KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Lahti – Kattourakat laidasta laitaan parhaimmalla asiantuntemuksella

Kattourakat kannattaa teettää Lahdessa sellaisella ammattilaisella, jolla on takataskussaan riittävä tietotaito huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton kunnostamiseen. Jos katon korjaus tai katon uusiminen ei onnistu prikulleen oikein, voi katon alle päästä vettä. Myös kattohuollot kannattaa jättää ammattilaisille, jotta niistä olisi paras mahdollinen hyöty – eivätkä ne vaurioittaisi kattoa, kuten voisi käydä esimerkiksi lumenpudotuksen yhteydessä. Kun sinulle kelpaa vain paras asiantuntemus, tilaa omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin kattotyöt (sekä kattoremontit että muut kattourakat) meiltä. Vaikka saatkin meiltä huipputason palvelua ja laadukkaita materiaaleja, on kattourakan hinta kerrassaan kohtuullinen. Omakotitalon ja mökin kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä, mikä helpottaa ennestään niiden maksamista, ja maksupuolen suhteen jeesii myös yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus.

Teemme Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Iitissä ja Orimattilassa aivan kaikki kattourakat. Tilaa vaikka peltisepäntöitä, kuten savupiippua suojaava piipunpellitys sekä sen paloturvallisuutta parantavan piipunhatun asentaminen. Palvelemme myös katon läpivientien asentamisen, huoltamisen ja uusimisen tiimoilta, joten esimerkiksi kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen onnistuu suorastaan käden käänteessä. Voimme asentaa katollesi myös pieneläinesteitä (eli pulupiikkejä ja lintuverkkoja), eivätkä mitkään kattoturvatuotteetkaan jää asentamatta. Asennamme lumiesteet, kattotikkaat ja kattosillat ynnä muut kattoturvatuotteet niin savitiilikatoille, bitumipaanukatoille kuin konesaumakatoillekin. Kaikki kattotyöt alkavat alkutarkastuksesta ja päättyvät lopputarkastukseen sekä -siivoukseen, joten kyseessä on oikea avaimet käteen -toteutus (ja lopputulos on kuin suoraan oppikirjasta).

Vanha katto uuteen kukoistukseen? Tämä onnistuu kattotöillämme Lahdessa

Lumet, pakkaset, sateet, UV-säteet ja muun muassa kovat tuulet koettelevat kattoja Lahdessa ja muualla Suomessa. Jos huopakattoa, tiilikattoa ja peltikattoa ei huolleta, voi sen kunto heiketä oletettua nopeammin. Harjakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi tasakaton kunnon heikkeneminen voi näkyä muun muassa ruostevaurioina, kattoreikinä ja auenneina saumoina. Kaikki edellä mainitut ilmiöt voivat johtaa kattovuotoon, ja kattovuoto voi aiheuttaa katon vesivahingon home- ja lahovaurioineen.

Olemme mukana omakotitalon, kesämökin tai vaikka ulkorakennuksen katon elinkaaren kaikissa vaiheissa tehden kaikki kattotyöt, joilla katto saadaan kestämään erilaisia rasituksia. Kaikki katot kannattaa tarkastaa joka kevät ja syksy, jotta mahdolliset paikkaustarpeet tulisivat huomattua ajoissa, ja jotta mikään huoltotarvekaan ei jäisi toteuttamatta. Koska tiedämme, miten tärkeitä kattojen kuntotarkastukset ovat, tarjoamme sellaisen kaupan päälle riippumatta siitä, millaisia kattotöitä asiakas on tilannut.

Koska tiedämme tavat saada katto toimivaksi, tiiviiksi ja suorastaan vasta asennetun näköiseksi, voimme saada vanhemmankin katon puhkeamaan kukkaan Lahdessa. Joskus voimme iloksemme kertoa asiakkaalle, ettei hänen kattoaan ole pakko uusia, vaan se voidaan tiivistää, pestä ja maalata – tällainen huoltokokonaisuus voi palauttaa katon ulkonäön ja rasituksensietokyvyn vaikka 20 vuodeksi.

Näin huopakatto saadaan kestämään mahdollisimman pitkään

Helposti työstettävät ja asennettavat, kustannustehokkaat ja hyvältä näyttävät huopakatot ovat suorastaan intohimomme. Jos sinunkin mökissäsi, autotallissasi tai vaikka omakotitalossasi on bitumikatto, ota sen huoltojen ja korjausten tiimoilta yhteyttä meidän huopakattoammattilaisiimme. Tiedämme, miten katto saadaan kestämään mahdollisimman pitkään: siinä tarvitaan muun muassa kevät- ja syyshuoltoja sekä satunnaisia sammaleentuhokäsittelyjä. Kertaalleen katto kannattaa myös pinnoittaa, sillä se suojaa kattoa kosteudelta, auringolta ja kasvustoilta. Huopakatto voi kestää maksimissaan 40 vuotta, palahuopakatto vähemmän. Huopakaton uusimisessa voidaan käyttää oikotietä, jos kattorakenteet ovat kuivat ja ehjät kattoremontin ajankohtaistuessa. Tuolloin vanhaa kattoa ei pureta pois tieltä, vaan se vain puhdistetaan ja tiivistetään. Uusi katto rakentuu suoraan vanhan katon päälle, jolloin katon uusiminen Lahdessa on erityisen nopeaa ja kustannustehokasta.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.