KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Jyväskylä – Meiltä parasta palvelua kaikissa katon huolloissa

Me tarjoamme parasta palvelua kaikissa omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon taikka kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuolloissa. Teemme kattohuollot Jyväskylässä, Joutsassa, Toivakassa, Jämsässä, Luhangassa, Muuramessa, Petäjävedellä, Laukaassa ja Uuraisilla reippaalla tahdilla, mutta silti huolellisuudesta tinkimättä. Huolellisuus ja säännöllisyys ovatkin avainsanoja, samoin katemateriaalikohtaisuus – voihan katemateriaalille sopimattomalla tavalla tehty kattohuolto vaurioittaa katetta Jyväskylässä.

Kattohuoltoja on karkeasti ottaen kahdenlaisia; säännöllisesti ja epäsäännöllisesti tarvittuja. Säännöllisiin kattohuoltoihin kuuluu esimerkiksi roskien poisto katolta, kun taas epäsäännöllisiä (eli vain tarpeen mukaan tilattavia) kattohuoltoja ovat muun muassa lumenpudotukset, rännien sulatukset vesihöyryllä, jääpuikkojen pudotukset, sammaleentuhokäsittelyt ja jääpuikkojen pudotukset.

Ota yhteyttä riippumatta siitä, mitä kattohuoltoa tarvitset, ja pyydä työstä kilpailukykyinen ja kotitalousvähennyskelpoinen tarjous. Yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus löytyy kotisivujemme kautta, ja kerrottakoon vielä sekin, että jokainen katon huolto kruunataan ilmaisella kattotarkastuksella.

Katon puhdistus Jyväskylässä on ruostevaurioita vähentävä kattohuolto

Monet ongelmat voidaan ehkäistä sillä, että palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistus tehdään Jyväskylässä joka kevät ja syksy. Tiilikaton harjaus ja huopakaton roskien poisto estävät katon sammaloitumista, kun taas peltikaton puhdistus torjuu ruostevaurioita. Katon puhdistuksessa on huomioitava katemateriaali, sillä vaikka tiilikatto voidaan harjata, kannattaa bitumi- ja bitumipaanukatot puhdistaa ilmapuhalluksella.

Katon kevät- ja syyshuoltoon kuuluu myös sadevesikourujen puhdistus, sekä tietenkin se ilmainen kattotarkastus. Jos katto tarvitsee muita kattotöitä, annamme lopuksi niistä hyvän tarjouksemme.

Sammaleiden poisto Jyväskylässä ei tapahdu väkivalloin

Kun tiili- tai huopakaton suojapinnoite ikääntyy, voi katolle kasvaa sammaleita säännöllistä kattohuolloista huolimatta. Ota yhteyttä, niin teemme kattoystävällisen sammaleenpoiston katolta Jyväskylässä tai sen naapurikunnissa. Kattoystävällinen ja pitkäkestoisen lopputuloksen antava sammaleenpoisto ei vaadi voimaa, ainoastaan biohajoavaa sammaleenpoistoainetta, minkä ammattilaisemme levittävät omakotitalon, mökin, rivitalon tai esimerkiksi kerrostalon katolle. Ennen aineen levittämistä olemme poistaneet katolta isommat roskat, ja urakan loppupuolella teemme vielä rännien puhdistuksen.

Rännien puhdistus Jyväskylässä vaalii rännejä ja koko rakennusta

Rännien puhdistus Jyväskylässä huolehtii siitä, ettei ränneihin kerry niin paljoa tukoksia, että niiden veto voisi heikentyä. Jos veto heikkenee, täyttyvät rännit vedellä alkaen vuotaa. Ränneissä tämä näkyy ruoste- ja jäätymisvaurioina, mitkä voivat kuluttaa sadevesijärjestelmän loppuun ennen aikojaan. Rakennuksenkaan kannalta ei ole hyvä, että rännit vuotavat, sillä tuolloin sade- ja sulamisvedet saattavat päätyä rakenteisiin sen sijaan, että ne tulisivat ohjatuiksi ainakin kolmen metrin päähän omakotitalosta, kesämökistä tai vaikkapa paritalosta.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jyväskylässä!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.