KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Jyväskylä – Tuiskuja kestävä katto saavutetaan kattohuolloilla

Oman onnensa nojaan jätetty huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto ei ole kovin pitkäikäinen, eikä se kestä kovinkaan hyvin tuiskuja ja tuiverruksia. Katon rasituksensietokyvyn ja pitkäikäisyyden salaisuus piilee asiantuntemuksella tehdyissä kattohuolloissa. Peltikaton huoltoja ovat muun muassa katon huoltomaalaukset, joilla vähennetään katon alttiutta ruostua. Huopakattohuoltoja ovat esimerkiksi sammaleiden poistot – näin kattovuodat pidetään ehjinä ja saumoiltaan tiiviinä. Tiilikattohuoltoihin lukeutuvat esimerkiksi tiilikaton harjaukset, joilla katon sammaloitumista ja rapautumista on mahdollista ehkäistä. Tilaa kattohuollot ja muut omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattotyöt meiltä! Meidän asiantuntemuksemme auttaa pitämään katon kunnossa Jyväskylässä, vaikka sääolosuhteet vaihtelevat.

Teemme Jyväskylässä, Joutsassa, Toivakassa, Jämsässä, Luhangassa, Muuramessa, Petäjävedellä, Laukaassa ja Uuraisilla myös kaikki kattokorjaukset. Hyvinkin huollettu katto voi joskus vaurioitua, ja tarvita esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihtoa tai irronneiden kattotikkaiden aiheuttamien reikien paikkaamista. Me teemme kattokorjauksen esimerkillisesti, kuten myös kaikenlaiset katon varusteluun liittyvät toimenpiteet. Katon varustelulla voidaan viitata vaikka pieneläinesteiden asentamiseen tai kattoikkunoiden ja kattoluukkujen uusimiseen. Uusimme, huollamme ja asennamme kaikki muutkin kattoläpiviennit. Asennamme joka katolle myös kattoturvatuotteet kattosilloista aina kattotikkaisiin ja lumiesteisiin asti. Luota meihin myös peltisepäntöissä, joita ovat esimerkiksi piipun pellittäminen ja piipunhatun asentaminen – tai konesaumakaton uusiminen. Kaikki edellä mainitut kattotyöt ja muut kattourakat voi maksaa yhteistyökumppanimme kautta saatavalla rahoituksella. Yksityisasiakkaita tahdomme muistuttaa kotitalousvähennyksestä!

Kattoremontin hinnassa mukana kaikki kattotyöt ja materiaalit – tilaa täyden palvelun kattosaneeraus Jyväskylään

Kun on aika tehdä katon uusiminen, ota sen tiimoilta yhteyttä meidän ammattilaisiimme – luvassa on avaimet käteen -palveluna etenevä kattoremontti. Asiantuntijamme osaavat tehdä erikoisemmatkin kattoremontit, kuten sellaiset, joiden yhteydessä tasakatosta tehdään harjakatto. Meiltä ei mene sormi suuhun silloinkaan, jos katon alta löytyy kosteutta, ja meidän on korjattava laho- ja homevauriot ennen uuden tiilikaton, huopakaton tai peltikaton asentamista.

Kattoremontin hintaa tullaan laskemaan aina paikan päälle, sillä todella moni seikka vaikuttaa katon vaihdon hintaan, ja nuo seikat on paras arvioida omin silmin. Kattorakenteiden kunnolla on iso vaikutus omakotitalon, kesämökin, piharakennuksen tai esimerkiksi autokatoksen kattoremontin hinnan muodostumiseen, mutta myös katon läpivientien määrä vaikuttaa loppusummaan – onhan jokainen kattoikkuna, aurinkopaneeli, liesituulettimen hormi ja esimerkiksi alipainetuuletin erikseen purettava ja uudelleen asennettava. Myös katon koko vaikuttaa kattoremontin hintaan, samoin uuden katteen materiaali. Katemateriaalia voi olla mahdollista vaihtaa kattoremontin yhteydessä, eli vanha tiilikatto ei tarkoita sitä, että uudenkin katon on oltava tiilikatto.

Kun annamme tarjouksemme katon uusimisesta Jyväskylässä, sisältää se kaikki kattoremontin työvaiheet aina loppusiivoukseen asti, sekä uudet materiaalit ja kattotuotteet. Myös kattoremontti on kotitalousvähennyskelpoinen työ, jos kyseessä on omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon kattoremontti.

Huopakatto uudeksi katoksi omakotitaloon tai kesämökkiin?

Uusi kattosi Jyväskylässä saattaa olla huopakatto. Se ei olisi mikään ihme, sillä erilaiset bitumikatot (tiivissaumakatot, kolmiorimahuopakatot ja palahuopakatot) ovat hyvin suosittuja kattoja. Suosion takana on bitumikaton helppohoitoisuus, edullisuus, kestävyys ja pitkäikäisyys, eli siis sanalla sanoen: kustannustehokkuus. Huopakatto on myös varsin kivan näköinen katto. Se ei mene pois muodista, joten se on varma valinta omakotitalon, kesämökin tai vaikka paritalon uudeksi katoksi. Kattohuopaa on helppo työstää, ja sen saumoista saa todella tiiviit – näin ollen huopakatto voidaan asentaa lähes kaikille eri katoille, katon kaltevuudesta riippumatta. Ota yhteyttä, niin asennamme huopakaton tai teemme asiantuntevasti jonkin muun huopakattotyön, kuten vaikka sammaleiden poiston huopakatolta.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jyväskylässä!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.