KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Karjaa

Huopakattoremontti Karjaa – sana vain, niin karautamme avuksesi! Meiltä saat huopakattoremontit Karjaalla huippuosaamisella ja kilpailukykyisin kustannuksin niin asuin- kuin piharakennuksille.

  1. Laita viestiä tai soita kattoremonttipalveluumme. Kerro, miksi kattosi kaipaa mielestäsi remonttia ja millä aikataululla. Valaise samalla hieman omaa visiotasi uuden katon suhteen.
  2. Tulemme vilkaisemaan kattoasi ja analysoimaan sen kunnostustarpeet ammattilaisen silmin. Käynnin päätteeksi annamme kustannusarvion katteen uusimisesta sekä teemme hyvän tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista.
  3. Hankimme remonttia varten tarvittavat materiaalit, pystytämme rakennustelineet ja starttaamme huopakattoremontin Karjaalla sijaitsevassa kohteessasi.
  4. Puramme pois vanhan vesikatteen sekä muita kattorakenteita tarpeen mukaan.
  5. Asennamme uudet kattohuovat ja kattotuotteet toiveidesi mukaisesti.
  6. Nyt omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen laella komeilee uusi, entistäkin tyylikkäämpi ja toimivampi bitumikruunu. Siitä voi riittää iloa vielä seuraavallekin sukupolvelle!

P.S. olemme käytettävissäsi koko entisen Karjaan (nyk. Raasepori) alueella sekä lähiseudulla. Toimialueeseemme kuuluvat esimerkiksi nämä paikkakunnat sekä muu Uusimaa ja Varsinais-Suomi: Hanko, Kemiönsaari, Salo, Inkoo ja Lohja.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Karjaalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme lumet katoltasi Karjaan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Karjaa, olisiko se jo ajankohtainen sinunkin kohteessasi?

Palahuopakattoremontti Karjaa, olisi tarpeen monessa kohteessa tälläkin hetkellä. Kenties sinunkin kattosi kaipaisi jo saneerausta?

Ota huopa- tai palahuopakattoremontti Karjaalla sijaitsevassa kohteessasi työn alle, jos huomaat kattosi vaativan koko ajan huomiota huoltojen ja korjaustöiden merkeissä. Esimerkiksi sammaleenpoistokäsittelyn ja katon tiivistyksen/paikkauksen ei tulisi olla jokavuotisia ”harrastuksia”. Mikäli katteen vedenpitävyydessä on isoja kysymysmerkkejä ja kattohuovat puskevat sammalta kuin viimeistä päivää, kannattaa rahat laittaa ennemmin katon uusimiseen kuin yrittää vielä ylläpitää vanhan kattorähjän kuntoa huoltamalla ja korjaamalla.

Vaikka kate näyttäisi päällisin puolin vielä siistiltä ja ehjältä, suosittelemme huopa- tai palahuopakattoremonttia Karjaalla viimeistään katon tullessa neljänkymmenen vuoden ikään. 40-vuotias huopakate on jo väistämättä elämänsä ehtoopuolella, eikä sen toimintaan voida enää täysin luottaa.

Mikäli vähääkään epäilet kattosi kaipaavan remonttia, kannattaa kutsua asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan kattoa lähitulevaisuudessa. Laskut voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, joten älä anna kattosi kärsiä tuskissaan edes taloudellisilla perusteilla!

Huopakaton uusiminen Karjaa, hinta? Meillä et maksa turhasta!

Huopakaton uusiminen Karjaa, hoidamme hommat alusta loppuun viimeisen päälle kustannustehokkaasti. Mutta… paljonko maksaa huopakaton uusiminen Karjaalla?

Huopakaton uusimiskustannukset Karjaalla riippuvat monista asioista. Huopakattoremontin hinta lasketaan monimutkaisella kaavalla, jossa on paljon liikkuvia osia.

Yksi merkittävimpiä huopakattoremontin hintaan vaikuttavia asioita on vanhan katon kunto. Toisinaan huopakaton uusiminen Karjaalla onnistuu hyvinkin vähällä vaivalla, kun taas joskus urakkaan uppoaa enemmän sekä työtunteja että materiaaleja.

