KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Jyväskylä – Kattolumitöissä tarvitaan roppakaupalla ammattitaitoa

Omakotitalon, kesämökin, autokatoksen, taloyhtiön (eli paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotuksissa tarvitaan roppakaupalla ammattitaitoa. Tilaa tiilikaton, huopakaton ja peltikaton lumenpudotus Jyväskylässä, Joutsassa, Toivakassa, Jämsässä, Luhangassa, Muuramessa, Petäjävedellä, Laukaassa tai Uuraisilla meiltä, niin kattolumityöt sujuvat asianmukaisella tavalla, ilman turvallisuusuhkia tai vaurioituneita vesikattorakenteita. Meiltä sujuu myös korkeiden kattojen lumenpudotus, sillä voimme tehdä lumenpudotukset ja muut talviset kattotyöt myös nosturiautolla.

Tasakaton lumenpudotuksen syy on usein siinä, että kattolumen paino uhkaa kattorakenteiden kestokykyä. Kattorakenteet ovat varsin kestäviä, eikä pakkaslumi yleensä pystykään niitä uhkaamaan, mutta homma muuttuu pakkaslumen muuttuessa nuoskalumeksi. Nuoska- eli suojalumi voi painaa satoja kiloja kuutiolta, joten katto voi vaikka painua tai alkaa vuotaa jostain läpiviennistä.

Kaltevan katon kattolumitöille Jyväskylässä on myös toinen mahdollinen syy. Ota lumenpudottajiimme yhteyttä, jos lumimassat meinaavat pudota katolta alas niin, että katto, ohikulkijat tai esimerkiksi talon viereen pysäköidyt autot voisivat joutua vaaraan. Katolta vauhdikkaasti putoava lumi voi rikkoa kattoa monin eri tavoin, esimerkiksi irrottamalla osan kattoturvatuotteista – tuolloin peltikattoon, tiilikattoon tai huopakattoon syntyy vaurioita, joista kattovuoto voi saada alkunsa.

Luota ammattilaisiimme myös jääpuikkojen poistamisessa ja katon sekä rännien jäänsulatuksissa. Kattojää ja rännit sulatetaan toimestamme juuri vesihöyryllä, koska se on turvallinen ja ekologinen tapa, eikä sekään ole vaarana, että osa jäästä jäisi poistumatta katolta.

Lumiesteiden asennus Jyväskylässä on hyvä tapa välttyä lumen putoamisesta syntyviltä vaurioilta

Lumen putoaminen voi rikkoa kattoa ja esimerkiksi talon vieressä olevia autoja. Myös talon asukkaat ja esimerkiksi satunnaiset ohikulkijat ovat vaarassa, jos katolta uhkaa pudota lunta – lunta, minkä seassa saattaa olla jäätä ja painavia kattovarusteita. Lumiesteet ovat hyvä tapa välttyä lumen äkillisestä putoamisesta aiheutuvilta vaurioilta niin Jyväskylässä kuin muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä meihin ja tilaa laadukkaat lumiesteet asennettuina – me mitoitamme ja asennamme kaikkien rakennusten lumiesteet! Lumiesteiden asennuksen ohella teemme myös taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden lumiesteiden huollot ja korjaukset.

Lumiesteiden kuntoa kannattaa seurata, sillä oikein runsasluminen talvi voi saada lumiesteet vääntymään, ja silloin ne tulee korjata. Myös lumiesteiden kiinnikkeet kannattaa tarkastaa usein, kuten kaikkien muidenkin kattoturvatuotteiden (eli esimerkiksi kattotikkaiden ja kattosiltojen) kiinnikkeet. Jos aika ja menneiden talvien lumimassat ovat saaneet lumiesteiden tai muiden kattoturvatuotteiden kiinnikkeet löystymään, voivat ne irrota seuraavana talvena, kun niitä jälleen painaa lumi. Myös rajuilman aikainen kova tuuli voi saada lumiesteet tai esimerkiksi kattotikkaat irtoamaan huopakatosta, peltikatosta tai tiilikatosta.

Koko katto lumiesteineen ja kattoturvatuotteineen päivineen on hyvä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, sillä näin kaikki mahdolliset korjaus- ja huoltotarpeet tulevat ajoissa havaittua. Meidän asiakkaamme saavat katon kuntotarkastuksen ilmaiseksi kaikkien tekemiemme kattotöiden yhteydessä – myös katon kevät- ja syyshuoltojen!

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jyväskylässä!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.