KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Lahti

Huopakattoremontti Lahti, tilaa omasi meiltä, niin et tule pettymään – meiltä saat rahoillesi vuorenvarmaa vastinetta!

Lahti-Hollola-Nastola-Orimattila-Asikkala-Heinola-alueella toimii lukuisia huopakaton saneeraustöitä suorittavia firmoja, mutta meillä tiedät kattosi olevan hyvissä käsissä. Tiimillämme on huopakattojen remontoinnista rautainen kokemuspohja jo ennestään, joten hommat hoituvat rutiinilla alusta loppuun.

Meille voit delegoida huopakattoremontin Lahdessa sijaitsevassa kohteessasi huolettomin mielin jopa siinä tapauksessa, että kattosi olisi tuhannen päreinä yläpohjaa myöten. Me suorastaan rakastamme haasteita! Suoriudumme varmoin ottein esimerkiksi kosteusvauriokorjauksista, eikä notkahtaneen/painuneen katon oikaisu tuota meille sen enempää päänvaivaa.

Kuulemmehan sinusta pian? Tavoitat tarmokkaat huopakate-eksperttimme ympäri vuoden sekä soittaen että sähköisen yhteydenottolomakkeemme välityksellä, ja olemme käytettävissäsi jopa saarikohteissa Lahden seudulla sekä muualla Päijät-Hämeen alueella.

Vinkki: reagoi kattosi tarpeisiin ripeästi, niin voit säästää sievoisia summia! Mitä paremmassa kunnossa kattosi on, sen helpommin ja edullisemmin huopakattoremontti Lahdessa sijaitsevassa kohteessasi onnistuu. Vaikka Päijät-Häme ei olekaan sääoloiltaan Suomen ankarinta aluetta, saattaa parinkin kuukauden viivyttelyllä olla yllättävän paljon vaikutusta kattoremontin kustannuksiin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Lahdessa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Lahden alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Lahti – ihanan helposti ”avaimet käteen”-palveluna!

Palahuopakattoremontti Lahti, luulitko sen olevan hikinen ja hermoja raastava urakka? Ehei! Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Lahdessa kattoremonttipalvelumme kautta, hoituu savotta pois päiväjärjestyksestäsi yllättävän vähällä vaivalla.

Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Lahdessa niin sanottuna ”avaimet käteen”-palveluna. Tämä kätevä palvelupaketti sisältää kaiken kattosi uusimiseksi vaadittavan työn suunnittelusta loppusiivoukseen. Itse et joudu laittamaan tikkua ristiin uuden kattosi eteen!

Lisäksi pakettiimme kuuluvat remonttimateriaalit. Ennen kattoremontin alkua hankimme sopivan määrän valintasi mukaisia kattohuopia, kattotuotteita, eristeitä, vanereita ynnä muita tykötarpeita sekä pidämme huolen, että ne löytävät tiensä remonttikohteeseen ajallaan.

Tietenkin huolehdimme puolestasi myös kalustosta, kuten rakennustelineistä ja henkilönostimista. Tuomme kaikki työkoneet ja -kalut mukanamme, ja viemme pois mennessämme.

Eikö kuulostakin ihanan helpolta? Älä siis tee asioista tarpeettoman monimutkaisia, vaan tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Lahdessa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä! Kunhan alkumuodollisuudet on hoidettu pois alta, voit köllähtää vaikka riippumattoon urakan valmistumista odottelemaan.

Huopakaton uusiminen Lahti, huolellinen suunnittelu on kaiken A ja O

Huopakaton uusiminen Lahti, joko pian aloitetaan urakan suunnittelu? Huopakattoremontin suunnitteluun kannattaa varata hyvin aikaa, sillä se on urakan onnistumisen kannalta tärkeimpiä työvaiheita.

Suunnitteluvaiheessa asiantuntijamme tutustuvat kohteeseesi sekä kartoittavat vanhan kattosi kunnon. Eksperttimme syynäävät katon läpi räystäältä räystäälle, vilkaisten mahdollisuuksien mukaan jopa yläpohjan puolelle. Näin saamme arvokasta tietoa siitä, millaisia toimenpiteitä huopakaton uusiminen Lahdessa sijaitsevassa kohteessasi edellyttää.

