KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Jyväskylä – Kouruhuollot pidentävät sadevesijärjestelmän ikää

On monta syytä tilata taloyhtiön (eli kerrostalon, rivitalon tai paritalon), omakotitalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistukset Jyväskylässä meiltä. Meiltä kannattaa tilata kaikki muutkin kattotyöt Jyväskylässä, Joutsassa, Toivakassa, Jämsässä, Luhangassa, Muuramessa, Petäjävedellä, Laukaassa ja Uuraisilla, sillä tarjoamme nopeaa ja asiantuntevaa kattopalvelua varsin hyvällä hinnalla. Hinnasta tulee vielä parempi, jos pääsee hakemaan siitä kotitalousvähennystä, ja jollei halua maksaa summaa kerralla, voi hakea yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta.

Entä miksi vesikourujen puhdistus on niin tarpeellista? No siksi, että tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus vähentää kourujen ruoste- ja jäätymisvaurioita, ja pidentää sadevesijärjestelmän käyttöikää. Sadevesijärjestelmien puhdistusta tarvitaan säännöllisin väliajoin myös siksi, että sadevesijärjestelmän veto ja toiminta heikkenevät niissä olevien roskien vuoksi. Mitä enemmän kouruissa on roskia, sitä hitaammin ne vetävät, kunnes veto lopulta loppuu kokonaan. Jos kourut eivät vedä, täyttyvät ne vedellä, ja vuotavat yli reunojen. Vesi päätyy kastelemaan maan vaarallisen lähellä rakennuksen kivijalkaa. On siis mahdollista, että matalan tai korkean talon vesikourujen puhdistuksen unohtuminen johtaa kosteusvaurioihin.

Rännien puhdistus Jyväskylässä tehtävä nimenomaan katon puhdistamisen jälkeen

Rännien puhdistus Jyväskylässä on hyvä yhdistää omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai esimerkiksi kesämökin katon puhdistamiseen, mutta aina niin, että katto puhdistetaan ensin. Aina kun katolta poistetaan joitain roskia, päätyy iso osa niistä vesikouruihin, ja ne uhkaavat silloin mennä tukkoon. Sekä vesikourut että tiilikate, huopakate tai peltikate kannattaa puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Tällaista puolivuosittaista huoltokokonaisuutta kutsutaan vuodenajan mukaan joko katon kevät- tai syyshuolloksi. Kaupan päälle tuleva kattotarkastus kertoo, missä kunnossa vesikate, aluskate, sadevesijärjestelmä ja muut katon tarvikkeet ovat. Jos rännit tarvitsevat jotain korjausta, teemme siitä tarjouksen – samoin kuin kaikista mahdollisesti tarvituista kattokorjauksista tai kattohuolloista Jyväskylässä.

Teemme rännien puhdistuksen yläkautta, eli tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta käsin – näin se on turvallisinta (tosin kaikista korkeimpien rakennusten rännit voidaan puhdistaa myös henkilönosturin avulla). Koska teemme kaikki kattotyöt asiakaslähtöisellä meiningillä, emme visko roskia pitkin pihaa, vaan keräämme ne siististi roskapusseihin.

Rännien puhdistus Jyväskylässä – Sen ansiosta et tarvitse jäätyneiden vesikourujen sulattamista

Tiilikaton, peltikaton ja bitumikaton sadevesijärjestelmä kannattaa puhdistaa Jyväskylässä joka syksy, ja nimenomaan loppusyksystä, jotta se ei menisi tukkoon talvella. Mitä enemmän muovisissa, teräksisissä tai alumiinisissa kouruissa on roskia, sitä todennäköisempää niiden jäätyminen talvella on. Jos vesikourut jäätyvät, pitää jäästä hankkiutua eroon, jotta sadevesijärjestelmä ei vaurioidu, ja jotta jäätyneet kourut (tai niistä riippuvat jääpuikot) eivät putoa katon reunalta. Jäästä ei kuitenkaan pidä hankkiutua eroon millä keinolla hyvänsä, jotta sadevesijärjestelmä ei kärsisi vaurioita. Paras tapa on ottaa yhteyttä meihin ja tilata jäätyneiden rännien höyrysulatus, sillä kuuma höyry sulattaa jään turvallisesti.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jyväskylässä!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.