KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Jyväskylä – Kattovuoto voi yllättää ikävästi

Se, että omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Jyväskylässä, ei ole mikään mukava yllätys. Jotkin kattovuodot voi ennustaa ja ehkäistä, mutta esimerkiksi lumi ja myrskytuulet voivat rikkoa kattoa ilman ennakkovaroitusta – eli ilman, että kattovuodot olisi voinut ehkäistä.

Lumi voi saada katon vuotamaan jonkin läpiviennin kohdalta. Katto voi vuotaa piipun juuresta, tai sitten lumi voi saada kattoluukun vuotamaan. Kattoikkunakin voi vuotaa, jos katolla on runsaasti painavaa lunta – eikä sekään olisi suuri ihme, jos kattolumi saisi katon vuotamaan sisätaitteen (eli jiirin) kohdalta.

Katto voi vuotaa Jyväskylässä, Joutsassa, Toivakassa, Jämsässä, Luhangassa, Muuramessa, Petäjävedellä, Laukaassa ja Uuraisilla myös kovan rajuilman jälkeen, onhan se voinut irrottaa kattotarvikkeita katosta jättäen jälkeensä pelkkiä reikiä. On siis mahdollista, että katto vuotaa antennin juuresta, tai että katon viemärintuuletusputki vuotaa. Myös katon ilmanvaihtoputket voivat vuotaa rajuilman jälkeen, joten katto kannattaa tarkastaa paitsi kevät- ja syyshuollon yhteydessä, myös kaikkien suurimpien myrskyjen jälkeen.

Meiltä saat nopeaa apua niin vuotavien kattojen korjaamiseen kuin kattovuotojen ennaltaehkäisyynkin. Ota yhteyttä ja tilaa tarvitsemasi kattotyöt meiltä kohtuullisella ja kotitalousvähennyskelpoisella hinnalla! Myös yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus kannattaa pitää mielessä siltä varalta, että sille on jonkin kattourakan yhteydessä käyttöä.

Miten huopakatto-, peltikatto- tai tiilikattovuodot voi muka nähdä ennalta ja ehkäistä?

Asiantuntijamme voivat nähdä ennalta, että huopakatto, tiilikatto tai peltikatto tulee vuotamaan Jyväskylässä, ja silloin he tarjoaisivat jotain kattovuotoa ehkäisevää kattotyötä. Kattovuotoja ei ennusteta kristallipallojen tai tähtikarttojen avulla, vaan kattotarkastuksen perusteella. Harjaantunut kattoammattilainen tietää, millainen katon tulisi olla, jotta se ei vuotaisi – ja mitkä asiat katolle eivät kuulu. Jos katto ei ole mallillaan, kannattaa asioihin puuttua, ennen kuin katto kuormittuu, haurastuu ja vuotaa.

Otetaan vaikka huopakatto. Huopakatto on tiivis niin kauan, kuin sen saumat ovat hyväkuntoiset ja kattohuopa on elastinen. Jos saumat repsottavat, kattohuopa on kulunut ja kovettunut tai katossa on paljon ilmakuplia ja venymiä, ei katon vedenpitävyys ole entisenlainen. Tuolloin tarjoamme joko katon korjausta ja kattohuoltoja, tai huopakattoremonttia.

Tiilikatto voi vuotaa, jos katolla on paljon rikkinäisiä ja huokoisia tiiliä. Rikkinäiset kattotiilet pitää vaihtaa, ja huokoisten kattotiilien rasituksensietokyky voidaan usein palauttaa pinnoittamalla tiilikatto uudestaan.

Peltikatolle ei kuulu ruoste. Jos ruostetta on vain vähän, voitaneen se poistaa ja katto maalata, mutta runsaat ruostevauriot johtavat joko osittaiseen tai tavalliseen peltikattoremonttiin.

Myös läpivientien kuntoa, kattotarvikkeiden kiinnityksiä ja katolla olevan lumen määrää kannattaa seurata, jotta katto voitaisiin kunnostaa tai huoltaa jo ennen kattovuotoa.

Ilmanvaihtoputken kohdalta alkanut kattovuoto voi kastella yläpohjarakenteet Jyväskylässä

Mikä tahansa kattovuoto voi kastella yläpohjarakenteet Jyväskylässä, joten katon kuntoa kannattaa seurata, jotta vuotavat kohdat saataisiin pian korjattua. Aluskatteenkin kunto kannattaa laittaa säännölliseen syyniin, sillä aluskate voi estää katon vesivahingon, vaikka omakotitalon, kerrostalon tai esimerkiksi vapaa-ajan kiinteistön katto vuotaisi Jyväskylässä. Kattovuoto on huomattavasti helpompi korjata, jos samalla kertaa ei tarvitse tehdä laho- ja homevaurioiden kunnostuksia. Katon korjauksen vaikeustaso ja kestoaika näkyvät myös kattokorjauksen hinnassa, joten on perusteltua sanoa, että hyväkuntoinen aluskate voi säästää paljon omistajansa rahoja.

Tiesithän, että tämä kattofirma tarjoaa ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattokorjausten ja muiden kattohuoltojen yhteydessä? Tässä jälleen yksi hyvä syy asioida kanssamme kaikkien kattotöiden, myös katon kevät- ja syyshuoltojen, tiimoilta!

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jyväskylässä!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.