Luonnollisestikin myös katon muut ominaisuudet, kuten koko, muoto ja varusteet on otettava laskukaavassa huomioon omalla painoarvollaan. Jopa remonttikohteen osoite voi olla merkityksellinen seikka, sillä esimerkiksi taajamissa matka- ja kuljetuskustannukset ovat yleensä edullisemmat kuin vaikkapa saarikohteissa.

Jos haluat tietää huopakattoremontin hinnan, kannattaakin ottaa meihin suoraan yhteyttä ja pyytää tarjous. Kunhan olemme keränneet urakasta tarvittavat pohjatiedot, voimme tehdä kattosi saneerauksesta realistisen kustannusarvion ja hyvän tarjouksen.

Pidä mielessä, että jälkikäteen voit hakea työstämme kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen myötä huopakattoremontin kustannukset voivat pienentyä joskus sievoisillakin summilla!

Palahuopakaton uusiminen Karjaa, olemme apunasi akuutissakin hätätilassa!

Palahuopakaton uusiminen Karjaa, meiltä saat osaavat ammattilaiset avuksesi akuutissakin hätätilassa. Meiltä voit tilata huopa- ja palahuopakaton uusimistyöt Karjaalla huolettomin mielin, jos esimerkiksi puu kaatui katon päälle. Riennämme hätiin hippulat vinkuen!

Jos puu kaatui katon päälle tai iso oksa tippui katolle, tilanne saattaa näyttää aluksi hyvinkin lohduttomalta. Rysäys voi tehdä katolle ammottavan reiän, josta vesi juoksee solkenaan aina sisätiloihin asti.

Me emme kuitenkaan vähästä hätkähdä, vaan otamme pallon haltuun tottunein ottein. Arvioimme katon vaatimat kunnostustoimet ja ryhdymme lääkitsemään kattoparkaa mahdollisimman pian.

Joskus näistä tilanteista voidaan selvitä paikallisilla korjaustöillä, mutta usein katon remontointi vähintäänkin osittain on suositeltavaa. Remontti on todennäköisesti sekä varmempi että siistimpi ratkaisu.

Pian kattosi on joka tapauksessa jälleen entisensä – painajainen on ohi, ja katto toimittaa virkansa taas uuden veroisesti!

Jos puu kaatui katon päälle, hyvällä tuurilla huopa- tai palahuopakaton uusiminen Karjaalla sijaitsevassa kohteessasi saattaa mennä vakuutuksen piikkiin. Tarvittaessa autamme ilomielin myös katastrofiin liittyvissä vakuutusasioissa, jotta jo valmiiksi tukalasta tilanteesta ei koituisi turhaa rahastressiä.

Tiesitkö, että huopakaton uusiminen on paras mahdollinen hetki vaihtaa katon väriä?

Tympiikö katon väri? Haluaisitko vaihtaa huopakattosi väriä esimerkiksi mustasta punaiseen?

Jos katon väri tuntuu ”väärältä”, värimuutos kannattaa toteuttaa huopakattoremontin yhteydessä. Huopakaton uusiminen on paras mahdollinen hetki muuttaa katon väriä, sillä huopakaton värin vaihto edellyttää aina kattohuopien vaihtoa.

Maalaamalla tai pinnoittamalla ei huopakaton väriä kannata lähteä vaihtamaan, koska lopputulos ei olisi pysyvä. Katteen pinta kuluu koko ajan erinäisten säärasitteiden voimasta sekä katolle tehtävien huoltotoimenpiteiden vaikutuksesta. Pian katon vanha väri alkaisi taas pilkistellä rumasti uuden maalipinnan/pinnoitteen alta.

Jos kattosi kaipaa uutta väriä, huopakattoremontin yhteydessä korjaamme siis tämänkin epäkohdan helposti ja edullisesti. Ota yhteyttä, ja kerro meille lempivärisi! Asiantuntijoiltamme saat halutessasi myös paljon hyviä vinkkejä katon värimaailman suunnitteluun, jotta katto istuisi saumattomasti sekä muun rakennuksen tunnelmaan että ympäröivään maisemaan.

Huom. muista, että yleensä katon värimuutokset edellyttävät lupaa alueen rakennusvalvonnalta. Jos huopakattoremontti Karjaalla sijaitsevassa kohteessasi vaatii luvan, tarvittaessa autamme mielellämme lupa-asioiden selvittelyssäkin.