaakin tuhoa, mutta me emme vähästä hätkähdä!

Jopa notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu käy meiltä melkeinpä käden käänteessä. Yleensä ratkenneiden kattorakenteiden suoristus tehdään uusimalla periksi antaneet kattopalkit kokonaan, mutta joissain tapauksissa kiilaustakin voidaan harkita.

Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Jyväskylässä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, voit joka tapauksessa luottaa uuden kattosi olevan lujaa tekoa räystäältä räystäälle ja yläpohjasta piipunhattuun. Emme jätä kattosi väliin mitään ”mätää” muhimaan!

Kunnostamme myös myrskyjen vaurioittamat huopa- ja palahuopakatot Jyväskylässä ammattitaitoisesti kiireestä kantapäähän. Käänny puoleemme huolettomin mielin, vaikka puu kaatuisi katon päälle!

Huopakaton uusiminen Jyväskylä, ohjeet oikeaoppiseen ajoitukseen:

  • Huopakaton uusiminen Jyväskylä, ajoituksessa tärkeintä on tarttua tuumasta toimeen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Älä anna kattosi ajautua rapakuntoon, jos haluat huopakaton uusimistyön Jyväskylässä sijaitsevassa kohteessasi hoituvan pois päiväjärjestyksestäsi mahdollisimman helposti ja huokeaan hintaan.
  • Yleisellä tasolla esimerkiksi kattopinnan kiihkeä sammaloituminen ja halkeilu kielivät siitä, että kattohuopien vaihto olisi paikallaan. Myös pehmeät kohdat katolla, katenaulojen ”pumppautuminen” sekä katon painuminen kertovat siitä, että huopakattoremontti olisi todennäköisesti tarpeen.
  • Normaalisti huopakaton uusiminen Jyväskylässä on hyvä ajatus viimeistään siinä vaiheessa, kun katto on noin 40-vuotias. Edes moderni, laadukas, oikein asennettu ja asianmukaisesti huollettu bitumikate ei yleensä palvele kunniakkaasti juuri neljääkymmentä kesää ja talvea kauemmin. Tämän merkkipaalun jälkeen esimerkiksi riski katon kosteusvauriolle alkaa kasvaa kohisten.
  • Huopakattoremontti on helpointa toteuttaa keväällä, kesällä tai syksyllä. Teoriatasolla huopakaton uusiminen Jyväskylässä on mahdollista suorittaa talvellakin, mutta käytännössä urakointiin sopivia sääikkunoita on talviaikaan melko kitsaasti. Esimerkiksi pakkanen hankaloittaa urakointia huomattavasti, tehden siitä jopa mahdotonta.

Palahuopakaton uusiminen Jyväskylä – järkevä hinta, työn ja materiaalien laadusta tinkimättä!

Palahuopakaton uusiminen Jyväskylä, meillä et maksa urakasta ainakaan ylihintaa! Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta pystymme pitämään hintatasomme järkevänä, työn ja materiaalien laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Kun sävelet ovat pläkki selvät, työskentely on joutuisaa ja silti kaikki tulee tehtyä pilkulleen oppikirjan mukaisesti. Meillä ei turhia hidastella, vaan hommat hoidetaan projektin alkumetreiltä viimeisiin silauksiin niin rivakasti kuin korkea ammattiylpeytemme vain suinkin sallii. Näin ollen laskutettavien työtuntien määrä ei karkaa käsistä.

Myös materiaalien ylijäämä pysyy automaattisesti minimissään. Esimerkiksi kattohuopien ja eristevillojen menekin laskeminen sujuu meiltä vaikka puoliunessa!

Kaupan päälle työmme on tietenkin täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua. Useimmiten huopa- tai palahuopakaton uusiminen Jyväskylässä sisältää runsaasti kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä töitä ja toimenpiteitä, joten kyseisestä verovähennyksestä voi poikia lopulta varsin mukavaa huojennusta huopakattoremontin hintaan.

Huom. kaiken varalta kauttamme on saatavilla joustavaa rahoitusta huopa- ja palahuopakaton uusimiseen Jyväskylässä. Rahoituksen ja osamaksun avulla voit tarjota katollesi kaikki sen kaipaamat ”lääkkeet” vähän ahtaammassakin taloustilanteessa!

Asiantuntijoidemme avulla suunnittelet kiinteistöllesi uuden, entistäkin upeamman huopakatteen!

Meillä jokainen huopakattoremontti Jyväskylässä suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti. Suunnitteluprosessissa otamme huomioon tarkasti niin katon tarpeet kuin asiakkaan omat toiveet.

Millainen uusi huopakatto saisi siis olla vanhan tilalle? Oletko kattoosi nykyisellään täysin tyytyväinen, vai kaipaisiko se kenties päivitystä ulkonäkönsä, varusteiden tai eristyksen suhteen?

Moni kohde Jyväskylän seudulla hyötyisi esimerkiksi katon lisäeristyksestä tai energiaremontista sekä uusista kattoturvatuotteista (kuten lumiesteistä, lapetikkaista tai kattosilloista). Myös kattoluukku ja piipunhattu puuttuvat valitettavasti edelleen joistain kohteista.

Mitä katon ulkonäköön tulee, esimerkiksi huopakaton värin vaihtaminen tekee joskus pieniä ihmeitä. Kattohuopia on saatavilla nykyään huikaisevan laajassa värikirjossa mustasta vihreään, joten löydät värivaihtoehdoista takuulla mieleisesi.

Ota yhteyttä, ja kerro meille visiostasi uuden katon suhteen yhtään ujostelematta – olemme pelkkänä korvana! Keskustelemme uuden kattosi ominaisuuksista mielellämme joko puhelimessa tai kasvotusten.

P.S. Tarvittaessa saat meiltä apua myös mahdollisiin muutostöihin liittyvissä lupa-asioissa. Esimerkiksi katon värin vaihtaminen tai kylmän ullakkotilan muuttaminen talviasuttavaksi huopakattoremontin yhteydessä vaatii todennäköisesti luvan Jyväskylän rakennusvalvonnalta.