KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Karjaa – Kattourakalle parhaat tekijät, niin kaikki menee nappiin

Omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt (myös kattoremontit) menevät aina nappiin, kun asialla ovat ammattilaisemme. Meiltä luonnistuvat kaikki huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton kattourakat Karjaalla, joten älä jätä mitään sattuman varaan, vaan ota yhteyttä meihin kaikkien kattotöiden tiimoilta. Vaikka katon uusiminen, huoltaminen, paikkaaminen ja muun muassa pieneläinesteiden asentaminen tapahtuukin huippuammattilaisten toimesta, veloitamme töistämme vain kohtuullisen korvauksen. Et maksa liikaa laadukkaista materiaaleista tai kattotuotteistakaan (kuten katollesi asentamistamme kattosilloista, kattotikkaista, lumiesteistä ja muista kattoturvatuotteista), kun me olemme asialla. Kilpailukykyiset hintamme voi maksaa partnerimme järjestämällä rahoituksella, ja yksityisasiakkailla on mahdollisuus hyödyntää kotitalousvähennystä.

Tiesithän, että saat meiltä myös kaikki peltisepäntyöt Karjaalla, Pohjassa, Tammisaaressa ja Raaseporin naapurikunnissa Hangossa, Kemiönsaaressa, Salossa, Inkoossa sekä Lohjalla? Kun olemme ensin asentaneet, huoltaneet tai uusineet katon läpiviennit, voidaan ne pellittää kattopeltiseppiemme toimesta – he pellittävät piiput ja kattoikkunat, asentavat piipunhatut ja muun muassa kunnostavat rivisaumatut peltikatot. Ota siis yhteyttä ja pyydä avaimet käteen -tarjous kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisesta, lumenpudotuksesta, myrskyvaurioiden korjaamisesta, kattoremontista tai mistä tahansa muusta kattourakasta!

Kattotyöt Karjaalla – tilaa ne meiltä katon maksimikäyttöiän saavuttamiseksi

Jos kattoa ei huolleta eikä siihen syntyneitä reikiä tai muita pieniä vaurioita korjata, voi katon elinkaari jäädä varsin lyhyeksi Karjaalla. Olisi sääli uusia katto 20 tai 30 vuotta etuajassa, joten anna meidän toteuttaa omakotitalon, paritalon tai vaikkapa vapaa-ajan asunnon kattohuollot. Aina kun teemme jonkin katon huollon Karjaalla, ilahdutamme asiakasta tarjoamalla ilmaisen kattotarkastuksen. Katon kunnon tarkastuksen avulla saamme selville katon mahdolliset huolto- ja korjaustarpeet, ja mitä pikemmin esimerkiksi vuotava jiiri saadaan tiivistettyä, sen parempi.

Peltikattohuolloista voidaan tässä yhteydessä mainita vaikka katon huoltomaalaus, mikä kannattaisi tehdä noin 15 vuoden välein, jotta katto ei pääsisi ruostumaan. Peltikaton maksimikäyttöikä on 50 vuotta, ellei puhuta konesaumakatosta – rivisaumatut peltikatot voivat säilyttää toimintakuntonsa jopa sadan vuoden ajan.

Tiilikaton enimmäiskäyttöikä on 70 vuotta, ellei puhuta savitiilikatosta – nuo harvinaisemmat katot voivat suojata rakennusta jopa sata vuotta. Tiilikattotöistä mainittakoon puolivuosittainen tiilikaton harjaus ja tarpeen mukaan tehdyt sammaleenpoistokäsittelyt.

Huopakatto kestää korkeintaan 40 vuotta, ja se edellyttää puolivuosittaista roskien poistoa sekä kertaluontoista kattomaalausta. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää huopakaton kunnossapidosta tai mahdollisesti edessä olevasta kattoremontista – jossain vaiheessa jokainen katto on uusittava, ja meiltä kannattaa pyytää tarjous myös kattosaneerauksesta.

Huopakatto viehättää tyylitietoista – eikä hintakaan hirvitä

Huopakatto on aina yhtä tyylikäs ja muodikas, joten se on varma valinta moneen omakotitaloon tai esimerkiksi kesämökkiin. Huopakaton huolto-ohjelma ei ole kovin monimutkainen, joten tyylikäs ja siisti ulkonäkö on suhteellisen helppoa ja edullista säilyttää. Koska huopakaton kunnossapitoon ei uppoa paljoa rahaa, huopakaton asennushinta on yksi edullisimmista ja katon elinkaaren pituudeksi voi tulla Karjaalla jopa 40 vuotta, voidaan puhua hyvin kustannustehokkaasta katosta. Huopa- ja palahuopakatot miellyttävät siis tyylistä tarkkoja, mutta myös tarkan markan (vai pitäisikö sanoa tarkan euron?) talonomistajia.

Mitään huopakattohuoltoa ei tarvitse tehdä itse, eikä ehkä kannatakaan, kun ottaa huomioon huopakatteen sirotepinnoitteen alttiuden vaurioitua. Sirotepinnoitteen takia huopakaton puhdistus kannattaa tehdä ilmapuhalluksen avulla, ja lumenpudotuksissa on oltava niin sanotusti kieli keskellä suuta. Entä sitten sammaleiden poisto huopakatolta? Jos katolle kaikesta huolimatta kasvaa sammaleita, ei niitä saa poistaa painepesurilla, vaan silloin tulee ottaa yhteyttä meihin ja tilata katon kemiallinen puhdistus.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.