KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Lahti – Rännien toiminta vaatii huoltoja, joskus korjauksiakin

Sadevesijärjestelmän tehtävä on kuljettaa sadevedet pois rakennuksen kivijalan vierestä, ettei kävisi niin, että kosteus nousisi maasta talon rakenteisiin. Sadevedet tulee saada useiden metrien päähän talosta, jotta kosteusvaurioiden riskiltä voitaisiin välttyä. Parhaiten toimivat ne vesikourut, mitkä on puhdistettu kaksi kertaa vuodessa – jos sadevesijärjestelmien puhdistus on joskus jäänyt väliin, voi olla, että edessä pahoin tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus. Me teemme niin omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien kuin kaikkien muiden kiinteistöjen vesikourujen puhdistuksen Lahdessa. Koska meillä on välinearsenaalia vaikka muille jakaa, onnistuu meiltä myös korkean talon vesikourujen puhdistus tai jokin muu rännityö, tuommehan paikalle tarvittaessa nosturiauton,

Muita rännitöitämme Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Iitissä ja Orimattilassa ovat jääpuikkojen poisto ränneistä ja jäätyneiden rännien avaus kuumalla vesihöyryllä. Tarvittaessa teemme myös ruosteenpoiston ja/tai rännien huoltomaalauksen, ja totta kai ammattilaisiltamme sujuu taidokkaasti myös rännien korjaus tai uusien rännien asennus. Rännien korjaus voi tarkoittaa reikien tai saumojen tiivistämistä, tai vaikka erityisen huonokuntoisten kourujen osittaista uusimista. Jos jää on saanut rännien kallistukset antamaan väärään suuntaan, voimme tehdä kourukoukkujen uusimisen. Paikan päällä selviää, mitä tiilikaton, peltikaton tai huopakaton sadevesijärjestelmä tarvitsee, ja miten edullisesti voimme laittaa sen priimakuntoon. Omakotitalon ja kesämökin sadevesijärjestelmää koskevista töistä on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä. Asiakkaidemme ulottuvilla on myös helposti ja nopeasti järjestyvä rahoitus. Tuota rahoitusta voi hakea verkkosivujemme kautta, joten ylimääräistä vaivaa ei ole luvassa.

Miten rännien puhdistaminen Lahdessa sujuu käytännössä?

Ei suinkaan ole samantekevää, miten rännit puhdistetaan Lahdessa. Jos työ tehdään nojatikkailta tai ilman asianmukaisia työturvallisuustuotteita, voi työ olla katon huoltajalle vaarallinen. Me kiipeämmekin aina katolle, jotta voisimme poistaa roskat ränneistä mahdollisimman turvallisesti (emmekä unohda pukea turvavaljaita). Korkean talon vesikourujen puhdistuksessa ja sen rännien jääpuikkojen poistamisessa hyödynnämme nosturiautoa.

Työ pitää tehdä niin, että näkee, mitä tekee. Vesikourujen puhdistusta varten myydään pitkävartisia puhdistimia, joiden valmistajat lupaavat työn sujuvan niiden avulla maasta käsin. Emme kuitenkaan suosittele niiden käyttämistä emmekä itsekään niitä hyödynnä, sillä jos rännit puhdistaa sokkona, voi ränneihin jäädä ruoste- ja jäätymisvaurioita (sekä ylivuotoja) aiheuttavia roskia. Rännien kuntotarkastuskin jää tekemättä Lahdessa, jos katolle ei kiivetä. Rännien kunnon tarkastaminen on tärkeää, sillä niissä voi jo olla ruostetta, tai niiden kiinnikkeet tai kaadot voivat olla huonolla tolalla. Tarkastamme yksin tein koko katon, emmekä veloita tästä operaatiosta mitään.

Rännien puhdistus Lahdessa on hyvä este ruosteelle sekä jäälle

Sadevesikourujen puhdistus Lahdessa tukee rakennuksen kosteudenhallintaa. Lehdet ja muut roskat on poistettava taloyhtiön tai pientalon vesikouruista myös siksi, etteivät ne jäätyisi ja ruostuisi roskatukosten ja niiden takana seisovan veden takia.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.