Samalla kuuntelemme tietenkin myös omat toiveesi uuden katon suhteen. Halutessasi voimme uusia kattosi täysin ennalleen, mutta toisaalta huopakaton uusiminen Lahdessa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa mitä parhaan tilaisuuden myös parannella kattoa niiltä osin kuin et ole siihen tyytyväinen.

Saisiko olla esimerkiksi uusia kattotuotteita, kuten aurinkopaneelit tai kattoikkuna? Tai kiinnostaisiko katon lisäeristys? Myös katon värin vaihtaminen käy näppärästi huopakattoremontin yhteydessä. Kerro meille rohkeasti salaisimmatkin kattohaaveesi, sillä teemme kaikkemme tyytyväisyytesi eteen!

Kattoremontin suunnitteluvaiheessa neuvomme mielellämme urakkaan liittyvissä lupa-asioissakin. Joskus huopakaton uusiminen Lahdessa voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta, ja luvat on oltava plakkarissa ennen kuin urakka polkaistaan käyntiin.

Palahuopakaton uusiminen Lahti, näin urakka käytännössä etenee – vain viisi reipasta askelta!

Palahuopakaton uusiminen Lahti, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Mutta vain puoliksi – suunnitteluvaiheen jälkeen on vielä tehtävä paljon työtä ennen kuin huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lahdessa sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa.

Rutiinilla hommat hoituvat kuitenkin sutjakasti läpi projektin. Vain viisi reipasta askelta, niin urakka on valmis!

  1. Esityövaihe. Valmistelemme kohteesi remonttia varten sekä teemme tarvittavat materiaalihankinnat.
  2. Purkutyöt. Puramme pois vanhan katon kattotuotteineen niiltä osin kuin se on huonossa kunnossa. Aina huopakaton uusiminen Lahdessa ei edellytä koko katon purkua, vaan joskus myös osittainen huopakattoremontti voi olla yksi optio muiden joukossa.
  3. Yläpohjan kunnostus (tarpeen mukaan). Esim. lahovauriokorjaukset, kastuneiden eristeiden vaihto, notkahtaneiden kattopalkkien suoristus, pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjaus…
  4. Uusien kattohuopien/kattolaattojen sekä kattotuotteiden ja -läpivientien asennus.
  5. Loppusiivous ja -tarkastus.

Näiden viiden vaiheen jälkeen talosi, mökkiisi tai piharakennuksen lakea komistaa uusi, edeltäjäänsäkin komeampi ja kestävämpi bitumikruunu. Sitä kelpaa naapurinkin katsella!

Uusi huopakatto vanhan tilalle maksaa rahaa – mutta millaisista summista puhutaan?

Huopakaton remontointi Lahdessa ei ole ilmaista. Mutta mitä voi odottaa esimerkiksi omakotitalon, huvilan tai vaikkapa pihasaunan huopakattoremontin hinnaksi Lahden seudulla?

Hintalapun lukema riippuu pitkälti katon ominaisuusista. Esimerkiksi katon koko, muoto, kattotuotteet ja läpiviennit vaikuttavat huopakattoremontin kustannuksiin.

Luonnollisesti myös vanhan katon kunto on otettava laskukaavassa huomioon. Se vaikuttaa hyvin olennaisesti sekä katon remontointiin uppoavien työtuntien määrään että urakasta aiheutuviin materiaalikuluihin.

Edellä mainituista syistä emme voikaan ihan vielä antaa realistista hinta-arviota huopakaton uusimisesta Lahdessa sijaitsevassa kohteessasi. Aluksi meidän on nähtävä kohteesi sekä tutustuttava hieman omiin toiveisiisi uuden katon suhteen.

Kun haluat tietää huopakattoremontin uusimiskustannukset Lahdessa sijaitsevassa kohteessasi, kannattaakin laittaa meille viestiä ja pyytää rohkeasti tarjous. Se onnistuu kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla!

Raha-asioista puheen ollen, kannattaa laittaa korvan taa myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus ja kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Kotitalousvähennyksen myötä saat osan kattoremontin hinnasta takaisin verovähennysten muodossa, ja rahoituksen avulla puolestaan voit pilkkoa urakan loppulaskun rennosti pienempiin eriin niin halutessasi.